Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Svorio metimas:"Gelbejimosi ratas"
- Link
- Mėgėjas išsitepti aliejumi
- Registravosi: 2009-03-01
- Žinutės: 28
- Atsiliepimai: 0
#1 2011-01-07 17:50
Svorio metimas:"Gelbejimosi ratas"
Laba,
Vadovaujuosi pricipu,jog negalima pasirinkti nuo kurios vietos numesti lašinio,o reik daryt kcal deficitą ir pats organizmas sutvarkys tuos riebaliukus.Bet pas mane genetika taip sudėjo,kad
man lašiakas labai ant šonų kaupiasi.Ir dabar kai numečiau gan svorio,tas lašiakas vis nepasiduoda ir kvailokai dabar labai atrodo-višutinis pilvas jau labai įdubęs,o iš šonų riebalai,iš nugaros tai išviso patylėsiu.
Youtubėj pilna video,kaip jų atsikratyt (love handles) tipo tas pratimas kur i šonus linguot.Šeip padaręs daug tokių tai "degima" jaučiu paskui tuose Love handles.
Ar jis padėtų?Ar nevargt,o geriau daryt dar daugiau kardio?
Ačiū.
Paskutinį kartą taisė Link (2011-01-07 17:52)
Neprisijungęs
- dilbisss
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2010-02-15
- Žinutės: 224
#2 2011-01-07 18:02
Re: Svorio metimas:"Gelbejimosi ratas"
Link rašė:
Laba,
Vadovaujuosi pricipu,jog negalima pasirinkti nuo kurios vietos numesti lašinio,o reik daryt kcal deficitą ir pats organizmas sutvarkys tuos riebaliukus.Bet pas mane genetika taip sudėjo,kad
man lašiakas labai ant šonų kaupiasi.Ir dabar kai numečiau gan svorio,tas lašiakas vis nepasiduoda ir kvailokai dabar labai atrodo-višutinis pilvas jau labai įdubęs,o iš šonų riebalai,iš nugaros tai išviso patylėsiu.
Youtubėj pilna video,kaip jų atsikratyt (love handles) tipo tas pratimas kur i šonus linguot.Šeip padaręs daug tokių tai "degima" jaučiu paskui tuose Love handles.
Ačiū.
reliai tai turetu pasiimti is ten kur yra daugiausia
Neprisijungęs
- AndrewM
- Išmestas
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 1743
- Atsiliepimai: 7
#3 2011-01-07 20:15
As irgi auginu mase, tai truputi ir gelbejimo ratai ryskeja vis labiau Kai bus laikas reikes ryskintis, itariu taip pat bus nelengva, bet kitu pratimu be kardio ir dietos nezinau, idomu butu isgirst, greitai bus aktualu
Neprisijungęs
- Dzinas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-20
- Žinutės: 1753
#4 2011-01-07 20:34
Link rašė:
Laba,
Ačiū.
Gali bandyt tus Love Handles nepakeks juk,bet zinoma kardio turi buti pagrindas :]
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Svorio metimas:"Gelbejimosi ratas"