Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

sportomedikas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-10-25
Žinutės: 1372
Atsiliepimai: 21

#1326 2011-09-28 23:07

Re: Sporto medikas, klauskite!

griuk_negyvas rašė:

sportomedikas rašė:

griuk_negyvas rašė:

Ir as taip galvoju...tai cia nieko tokio?tipo sportuot ir toliau? smile ar kazkokiu vaistu reiktu tam istaisyt?

kardio atlikinek...

Kol galejau tol dariau kardio.Menisko opeacijos laukiu tai kojos atostogauja. smile apie tai net nepagalvojau,bet kol buvo kardio tol nebuvo jokio spaudimo galvoje...

priezastis isaiskinta... smile

Neprisijungęs

metanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Siauliai
Registravosi: 2010-03-10
Žinutės: 3884
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 7

#1327 2011-10-04 21:49

Sveiki, nezinau ar cia jusu sritis, bet is praktikos gal zinosit. Ka daryti del pajautrejusios gleivines, jautri lbj gerkle, biski saltesni ora pakvepuoji, ar vejas stipresnis lauke, ir jau gerkle skauda. Kaip butu galima dar stiprinti imuniteta?

Neprisijungęs

kro
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-12-07
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#1328 2011-10-06 11:36

sveiki, jau koki menesi turiu problem petyje, tepiau visokius syldancius kremus, net geriau vaistus nuo raumenu uzdegimu bet nepraejo, buvau nustojes sportuot 2 savaites taippat nepadejo. jauciu gali buti patempta sausgysle, ka manote reiktu daryti?

http://img585.imageshack.us/img585/2298/ranka.png

Neprisijungęs

jutas
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2007-03-09
Žinutės: 4732
Atsiliepimai: 14

#1329 2011-10-06 11:47

metanis rašė:

Sveiki, nezinau ar cia jusu sritis, bet is praktikos gal zinosit. Ka daryti del pajautrejusios gleivines, jautri lbj gerkle, biski saltesni ora pakvepuoji, ar vejas stipresnis lauke, ir jau gerkle skauda. Kaip butu galima dar stiprinti imuniteta?

angina?

Neprisijungęs

Toma5as
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-03-25
Žinutės: 17

#1330 2011-10-06 16:12

Sveiki,  noreciau pasikonsultuoti, vakar salej dariau pritupimus ir po paskutiniu pritupimo  staigiai suskaudo galva (sunku paaiskint lyg ir pakausi ar galine galvos puse big_smile) ir snd vis dar jauciu galvos skausma bet nebetoki dideli, kartais sukyla virsutinis kraujo spaudimas. is anksto aciu.

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1331 2011-10-06 21:59

metanis rašė:

gerai issimiegoti, gerai maitintis, gerti pakankamai skysciu, vitaminu kursas, imuniteta stiprina labai biciu produktai (medus, propolis, biciu duonele ir kt.). be to reiktu nueiti pas LOR gydytoja, ar nera letinio tonsilito. tiek!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1332 2011-10-06 22:02

kro rašė:

sveiki, jau koki menesi turiu problem petyje, tepiau visokius syldancius kremus, net geriau vaistus nuo raumenu uzdegimu bet nepraejo, buvau nustojes sportuot 2 savaites taippat nepadejo. jauciu gali buti patempta sausgysle, ka manote reiktu daryti?

http://img585.imageshack.us/img585/2298/ranka.png

skausmo priezasciu petyje toje vietoje, kur rodai, gali buti daug. reiktu ziuret gyvai. pamegink padirbeti mentes raumenims, stabilizacijos pratimus ir tada spresk ,ar kreiptis i gydytojus. sekmes!

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1333 2011-10-06 22:04

Toma5as rašė:

Sveiki,  noreciau pasikonsultuoti, vakar salej dariau pritupimus ir po paskutiniu pritupimo  staigiai suskaudo galva (sunku paaiskint lyg ir pakausi ar galine galvos puse big_smile) ir snd vis dar jauciu galvos skausma bet nebetoki dideli, kartais sukyla virsutinis kraujo spaudimas. is anksto aciu.

gal timptelejai trapecini raumenuka. prasitempk trapecija ir ziurek. jei turi galimybe pasimatuok ir spaudima treniruotes metu. sekmes!

Neprisijungęs

Miracle
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-30
Žinutės: 1399
Atsiliepimai: 3

#1334 2011-10-07 19:33

Sveikas, norejau paklausti del sirdies, man 18 metu, pas mane spaudimas ramybes busenoje 140/80 o pulsas nemaziau 90 buna ir 95, bet nejauciu jokiu blogumu ir skausmu, ar verta susirupinti?

Neprisijungęs

rama$ka
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-10-07
Žinutės: 9

#1335 2011-10-07 19:48

labas wakaras,norejau pasidometi chemijos poweikiu. pries metus naudojau deca-durabolin,sustanon ir metanolon ar kaip ten wadinasi metanas ir geriau alu kurso metu ar tai gali atsiliept po kiek metu ? ir ar iswis kazkas netaip jei neskaudejo wisiskai nei kepenu nei inkstu ,nes kiek suprantu inkstai reguliuoja wandeny organizme o kepenys walo krauja,taigijie abu susije su siais steroidais

Paskutinį kartą taisė rama$ka (2011-10-07 19:50)

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#1336 2011-10-07 20:32

rama$ka, cia ne endokrinologas atsakineja i klausimus
Is tavo visu isvardytu vartotu dalyku, alus kogero kenksmingiausias kepenims buvo dumbom

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1337 2011-10-07 22:24

Miracle rašė:

Sveikas, norejau paklausti del sirdies, man 18 metu, pas mane spaudimas ramybes busenoje 140/80 o pulsas nemaziau 90 buna ir 95, bet nejauciu jokiu blogumu ir skausmu, ar verta susirupinti?

verta pasikonsultuoti su gydytoju kardiologu, atlikti sirdies tyrimus (sirdies echoskopija, sirdies kardiograma), nes tavo rodikliai kaip tokiam amziui didoki...

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1338 2011-10-07 22:26

rama$ka rašė:

labas wakaras,norejau pasidometi chemijos poweikiu. pries metus naudojau deca-durabolin,sustanon ir metanolon ar kaip ten wadinasi metanas ir geriau alu kurso metu ar tai gali atsiliept po kiek metu ? ir ar iswis kazkas netaip jei neskaudejo wisiskai nei kepenu nei inkstu ,nes kiek suprantu inkstai reguliuoja wandeny organizme o kepenys walo krauja,taigijie abu susije su siais steroidais

esu ne endokrinologas, taciau kaip sporto medikas galiu pasakyti, kad esu klauses paskaitos apie steroidu aukas... ir pats maciau tokiu vartojusiu... kepenys ar inkstai neskauda, taciau nebestovi ir uzauga krutys...

Neprisijungęs

Silvestrelis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-04-25
Žinutės: 609

#1339 2011-10-08 11:29

Sveikas sportomedikai smile
Turiu siokia tokia beda kuri kartojas kiekviena savaite
taigi po koju treniruociu man skauda tarp plekšninio ir dvilypi blauzdos raumens 2-4 dienas ar tai nera perdaug?
ps trukdo lankstytis , nes yra skausmas ypac trukdo sportuot , nes po koju darau nugara ir darant traukas labai kerta,
nugara darau praejus 2 dienom po koju treniruotes, seip jauciuos biski kaip invalidas, nes jokio darbo praktiskai negaliu atlikt , nes iskart besilankstant skauda kojas.

Paskutinį kartą taisė Silvestrelis (2011-10-08 11:30)

Neprisijungęs

Miracle
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-03-30
Žinutės: 1399
Atsiliepimai: 3

#1340 2011-10-08 16:45

sportomedikas rašė:

Miracle rašė:

verta pasikonsultuoti su gydytoju kardiologu, atlikti sirdies tyrimus (sirdies echoskopija, sirdies kardiograma), nes tavo rodikliai kaip tokiam amziui didoki...

aciu uz patarima

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1341 2011-10-08 19:58

Silvestrelis rašė:

Sveikas sportomedikai smile
Turiu siokia tokia beda kuri kartojas kiekviena savaite
taigi po koju treniruociu man skauda tarp plekšninio ir dvilypi blauzdos raumens 2-4 dienas ar tai nera perdaug?
ps trukdo lankstytis , nes yra skausmas ypac trukdo sportuot , nes po koju darau nugara ir darant traukas labai kerta,
nugara darau praejus 2 dienom po koju treniruotes, seip jauciuos biski kaip invalidas, nes jokio darbo praktiskai negaliu atlikt , nes iskart besilankstant skauda kojas.

trys versijos:
1. Perkrauni svoriu blauzdas.
2. Neatlieki raumens tempimu pries ir po treniruotes.
3. Sutrumpeje uzpakaliniai slaunies raumenys duoda simptomatika.
Pirmiausia rekomenduoju savaite kasdien atlikineti tempimo pratimus blauzdoms. kiekviena koja tempk po 30 sek, 2 serijas. Kartu atlik ir hamstringu tempimus. Truputi pamazink svorius 20 - 30% ir stebek, kaip jausies. Jei viskas gereja, tempimus palik, o svorius vel pradek didinti. sekmes!

Neprisijungęs

Building
Varžybų dalyvis
Registravosi: 2011-07-23
Žinutės: 6562
Atsiliepimai: 6

#1342 2011-10-08 22:28

Sveikas. Man nuo kreatino verčia ant veido daug spuogų. nu yra ir man šeip jų , nuo tėčio genu big_smileD
ar yra tikimybė , kad spuogų atsiras nuo proteino kokteilių? wink

Neprisijungęs

Silvestrelis
Dažnas dalyvis

#1343 2011-10-08 23:25

Ačiū pabandysiu smile

Paskutinį kartą taisė Silvestrelis (2011-10-08 23:25)

Neprisijungęs

Silvestrelis
Dažnas dalyvis

#1344 2011-10-08 23:28

Building rašė:

Sveikas. Man nuo kreatino verčia ant veido daug spuogų. nu yra ir man šeip jų , nuo tėčio genu big_smileD

Nuo kreatino tai tikrai spuogu nebuna, buna nuo baltymu pertkeliaus
taip nuo proteino atsiras daugiau jaigu mityboj ir taip daug baltymo

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1345 2011-10-09 17:46

Building rašė:

yra galimybe, taciau spuogai yra ir brendimo pozymis. nueik pas kosmetologa reguliariai atlikti veido valyma. apmazes ir spuogu. sekmes!

Neprisijungęs

assassin
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-05-30
Žinutės: 35

#1346 2011-10-10 22:16

Sveikas. Prieš pusę metų operavo kelio raiščius man, jau pusę metų praėjo nuo jos, ir lyg ir galiu vėl lankyt taekwando, bet yra 2 problemos - abiejų kojų kelių raiščiai gan laisvoki ir operuotai kojai gerokai masės trūksta dar, tad baisu besportuojant gaut traumą. Ką galėtum patarti ?

Neprisijungęs

sportomedikas
Dažnas senbūvis

#1347 2011-10-11 22:14

assassin rašė:

Sveikas. Prieš pusę metų operavo kelio raiščius man, jau pusę metų praėjo nuo jos, ir lyg ir galiu vėl lankyt taekwando, bet yra 2 problemos - abiejų kojų kelių raiščiai gan laisvoki ir operuotai kojai gerokai masės trūksta dar, tad baisu besportuojant gaut traumą. Ką galėtum patarti ?

reiktu pasiziuret...siaip reikalinga gera reabilitacija ir fizinio pajegumo atstatymas operuotai kojai (bendras fizinis pasirengimas), o tik tada i taekwondo. kol kas tikrai turi didele pakartotinos traumos rizika, jei treniruosies taip pat, kaip pries operacija.

Neprisijungęs

assassin
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-05-30
Žinutės: 35

#1348 2011-10-12 00:06

Tai tuomet gal gali parašyt vieną kitą pratimą kaip stiprint raiščius ? ;] Gal vitaminų ar taip ko papildomai reiktu nusipirkt ?

Neprisijungęs

zikwis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-06-24
Žinutės: 13

#1349 2011-10-12 13:23

Sveiki,turiu problema.
1.pries metus imtyniavau,padariau gera apsilima,po treniruotes atrode viskas gerai,rubinei maudamasis maike keliau ranka,stipriai sudure peti,nei istiest rankos,nei sulenkt.Pora menesiu rankos nejudinau,grizau prie kulturizmo,sportavau menesi,dariau atsispaudimus,pajauciau maza skausma tam paciam peti,nuo siol jau beveik metus skauda,negaliu daryti tokiu pratimu kas susyje su raumenimis is prieko,padares trenerinuote,nejauciu peties,,nutirpsta,taip pat tas skausmas nueina i alkune ir nutirpsta mazasis rankos pirstas.Geriau FLEXIT 3 men,sildziau,ejau i proceduras,nepadejo..

Neprisijungęs

futbolistas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 216

#1350 2011-10-12 13:45

zikwis rašė:

Sveiki,turiu problema.
1.pries metus imtyniavau,padariau gera apsilima,po treniruotes atrode viskas gerai,rubinei maudamasis maike keliau ranka,stipriai sudure peti,nei istiest rankos,nei sulenkt.Pora menesiu rankos nejudinau,grizau prie kulturizmo,sportavau menesi,dariau atsispaudimus,pajauciau maza skausma tam paciam peti,nuo siol jau beveik metus skauda,negaliu daryti tokiu pratimu kas susyje su raumenimis is prieko,padares trenerinuote,nejauciu peties,,nutirpsta,taip pat tas skausmas nueina i alkune ir nutirpsta mazasis rankos pirstas.Geriau FLEXIT 3 men,sildziau,ejau i proceduras,nepadejo..

Cia su nervais greiciausiai kazkas. Jei koks uzdegimas, tai padeda vaistai nuo uzdegimo + poto profilaktikai B grupes vitaminu.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net