Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Koksas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: London
Registravosi: 2009-02-20
Žinutės: 178
Atsiliepimai: 0

#1 2009-12-16 20:58

Desines krutines dirginimas

Sveiki,
Pries pora dienu  po desine krutine man pradejo skaudeti,na gal skausmu tai nepavadinciau,bet toks nemalonus kutenimas ar tai lyg lengvas durimas sunku paaiskinti.Ir tai tesiasi jau gal pusantros dienos.

Gryzau namo is mokyklos ir pora valandu iki treniruotes man tai prasidejo,nuejau i sale pasportavau lik ir praejo,bet gryzau namo vel pasijaute tas kutenimas.Galvoju gal cia laikina isimiegojau ryte atsikeliau po kokiu 20min vel ta pati pajauciau ir taip visa diena iki dabar tarpais tokiais jauciasi,labai nemalonus jausmas.

Seip diena pries buvau pajutes toki duri i sirdi,bet trumpa labai skaudeti neskaudejo ir dar pora savaiciu pries buvo tas duris . Na o pati sirdis liktais normaliai plaka skausmu gal kaip ir nejauciu.

Sportuoju metai laiko be keliu savaiciu,amzius 17. Papildu negeriu jokiu siuo metu. rukyti nerukau jau ilga laika,o alkoholio jau gal menesi negeriau .
tai tiek,gal kamnors buvo panasi situacija?

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#2 2009-12-16 21:05

Re: Desines krutines dirginimas

Kaskada pasitaikydavo. Manau nepakankamas vitaminu/mineralu kiekis. Pabandyk valgyti daugiau vaisiu, ypac bananu - gal potasium'o trukumas.

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969
Atsiliepimai: 2

#3 2009-12-16 22:20

Antana5 rašė:

Kaskada pasitaikydavo. Manau nepakankamas vitaminu/mineralu kiekis. Pabandyk valgyti daugiau vaisiu, ypac bananu - gal potasium'o trukumas.

Žiūriu prastokai su gimtąja kalba, gerbiamasai big_smile Gal laikas jau būtų ant švenčių šeimyną aplankyt smile

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#4 2009-12-16 22:32

Butelis rašė:

Antana5 rašė:

Žiūriu prastokai su gimtąja kalba, gerbiamasai big_smile Gal laikas jau būtų ant švenčių šeimyną aplankyt smile

Zinau tongue kaikuriu zodziu net lietuviskai nezinau roll Ant svenciu gal ne, bet kova planuoju pusantrom menesio tikrai gimtineje praleisti. wink

Neprisijungęs

xukeo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-07-18
Žinutės: 42

#5 2009-12-18 13:58

Man lygiai tokia pati problema tik su kaire krutines puse. Lyg tai kaula nekaula skauda kairei pusei... Kas cia gali but ?

Neprisijungęs

saldziadesris
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-14
Žinutės: 47

#6 2009-12-18 21:43

man ir taip budavo darik daug cardio ir niekada nebuk tusciu skrandziu

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726

#7 2009-12-19 09:21

gal koks mini patempimas? man panasiai su viena delta.. amzinai kazkoks maudimas keistas, kartais praeina, poto vel uzeina.. neutral

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#8 2009-12-19 12:29

vilain rašė:

gal koks mini patempimas? man panasiai su viena delta.. amzinai kazkoks maudimas keistas, kartais praeina, poto vel uzeina.. neutral

Geriau apšilkit ir mažiau kelkit. Jėgos programą kai darau tai visą laiką turiu didesnę ar mažesnę traumą, dėl kurios tenka sustoti kartais ir to pasekoje iš tos jėgos treniruotės nedaug naudos ir belieka.

Neprisijungęs

Koksas
Atkaklus dalyvis

#9 2009-12-22 00:22

Nu liktais ir praejo savaime ta desine puse skaudeti tik dabar uzejo kaire ir liktais pacia sirdi,bet tik retkarciais suskausta kelis kartus per diena ir taip labai nezymiai svelniai,bet labai nemalonu kai tai jauti.
Tai siom dienom begsiu CardioGramma pasidaryti pas daktarus nes velnias zino kas cia man.
Kaip manom kol nepasitikrinsiu geriau su gelezim nedirbti ? nes siandien praleidau treniruote variau i parka pabegioti...

Jamada
Tiesa,kad tos jegos treniruotes kartais ne i nauda iseina paciam kaskada budavo pastoviai peti patempdavau ar tai ranka kokia tai dabar visalaik ilga apsilima stengiuosi daryti,kad netektu gailetis del to kas gali nutikti .

Paskutinį kartą taisė Koksas (2009-12-22 00:27)

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#10 2009-12-22 15:51

Koksas rašė:

Nu liktais ir praejo savaime ta desine puse skaudeti tik dabar uzejo kaire ir liktais pacia sirdi,bet tik retkarciais suskausta kelis kartus per diena ir taip labai nezymiai svelniai,bet labai nemalonu kai tai jauti.
Tai siom dienom begsiu CardioGramma pasidaryti pas daktarus nes velnias zino kas cia man.
Kaip manom kol nepasitikrinsiu geriau su gelezim nedirbti ? nes siandien praleidau treniruote variau i parka pabegioti...

Jamada
Tiesa,kad tos jegos treniruotes kartais ne i nauda iseina paciam kaskada budavo pastoviai peti patempdavau ar tai ranka kokia tai dabar visalaik ilga apsilima stengiuosi daryti,kad netektu gailetis del to kas gali nutikti .

Kai stipriai ikvepi, suduria?

Neprisijungęs

Koksas
Atkaklus dalyvis

#11 2010-01-07 00:19

E5 rašė:

Koksas rašė:

Jamada

Ne,ikvepiu viskas normaliai smile buvau pas daktara patikrino sirdi padare Kardiograma sako viskas gerai pas tave. Tai dvi savaites nesportavau ilsejausi nu toks ir ilsejausi per sventes big_smile Bet seip liktais vel trumpam buvo uzeja taip labai lengvai... Grysiu i Lietuva iskarto eisiu pas daktarus aiskintis gal jie pasakys kas yra man.

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#12 2010-01-07 00:32

Koksas rašė:

E5 rašė:

Koksas rašė:

Jamada

Ne,ikvepiu viskas normaliai smile buvau pas daktara patikrino sirdi padare Kardiograma sako viskas gerai pas tave. Tai dvi savaites nesportavau ilsejausi nu toks ir ilsejausi per sventes big_smile Bet seip liktais vel trumpam buvo uzeja taip labai lengvai... Grysiu i Lietuva iskarto eisiu pas daktarus aiskintis gal jie pasakys kas yra man.

Siaip, kaip aiskina daktarai toki diegima - tarpsonkauliniu nervu uzdegimas. Vitamino B kompleksas  turetu padeti isspresti sita problema, jei nera taip baisiai.

Neprisijungęs

LARIS100
Kalbus dalyvis
Vietovė: Šilutė
Registravosi: 2009-12-28
Žinutės: 61

#13 2010-01-25 22:25

man tai irgi sudure toje puseje kur yra sirdis, kartais net buna, kai ten primais rase, kad kaip stipriai ikwepia, tada wasse skaudziai, ar man labai bijot, siuo metu normaliai.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net