Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Arnas1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-11-03
Žinutės: 14
Atsiliepimai: 0

#1 2010-11-04 12:15

Mitybos planas svorio metimui

Sveiki, gal kas galite sudaryti mitybos planą svorio metimui? Man 15 metų, ūgis 188cm, svoris ~95kg, noriu numesti svorį, darau cardio pratimus, bet mano mityba manau nėra tikrai gera.. Būsiu dėkingas, tam, kas sudarys GERĄ MITYBOS PLANĄ!

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#2 2010-11-04 13:08

Re: Mitybos planas svorio metimui

vien tik dėkingumo neužtenka.
skaitais foruma ir pats susidarai.
pagal šita ššablona paredoguoji temą:http://www.kulturizmas.net/forumas/t9204-privalomas-temos-sablonas

Neprisijungęs

Arnas1
Naujas dalyvis

#3 2010-11-04 13:12

Nu tu biški keistas, kaip aš galiu susidaryti planą, apie tai nieko neišmanydamas??? Tai ir klausiu tų, kas apie tai išmano ir gali sudaryti..

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#4 2010-11-04 13:43

Arnas1 rašė:

Nu tu biški keistas, kaip aš galiu susidaryti planą, apie tai nieko neišmanydamas??? Tai ir klausiu tų, kas apie tai išmano ir gali sudaryti..

pats tu keistas. Už mitybos sudarima ima ~200lt.
Šitam forume pilna informacijos apie tai kaip maitintis kaip numesti svorį. Šioje kritikos skiltyje pilna mitybu pasiziurek i jas ir susidaryk

Neprisijungęs

mazaididelis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-19
Žinutės: 507
Atsiliepimai: 1

#5 2010-11-04 13:46

Arnas1 rašė:

aha, visi cia tik ir laukem, nesulaukem issizioje, kol tu atsirasi, kad galetume pult tau mitybos planus sudarinet ir visaip kitaip apie tave sokinet big_smile Atsipeikek dumbom gyvenime nieks tau nieko uz dyka neduos ir, tuo labiau ant lekstutes neatnes dumbom
kaip gali susidaryt plana nieko neismanydamas??? eik skaityt TINGINY!  Ir pradesi pamazu suprast nykstys

Neprisijungęs

Arnas1
Naujas dalyvis

#6 2010-11-04 22:51

Ne taip mane supratot.. Man nereikia čia kažko konkretaus.. Man tiesiog reikia patarimų iš jūsų, ką valgyti tarkim pusryčiams, pietums ir vakarienei, ko nevalgyti. Thats all.. Manau, kad tai nekainuoja 200LT..

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#7 2010-11-04 23:12

www.kalorijos.lt susirandi kiek tau kcal maždaug reikia, apmažini jų kiekį ir štai tau krenta svoris..
Nebūk tinginys, pasiskaityk ir žinių kartu įgysi..
http://www.kulturizmas.net/forumas/t141-svorio-metimas
www.kalorijos.lt galėsi pasiskaičiuoti valgių kcal ir panašiai, kai susidarysi planą gali įmesti į kritiką ir tau patars,
http://www.kulturizmas.net/forumas/f46- … nu-kritika , aišku ir šiaip gali pažiūrėti ,kad orientuotumeis kokį maistą rinktis ir panašiai..
http://www.kulturizmas.net/forumas/t3191-mitybos-planai

Kritikoje pasižiūrėk į kitų mitybas ir orientuokis maždaug į tokį maistą ar kažką panašaus,bei kitas temas perskaityk..

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net