Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

ATjr
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2011-10-02
Žinutės: 7356
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 21

#3651 2013-01-26 09:48

Re: Svorio metimas

Keli baltymą, mažini anglis, riebalai vietoj

Neprisijungęs

wycka2010
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-12-12
Žinutės: 517
Atsiliepimai: 0

#3652 2013-01-26 11:41

thinkalot rašė:

pirma karta gyvenime ryskintis bandysiu

103kg 183cm mazdaug

bandau ir ten ir ten ziuretis - labai jau daug variantu pas visus, jau trecia diena skaitineju - trumpai patarkit kas realiai jau esat bent pora ciklu praeje

kiek man tos anglies per diena surinkt reiktu proto ribose?
valgymai ok sitaip butu-   8   11   15  trefke   19  nu ir kokia varske ar kazeino sheikas nakciai 22-23
baltymo planuoju apie 180 rinkt ar mazai cia butu?

treniruotes keisis pagrinde ant pakartojimu didejimo  4x 15 vidutiniskai ir  intensyvumo didesnio, izoliaciniu daugiau pratimu
su kardio jauciu bent pradziai nezaisiu

dabar pats pagalvok ar darydamas pritupimus sudeginsi daugiau ar maziau koloriju nei darydamas koju lenkima?
daryk daugiau sunkiu pratimu, mirties trauka, atsilenkimai nugarai, lygegretes ir prisitraukimai, pritupimai, itupstai pirmyn ir atgal, atsispaudimai siaurai tricui. degsi prakaitu... jei stovesi prie treniruokliu visada, kazin kaip ten deginsi riebala. izoliaciniai gerai paciam gale jei turesi dar jegu, bet kazin ar reikia kai turi tiek svorio.
beabejo cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs

whatever
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-10-14
Žinutės: 7048
Atsiliepimai: 9

#3653 2013-01-26 12:43

iPuss rašė:

O tai, whatever, norite pasakyti, kad svorius didinti su raumenų masės mažėjimu yra normalu?

kvailokas klausymas...
pirmi sportavimo metai?

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-01-25
Žinutės: 21

#3654 2013-01-26 20:05

Sveiki, metu man 18, ugis 177, svoris 87kg. Noreciau numesti kokius 5kg, bei bent siek tiek issiryskinti raumenis. Kolkas einu i 12 klase, todel su mitybos balansavimu man iskyla problemu. Ryte apetito pas mane 0, todel pusryciu nevalgau jau kokius 8metus. Namie valgau tai kas yra padaroma. Sportuoti stengiuosi apie 3-4 kartus per savaite, kardio treniruociu nedarau (taciau jei reiktu galeciau pradeti daryti). Sportuoju namu salygomis, turiu tiesia stanga, lenkta A-Z stanga, aisku suoliuka bei hantelius (lauke dar yra lygegretis bei turnikas). Planuoju uzsisakyti vitaminu ir mineralu  bei isrugu baltymu. Noreciau suzinoti nuo ko reiktu isvis  pradeti , nes esu visiskai "zalias" ant situ dalyku.

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#3655 2013-01-26 20:09

AndriusLT2 rašė:

Sveiki, metu man 18, ugis 177, svoris 87kg. Noreciau numesti kokius 5kg, bei bent siek tiek issiryskinti raumenis. Kolkas einu i 12 klase, todel su mitybos balansavimu man iskyla problemu. Ryte apetito pas mane 0, todel pusryciu nevalgau jau kokius 8metus. Namie valgau tai kas yra padaroma. Sportuoti stengiuosi apie 3-4 kartus per savaite, kardio treniruociu nedarau (taciau jei reiktu galeciau pradeti daryti). Sportuoju namu salygomis, turiu tiesia stanga, lenkta A-Z stanga, aisku suoliuka bei hantelius (lauke dar yra lygegretis bei turnikas). Planuoju uzsisakyti vitaminu ir mineralu  bei isrugu baltymu. Noreciau suzinoti nuo ko reiktu isvis  pradeti , nes esu visiskai "zalias" ant situ dalyku.

pradeti reiktu nuo mitybos rezimo dajungti kardio ir gelezies tampymo diena palaikyti intensyvuma, nepulk apsistatyti bankem vitaminu proteinu, sakai valgai ka padaro o saibu atliekamu turi vitaminam ir t.t. geriau dadek ju mamai kad mesos geresnes gamintu ir t.t zodziu mityba pagerintu smile

Neprisijungęs

wycka2010
Dažnas dalyvis

#3656 2013-01-26 20:14

Pelesis rašė:

AndriusLT2 rašė:

pradeti reiktu nuo mitybos rezimo dajungti kardio ir gelezies tampymo diena palaikyti intensyvuma, nepulk apsistatyti bankem vitaminu proteinu, sakai valgai ka padaro o saibu atliekamu turi vitaminam ir t.t. geriau dadek ju mamai kad mesos geresnes gamintu ir t.t zodziu mityba pagerintu smile

as dar prideciau toki dalyka, daugiau salotu ir darzoviu prie baltyminio maisto, jei mesos 200gr, tai salotu 300-400gr. butu idealu.

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3657 2013-01-26 20:28

Na matai tevai issiskyria, gyvenu su tevuku bei pamote, be manes yra dar 2 seimos narei, todel i mano norus ten maziausei atsizvelgiama big_smile. Aisku buna padaro ir tos pacios vistos krutineles, ar zuvies, bet cia kaip kada. Is visu kosiu tai tik grikius labai megstu, kitu nelabai. Kaip minejau rytais nevalgau, na o gal isrugu baltymai galetu buti vietoj pusryciu?Varske galeciau taip pat valgyti. Taciau mano dienos rezimas yra toks : 11h bandeles su kazkokiu tai  farsu ;DD ( kartais is vis nieko nevalgau, cia per pietu pertrauka), tuomet is po mokyklos   pavalgau ka randu padaryta ( kartais 1h, kartais 2 ar 3h gryztu). 4 ar 5h vel pavalgau (priklauso kada bunu gryzes is mokyklos), 6h einu sportuoti, 8h+- gryzes vel pavalgau ( vakare megstu prisivalgyti, kas manau tikrai nera gerai). Na ar butu imanoma su tokiu dienos rezimu man susidaryti bent siokia tokia padoresne mityba?

Neprisijungęs

wycka2010
Dažnas dalyvis

#3658 2013-01-26 20:37

AndriusLT2 rašė:

Na matai tevai issiskyria, gyvenu su tevuku bei pamote, be manes yra dar 2 seimos narei, todel i mano norus ten maziausei atsizvelgiama big_smile. Aisku buna padaro ir tos pacios vistos krutineles, ar zuvies, bet cia kaip kada. Is visu kosiu tai tik grikius labai megstu, kitu nelabai. Kaip minejau rytais nevalgau, na o gal isrugu baltymai galetu buti vietoj pusryciu?Varske galeciau taip pat valgyti. Taciau mano dienos rezimas yra toks : 11h bandeles su kazkokiu tai  farsu ;DD ( kartais is vis nieko nevalgau, cia per pietu pertrauka), tuomet is po mokyklos   pavalgau ka randu padaryta ( kartais 1h, kartais 2 ar 3h gryztu). 4 ar 5h vel pavalgau (priklauso kada bunu gryzes is mokyklos), 6h einu sportuoti, 8h+- gryzes vel pavalgau ( vakare megstu prisivalgyti, kas manau tikrai nera gerai). Na ar butu imanoma su tokiu dienos rezimu man susidaryti bent siokia tokia padoresne mityba?

jei nori kazka tureti, turi kazka paaukoti smile kitaip nieko nebus, nejau tu manai jog esi protingesnis uz savo organizma big_smile

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3659 2013-01-26 20:41

na su pusryciais kaip nors susitvarkyti galeciau turbut big_smile, na tik man iskyla beda del pietu, nes kaip minejau ka randu gryzes ta ir valgau. Su vakariene irgi galeciau susitvarkyti, tik reiktu patarimu ka deretu valgyti ir ko ne smile

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#3660 2013-01-26 20:43

tai ką tau patart? aš nesuprantu, tu nemėgsti košių, maisto pirktis negali

Neprisijungęs

wycka2010
Dažnas dalyvis

#3661 2013-01-26 20:49

galetum pusryciam varskes ar jogurto suvalgyti lieso (jogurta be jokiu skoniu pirkti! varske liesa ir grudeta, pora arbatiniu sauksteliu liesiausios grietines isimaisyk i varske) plius belvita pusrytainiu viena pakeli 50 gr., butu gera pradzia. jei dar zaliai arbatai butu vietos butu dar geriau, vandens ipilk pora litru i diena, tada jau busi pakeliui... smile

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3662 2013-01-26 20:49

as nesakiau kad as maisto negaliu pirktis smile , zinoma jeigu grikiu koses neuztenka, galiu valgyti ir kitas, kad ir nejausiu didelio malonumo.. tiesiog noreciau patarimu ka reiktu ir ko nereiktu valgyti ryte bei vakare smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3663 2013-01-26 20:51

proteinas pusryciam gal padetu, jei butu zinoma ka valgai toliau visos dienos metu, kiek susidariau nuomone tai valgai sudus visa diena big_smile tai ziurek ka imanoma pakeist mityboje i geraja puse ir 5kg numest nestebuklas bus, jei svoris dabar stovi tai padidinus fizini kruvi jis turetu pamazet ir kardinaliai nekeiciant mitybos. kiti i mokyklas nesas maista, vietoj tu bulku gali kokio kito maisto nusinest, bet jau reiks pluset virtuvej paciam smile kaip jau minejo darzoviu vyniok, jei pamote ar kas ten isverda kokiu kotlietu ukiniu nesidek padazo, kokias bulves pakeisk darzoviu kalnu ir t.t. nu zodziu turi suktus, mes tavo saldytuvo nematom ir seimos mitybos nezinom smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3664 2013-01-26 20:53

gali varyt ir ta grikiu kose, bet paprasciausiai su laiku ji tau paciam pabos, dazniausia rekomenduojama pirmoj dienos pusej sunaudot didziaja dali dienos angliu o antroj baltimu. venk visokiu riebu padazu kaip majonezai ir panasiu, bulkuciu su farsu is katinu, pepsiu chujepsiu, cipsu ir t.t.

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3665 2013-01-26 20:53

Aisku, na kolkas viskas kaip ir igivendinama atrodo, uzsirasysiu tavo minetus produktus. Taip aisku tureciau maitintis kiekviena ryta? smile

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3666 2013-01-26 20:56

AndriusLT2 rašė:

Aisku, na kolkas viskas kaip ir igivendinama atrodo, uzsirasysiu tavo minetus produktus. Taip aisku tureciau maitintis kiekviena ryta? smile

nebutina kaskart valgyt ta pati produkta, ji gali pakeist kitu panasia verte turinciu, kaip va sakai varysi vien grikius, kai jie pabos pakeisk ryziais, kitom kruopom, vistiena keiti kalautiena jautiena ir t.t. it pan.

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3667 2013-01-26 20:59

na saldumynu nelabai valgau, pepsi jau senai i vandeni is kranto iskeites big_smile, cipsu irgi beveik nevalgau. Kas liecia maista mokykloje tai bus sunkoka pakeisti. Na o ka manot jei vakare vietoj riebaus maisto, issivirciau kokius 3kiausinius? :]

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3668 2013-01-26 21:01

AndriusLT2 rašė:

na saldumynu nelabai valgau, pepsi jau senai i vandeni is kranto iskeites big_smile, cipsu irgi beveik nevalgau. Kas liecia maista mokykloje tai bus sunkoka pakeisti. Na o ka manot jei vakare vietoj riebaus maisto, issivirciau kokius 3kiausinius? :]

asmeniskai as ryte deciau kiausius + kosytes (avizu grikiu ar kokiu ten kitu kruopu) o i vakara perkelciau kaip vycka siule warskes ten visokias ir pan smile

Neprisijungęs

wycka2010
Dažnas dalyvis

#3669 2013-01-26 21:06

nepamirsk riesutu dar smile sauja i diena migdolu butu idealu prie geruju riebalu ir energijos smile

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3670 2013-01-26 21:12

Pusryciai:
Grikiu kose
2-3Kiausiniai
Zalioji arbata
+ Isrugu baltymai

Ka manot apie tokius pusrycius?

Neprisijungęs

ATjr
Dažnas senbūvis

#3671 2013-01-26 21:13

liuks

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3672 2013-01-26 21:16

kiausiu dadek daugiau ir nereiks dar isrugu gert, tada ta proteina galesi su dripsniais susiplakes suryt mokykloj priespieciam smile

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3673 2013-01-26 21:17

saunu, turbut grietines tureciau vengti? ir ar kiausiniai turetu buti isvirti? :]

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis

#3674 2013-01-26 21:20

AndriusLT2 rašė:

saunu, turbut grietines tureciau vengti? ir ar kiausiniai turetu buti isvirti? :]

jei yra poreikis tai rinkis liesiausia, o ar jos vengt tau parodys bendras kaloriju kiekis per visa diena, jei telpi gali naudot seip, kiausius virk, gali kept be aliejaus arba su lasu GERO ne fuflo aliejum, as issikepu visai be aliejaus puikiausiai smile

Neprisijungęs

AndriusLT2
Naujas dalyvis

#3675 2013-01-26 21:21

na kaip jau minejau mokykloj man neiseis pakeisti mitybos big_smile, tai tu siulytum geriau kokiu 4 kiausinius suvalgyti vietoj isrugu?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net