- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#226 2015-04-28 17:34
Re: Zuvis
Ernestas rašė:
giedriuvz rašė:
Ernestas rašė:
nu vai jau bent kazka suzinojau, tai ,kad menkes mano racione nebus reikes dar paragauti juru lydeka
skani ta juros lydeka, asaku beveik nera
tik tiek kad saldyta atitirpinus ( is prekybcentriu) vos puse mases beliekasu ta zuvim tai eina utiutiu kiek daug pisalines sviezios pigios nera, tik brangi .
o saldytas pirkti tai nu nafik uz ta vandeni moket pinigus kazkaip persinorejau jau po biski ta zuvi itraukti i savo raciona, aisku is svieziu gerai eina pangasiju file, bet sakau irgi minusas,kad kepdama ji ziauriai susitraukia ...
sviezia pengasiju file ?
Neprisijungęs
- mantas3
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2014-12-23
- Žinutės: 404
- Atsiliepimai: 1
#227 2015-04-29 12:34
Re: Zuvis
1 vieta - šviežia žuvis;
2 vieta - atvėsinta, atšaldyta žuvis;
3 vieta - atšildyta žuvis;
4 vieta - šaldyta žuvis;
5 vieta - visas kitas nepigus šlamštas
jei galimybės leidžia, pirkite šviežią žuvį, jei ne - rinkitės prastesnį variantą kuo mažiau pjaustyta žuvis, tuo geriau. taigi pirmiausia gyva, nepjaustyta, po to skrosta, po to pjausniai, ir file paskutinėje vietoje... šaldyta žuvis taip pat panašiu eiliškumu. šaldytą žuvį rinkitės stambesnę, gera ledo glazura. paskaitykite etiketėje kiek viename kg yra grynos žuvies masės žinosite, kiek turėtų išbėgti vandens.. iškepę pasverkite - maloniai nustebsite to nebus su šviežia žuvimi. trumpai tariant: šviežia - gėris, šaldyta - blogis gan bloga yra šaldyta file be odos, nes nežinote kiek kartų ir kaip ji šaldyta, šildyta, ruošta fasavimui... minėtiems procesams vykstant žuvies kokybė stipriai prastėja... P.S. ne vienų metų patirtis žuvies gaminių sferoje
Neprisijungęs