Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Tiomis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-09-26
Žinutės: 4392
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 9

#226 2015-04-28 17:34

Re: Zuvis

Ernestas rašė:

giedriuvz rašė:

Ernestas rašė:

nu vai jau bent kazka suzinojau, tai ,kad menkes mano racione nebus big_smile reikes dar paragauti juru lydeka big_smile

skani ta juros lydeka, asaku beveik nera
tik tiek kad saldyta atitirpinus ( is prekybcentriu) vos puse mases belieka big_smile

su ta zuvim tai eina utiutiu kiek daug pisalines big_smile sviezios pigios nera, tik brangi .
o saldytas pirkti tai nu nafik uz ta vandeni moket pinigus big_smile kazkaip persinorejau jau po biski ta zuvi itraukti i savo raciona, aisku is svieziu gerai eina pangasiju file, bet sakau irgi minusas,kad kepdama ji ziauriai susitraukia ...

sviezia pengasiju file big_smile ?

Neprisijungęs

 
mantas3
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-12-23
Žinutės: 404
Atsiliepimai: 1

#227 2015-04-29 12:34

Re: Zuvis

1 vieta - šviežia žuvis;
2 vieta - atvėsinta, atšaldyta žuvis;
3 vieta - atšildyta žuvis;
4 vieta - šaldyta žuvis;
5 vieta - visas kitas nepigus šlamštas

jei galimybės leidžia, pirkite šviežią žuvį, jei ne - rinkitės prastesnį variantą smile  kuo mažiau pjaustyta žuvis, tuo geriau. taigi pirmiausia gyva, nepjaustyta, po to skrosta, po to pjausniai, ir file paskutinėje vietoje... šaldyta žuvis taip pat panašiu eiliškumu. šaldytą žuvį rinkitės stambesnę, gera ledo glazura. paskaitykite etiketėje kiek viename kg yra grynos žuvies masės smile žinosite, kiek turėtų išbėgti vandens.. iškepę pasverkite - maloniai nustebsite sad   to nebus su šviežia žuvimi. trumpai tariant: šviežia - gėris, šaldyta - blogis smile  gan bloga yra šaldyta file be odos, nes nežinote kiek kartų ir kaip ji šaldyta, šildyta, ruošta fasavimui...  minėtiems procesams vykstant žuvies kokybė stipriai prastėja... P.S. ne vienų metų patirtis žuvies gaminių sferoje smile

Neprisijungęs

 

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net