- Ledinis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-02-19
- Žinutės: 7
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-02-26 21:46
Mases augininmas
Taigi neseniai pradejau lankyti sporto kluba. Svoris 56kg ugis 172 cm. 18m. zodziu esu gan liesas ir noreciau priaugti mases, aisku nebetkokios, o kokybiskos.
Girdejau, kad jos priaugti galima dviem budais: vienas - valgyti daug, daznai, vartoti pakankamai baltimu neskaiciuojant kaloriju, tiesiog auginti mase neatsizvelgiant i jos kokybe, svarbu, kad kuo greiciau augtu, o paskui ryskintis, kitas - apsiskaiciuoti, koks yra mano kaloriju poreikis, ir prideti prie jo kazkur 200 kcal, kad pamazu augtu kokybiska mase, su kuo maziau riebalo, kad nereiketu paskui ilgai ryskintis, zinoma valgyti taip pat nemazai, daznai ir suvartoti pakankamai baltimu. Taigi klausimas toks - koks budas efektyvesnis, t. y. kuriuo budu viskas paprasciau, greiciau, sveikiau, naudingiau ir t. t. Kokiu budu augintumetes mase jus, jeigu butumet mano vietoj? Arba siaip noreciau suzinoti vieno ir kito mases auginimo budo privalumus ir trukumus, o gal yra ir dar kokia kita strategija uzsiaugint raumenis? Laukiu atsakymo, is anksto dekui uz demesi
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2 2012-02-26 21:51
Re: Mases augininmas
Neprisijungęs