- mostly_cool
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-02-11
- Žinutės: 6
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-02-11 10:47
Svorio auginimas patarimai
Sveiki,
Esu pradedantysis, seniau jaunesnis sportavau dabar pradejau siek tiek rimciau, bet apie mano problemas.
Sveriau nedaug pradejau sportuoti maitintis naturaliai (tunas, varske, pienas, vaisiai, mesa) svorio priaugau gana greitai, taciau, padidejo pagurklis, atsirado pilvukas, tarsi issiputes, nors to riebalo yra bet ne tiek, kad buciau storulis, nors atpalaidavus pilva panasu i tai. Tai mane labiausiai kankinantys klausimai, ar riebalai susikaupe pagurklyje(kuris ipac mane kankina, vizualiai atrodo tikrai negraziai) ir pilve, issisklaidys palaipsniui i visa kuna, ar reiktu sunerimaut? kazka darau ne taip?
Aciu uz patarimus.
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-12
- Žinutės: 1232
- Atsiliepimai: 6
#2 2012-02-11 10:51
Re: Svorio auginimas patarimai
verta sunerimaut, riebalai po visa kuna neissisklaidys, ka darai netaip? labai paprasta - valgai per daug. persiziurek mityba, susiskaiciuok kalorijas. kiek kg per kiek laiko priaugai?
Neprisijungęs
- mostly_cool
- Naujas dalyvis
#3 2012-02-11 10:56
Istiesu nemanau kad net suvalgau pakankamai, is prigimties esu labai lieknas, per du menesius sporto prigaugau apie 10kg, matyt labai greita medziagu apykaita,
Neprisijungęs
- wycka2010
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-12-12
- Žinutės: 517
#4 2012-02-11 14:00
mostly_cool rašė:
Istiesu nemanau kad net suvalgau pakankamai, is prigimties esu labai lieknas, per du menesius sporto prigaugau apie 10kg, matyt labai greita medziagu apykaita,
Neblogai cia priaugai uztai ir pagurklis jauciu sveria visa kilograma. Ryskiai per daug kaloriju tavo dietoje.
Neprisijungęs
- mostly_cool
- Naujas dalyvis
#5 2012-02-11 17:28
mano dieta sporto diena: ryte 3 kiausiniai, pries sporta koks vaisius, po sporto tunas, siek tiek veliau varskes kokteilis, vakariene koks nors paprastas maistas ka valgo visa seima, pries miega arba kokteilis varskes arba tunas.
taigi manau valgau net per mazai bet pilvas puciasi, matyt darau klaidas savo dietoje, bet rezultatai matosi, suprantu, kad iskart nieko nebus o 2 menesei intensyvesnio sporto su dieta yra tikrai mazai, tad sustoti nesiruosiu, taciau matyt net ir esant is prigimties liesam, sausam, riebalu turbut reikia dar maziau naudoti?
Neprisijungęs
- wycka2010
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-12-12
- Žinutės: 517
#6 2012-02-11 19:11
mostly_cool rašė:
mano dieta sporto diena: ryte 3 kiausiniai, pries sporta koks vaisius, po sporto tunas, siek tiek veliau varskes kokteilis, vakariene koks nors paprastas maistas ka valgo visa seima, pries miega arba kokteilis varskes arba tunas.
taigi manau valgau net per mazai bet pilvas puciasi, matyt darau klaidas savo dietoje, bet rezultatai matosi, suprantu, kad iskart nieko nebus o 2 menesei intensyvesnio sporto su dieta yra tikrai mazai, tad sustoti nesiruosiu, taciau matyt net ir esant is prigimties liesam, sausam, riebalu turbut reikia dar maziau naudoti?
As ir visada buvau liesas, bet su amziumi viskas pasikeite, valgau as 6 kartus per diena, tiesa pasakius, greita pas mane virskinimo sistema taip pat, riebalu i diena susemiu apie 100 gr. kol kas viskas puiku, jokio riebalo neuzaugo per trys savaites, bendras prieaugis 700 gr. Manau per menesi uztenka plius 1kg-1.5kg mases, nes vistiek i varzybas neplanuoji dalyvauti, o jei prisiauginsi 10 kg per du menesius, po to dar... tada ant ausu reikes stoveti ne viena menesi, kad sudegintum ta visa riebala nuo snukucio ir pilvo
Cia mano nuomone.
Neprisijungęs
- Tadas1992
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-01-11
- Žinutės: 67
#7 2012-02-11 21:44
As irgi uz tai ,kad geriau leciau,bet uztikrinciau jeigu nesieki kazkokiu rezultatu ipatingu.Nepamirskim,kad kunas ne robotas,todel toks greitas svorio pasikeitimas ir sirdziai ,ir sanariam ir t.t neiseina i nauda.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#8 2012-02-11 22:26
Neprisijungęs