- Imaginative
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1762
- Atsiliepimai: 11
#51 2012-11-15 19:03
Re: Tiesiog
kazkokia jautri siela tavo, isidejai foto, kad gera zodi isgirst? niekas nepagiria tai bliauni cia i kiekviena komentara kokie visi blogi, kad nepagiria ar nepaskatina toliau sportuot kai bus uz ka pasakyt tau gera zodi as neabejoju, kad kas nors pasakys:)
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
- Atsiliepimai: 21
#52 2012-11-15 19:13
Imaginative rašė:
kazkokia jautri siela tavo, isidejai foto, kad gera zodi isgirst? niekas nepagiria tai bliauni cia i kiekviena komentara kokie visi blogi, kad nepagiria ar nepaskatina toliau sportuot kai bus uz ka pasakyt tau gera zodi as neabejoju, kad kas nors pasakys:)
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 9
#53 2012-11-15 19:26
Imaginative rašė:
tai cia didzioji dalis jaunuoliu imetes foto galvoje kad bus vien pagyrimai kai atveria akis tai dazniausiai temos autorius isnyksta ir foto naikina
Neprisijungęs
- Emporio
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#54 2012-11-15 19:49
Ahujena forma, turbut turi genetika siam dalykuj, nes po savaites sporto atrodai kaip po ilgu metu treniruociu. Dek daugiau pastangu ir atrodysi kaip mr. O jei jau dbr atrodai stulbinanciai
Paskutinį kartą taisė Emporio (2012-11-15 19:49)
Neprisijungęs
- niekadejas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-26
- Žinutės: 1106
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 8
#55 2012-11-15 19:51
Emporio rašė:
Ahujena forma, turbut turi genetika siam dalykuj, nes po savaites sporto atrodai kaip po ilgu metu treniruociu. Dek daugiau pastangu ir atrodysi kaip mr. O jei jau dbr atrodai stulbinanciai
Na jis visgi vienas geriausiu siam forume. Kvepia rimtomis varzybomis, manau perspektyva didele, galbut rasim ir remeju.
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#56 2012-11-15 20:02
O ka sportuoji? Cia kaip ir esminis klausimas butu
Neprisijungęs
- TiesiogJ
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-11-01
- Žinutės: 55
#57 2012-11-16 19:12
Imaginative rašė:
skaityk praeitus postus jautruoli,viskas aiskiai ir lietuviskai parasyta.
Neprisijungęs
- TiesiogJ
- Kalbus dalyvis
#58 2012-11-16 19:13
niekadejas rašė:
Emporio rašė:
Na jis visgi vienas geriausiu siam forume. Kvepia rimtomis varzybomis, manau perspektyva didele, galbut rasim ir remeju.
Taigi as jau jug turiu remejus ANIMAL ar kokie ten ,jau visi remia mane :DDDD Nu LOL
Makleris rašė:
O ka sportuoji? Cia kaip ir esminis klausimas butu
Cia man ? Siuo metu nieko :DDD
Senaiu futbolas 3 metai ar daugiau, BMX sportas apie 4 metus, lauko tenisas
Tiomis rašė:
Imaginative rašė:
tai cia didzioji dalis jaunuoliu imetes foto galvoje kad bus vien pagyrimai kai atveria akis tai dazniausiai temos autorius isnyksta ir foto naikina
Smagu butu tamsta jei sneketum uz save o ne uz mane,uz kitus gali sneketi.
Atveria akis del ko? Kad daug cia galiunu kurie visi stumia?
Tegu jie trinasi tas foto,juokites ar saipykites man P*, ne del jusu pradejau ir uzsispyriau o del saves.Meciau netgi rukyti del to
AS PRIIMU ZMONES SU TEIGIAMOMIS ZINUTEMIS TIK,NEKREIPIU I TIE KURIE SAKO NAFIK CIA PRADEJAI IR PANASIAI
Paskutinį kartą taisė TiesiogJ (2012-11-16 19:19)
Neprisijungęs
- Varskietukas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-09-06
- Žinutės: 78
- Atsiliepimai: 0
#59 2012-11-17 13:04
Man keista kodel cia visi tie "kulturistai" tiek daug sneka , o paciu foto vos matyt galima,kiek cia tu foto butu jeigu visi pradetu kelt ft kas 3metus kai jau progresas ahujienas butu..? arba isvis neklausinetu klausimu , nes pagal jus tie klausimai durni... Manau , kad sis forumas sunkiai gyvuotu be tokiu kurie nesenai pradejo sportuot ir nera ten kazkokie pro ir reiktu susitaikyt ,kad cia retas yra pagal jus "rimtas" kuri galima gerai aptart ir begale tokiu kurie iesko informacijos , nesenai pradeja sportuot ir tiesiog siekiantis progresuot..o dabar apstumt kiekviena tai..
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#60 2012-11-17 13:44
Varskietukas rašė:
Man keista kodel cia visi tie "kulturistai" tiek daug sneka , o paciu foto vos matyt galima,kiek cia tu foto butu jeigu visi pradetu kelt ft kas 3metus kai jau progresas ahujienas butu..? arba isvis neklausinetu klausimu , nes pagal jus tie klausimai durni... Manau , kad sis forumas sunkiai gyvuotu be tokiu kurie nesenai pradejo sportuot ir nera ten kazkokie pro ir reiktu susitaikyt ,kad cia retas yra pagal jus "rimtas" kuri galima gerai aptart ir begale tokiu kurie iesko informacijos , nesenai pradeja sportuot ir tiesiog siekiantis progresuot..o dabar apstumt kiekviena tai..
Karti tiesa
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Atsiliepimai: 16
#61 2012-11-17 14:26
As pvz tik vieno nesuprantu- nafik mesti foto po savaites sporto ? Man ir po tu paciu metu sporto butu dar geda, o pasportuoja menesi kita ir she, ka manot, pasportuokit bent pora metu, tada pries ir po imeskit.
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
- Vietovė: London
- Registravosi: 2012-01-18
- Žinutės: 1562
#62 2012-11-17 14:49
duglas rašė:
As pvz tik vieno nesuprantu- nafik mesti foto po savaites sporto ? Man ir po tu paciu metu sporto butu dar geda, o pasportuoja menesi kita ir she, ka manot, pasportuokit bent pora metu, tada pries ir po imeskit.
butent! O dabar atrodo kazkoks liguistas potraukis pusplikiam pasirodyt. Pasportuokit, supanasesit i zmogu ir kelkit, pirmyn.
Neprisijungęs
- TiesiogJ
- Kalbus dalyvis
#63 2012-11-17 19:24
21.30 PM rašė:
duglas rašė:
butent! O dabar atrodo kazkoks liguistas potraukis pusplikiam pasirodyt. Pasportuokit, supanasesit i zmogu ir kelkit, pirmyn.
O i zmones panasus tikt ada buna kai raumenu kalnas buni.OHO! Su kiekviena diena vis nauja zinia! D Tau geda tu nesidek, jei geda reiskias ne del saves sportuoji o del kitu,dazniausiai tai buna mergaites tustutes kurios pakvaisusios del raumenuku )) Nieko asmenisko..
duglas rašė:
Ne nu dar bienas nemokantis skaityti,tu kas adminas ar kas tau skauda galva kad idejau!!!??? priciom cia ta sawaite!!! Aiskiai parasiau kad isidejau kad tureciau pradzios foto,atsigaukit
Paskutinį kartą taisė TiesiogJ (2012-11-17 19:28)
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Atsiliepimai: 16
#64 2012-11-17 22:04
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
duglas rašė:
O i zmones panasus tikt ada buna kai raumenu kalnas buni.OHO! Su kiekviena diena vis nauja zinia! D Tau geda tu nesidek, jei geda reiskias ne del saves sportuoji o del kitu,dazniausiai tai buna mergaites tustutes kurios pakvaisusios del raumenuku )) Nieko asmenisko..
duglas rašė:
Ne nu dar bienas nemokantis skaityti,tu kas adminas ar kas tau skauda galva kad idejau!!!??? priciom cia ta sawaite!!! Aiskiai parasiau kad isidejau kad tureciau pradzios foto,atsigaukit
Ramiau, del 'pradzios foto' sutinku, gerai tureti palyginimui, man ir nei silta, nei salta, kad cia ja imetei, nors ja gali laikyti ir kompe pas save sau, nes cia kiti ir ateina ivertinti/pakritikuoti ar pan. , skiltis gi- forumo dalyviu nuotraukos.
Paskutinį kartą taisė duglas (2012-11-17 22:05)
Neprisijungęs
- TiesiogJ
- Kalbus dalyvis
#65 2012-11-17 22:36
duglas rašė:
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
butent! O dabar atrodo kazkoks liguistas potraukis pusplikiam pasirodyt. Pasportuokit, supanasesit i zmogu ir kelkit, pirmyn.O i zmones panasus tikt ada buna kai raumenu kalnas buni.OHO! Su kiekviena diena vis nauja zinia! D Tau geda tu nesidek, jei geda reiskias ne del saves sportuoji o del kitu,dazniausiai tai buna mergaites tustutes kurios pakvaisusios del raumenuku )) Nieko asmenisko..
duglas rašė:
Ramiau, del 'pradzios foto' sutinku, gerai tureti palyginimui, man ir nei silta, nei salta, kad cia ja imetei, nors ja gali laikyti ir kompe pas save sau, nes cia kiti ir ateina ivertinti/pakritikuoti ar pan. , skiltis gi- forumo dalyviu nuotraukos.
Forumo dalyvių , jų sportinio mitybos arsenalo, treniruoklių salių bei turimų įrengimų nuotraukos.
Kiek suprantu jei uzsiregistruoji ir siame forume esu forumo dalyvis ,kai kas cia neaisku? Kur parasyta kad butinai turi matytis progresas,as galiu kad ir cia su rubais nusifotkinti,taisykliu nepazeidziu.
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
#66 2012-11-18 00:31
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
duglas rašė:
duglas rašė:
Ne geda esu idejes. Idejau pasportaves 3 metus. Ne visi jie buvo geri bet vis tiek sis tas. Nei po savaites, nei po puses metu, nei po metu nedejau nuotrauku, nes nebuvo i ka ziuret. Kai jau bent siek tiek supanasejau i "zmogu" nusifotkinau.
Nesupranti, tiek to, fotkinkis kad ir kas dien. Bet nenustebk paskui kad sulauki tik pajuokos P.s. ASMENISKAI
Neprisijungęs
- TiesiogJ
- Kalbus dalyvis
#67 2012-11-18 14:45
21.30 PM rašė:
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
butent! O dabar atrodo kazkoks liguistas potraukis pusplikiam pasirodyt. Pasportuokit, supanasesit i zmogu ir kelkit, pirmyn.O i zmones panasus tikt ada buna kai raumenu kalnas buni.OHO! Su kiekviena diena vis nauja zinia! D Tau geda tu nesidek, jei geda reiskias ne del saves sportuoji o del kitu,dazniausiai tai buna mergaites tustutes kurios pakvaisusios del raumenuku )) Nieko asmenisko..
duglas rašė:
Ne geda esu idejes. Idejau pasportaves 3 metus. Ne visi jie buvo geri bet vis tiek sis tas. Nei po savaites, nei po puses metu, nei po metu nedejau nuotrauku, nes nebuvo i ka ziuret. Kai jau bent siek tiek supanasejau i "zmogu" nusifotkinau.
Nesupranti, tiek to, fotkinkis kad ir kas dien. Bet nenustebk paskui kad sulauki tik pajuokos P.s. ASMENISKAI
Juokis kiek tu nori,man nusisikt ant tokiu kaip tu ASMENISKAI
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#68 2012-11-18 15:14
vis dar vargstat ziuriu
Neprisijungęs
- Imaginative
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-24
- Žinutės: 1762
#69 2012-11-18 16:37
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
TiesiogJ rašė:
Ne nu dar bienas nemokantis skaityti,tu kas adminas ar kas tau skauda galva kad idejau!!!??? priciom cia ta sawaite!!! Aiskiai parasiau kad isidejau kad tureciau pradzios foto,atsigaukitNe geda esu idejes. Idejau pasportaves 3 metus. Ne visi jie buvo geri bet vis tiek sis tas. Nei po savaites, nei po puses metu, nei po metu nedejau nuotrauku, nes nebuvo i ka ziuret. Kai jau bent siek tiek supanasejau i "zmogu" nusifotkinau.
Nesupranti, tiek to, fotkinkis kad ir kas dien. Bet nenustebk paskui kad sulauki tik pajuokos P.s. ASMENISKAIJuokis kiek tu nori,man nusisikt ant tokiu kaip tu ASMENISKAI
bandai primest kad utiutiu tau, bet teisinies i kiekviena komentara kaip maza mergaite ir bandai irodyt visiem, kad tu teisus juokingas tu ir tiek. Jei dar sportuosi, uz poros metu pasiskaityk ka tau cia rase, gal suprasi netycia apie ka kalba eina
sekmes sporte
Neprisijungęs
- 21.30 PM
- Piktas
#70 2012-11-19 21:38
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
TiesiogJ rašė:
21.30 PM rašė:
Ne nu dar bienas nemokantis skaityti,tu kas adminas ar kas tau skauda galva kad idejau!!!??? priciom cia ta sawaite!!! Aiskiai parasiau kad isidejau kad tureciau pradzios foto,atsigaukitNe geda esu idejes. Idejau pasportaves 3 metus. Ne visi jie buvo geri bet vis tiek sis tas. Nei po savaites, nei po puses metu, nei po metu nedejau nuotrauku, nes nebuvo i ka ziuret. Kai jau bent siek tiek supanasejau i "zmogu" nusifotkinau.
Nesupranti, tiek to, fotkinkis kad ir kas dien. Bet nenustebk paskui kad sulauki tik pajuokos P.s. ASMENISKAIJuokis kiek tu nori,man nusisikt ant tokiu kaip tu ASMENISKAI
Subinyte per maza.
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
#71 2012-11-19 22:32
baikit mergiotės čia peštis, nes tuoj ateis moderai ir išnešios visus
Neprisijungęs
- A.Audrius
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-09-13
- Žinutės: 29
#72 2012-11-21 01:39
Paskutinį kartą taisė A.Audrius (2012-11-21 02:06)
Neprisijungęs
- Makleris
- Išmestas
- Vietovė: LabradorLand
- Registravosi: 2009-11-28
- Žinutės: 2756
- Atsiliepimai: 15
#73 2012-11-21 01:55
Kad ir kiek stengtumeis save itikint, bergzdzias reikalas cia. po 5 metu pasirodyk
Paskutinį kartą taisė Makleris (2012-11-21 01:56)
Neprisijungęs
- rolka78
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2010-06-29
- Žinutės: 5285
#74 2012-11-21 08:42
Neprisijungęs
- TricasBicas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-04-16
- Žinutės: 27
#75 2012-11-21 20:02
Kiekvienas kuris pradeda sportuot yra vertas pagarbos, savaite, pora dienu , menesis ar metai. Koks skirtumas, svarbu kad stengiasi, beto forma tikrai yra, ne beach boyaus bet po metu kitu tikrai bus, tik nepasiduok, as uz tave.
Neprisijungęs