- Raumenukas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-24
- Žinutės: 19
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-06-24 23:45
Mano treniruotes ir problemos. Patarkite.
Sveiki.
Treniruojuosi namu salygom. Siaip jau senai pradejau, gal pries 5-6 metus, bet taip rimciau tai tik kokius metus.
Mano yranga : hanteliai 2x 4kg ir 2x 6kg. Turiu kelias gumas ten tampymui, Toki rata, kurio sonuose yra rankeneles, uz ju reik laikytis ir ant keliu klupint vaziuot pirmyn-atgal. Taip pat yra vieta prisitraukimams ir atsispaudimu lygiagretese veiksmui.
As neturiu programos ir nezinau kaip tokia susidaryt.
Dazniausiai sportuoja vakare apie 6val, kartais 7. Mazdaug po valanda. (Taip pat dienos begyje siek tiek sportuoju, darau atsispaudimus lygiagretese, paprastus atsispaudimus, prisitraukimus ir pratimus su guma).
Iprastai darau po tris priejimus ir 10 pakartojimu siu veiksmu: Bicepsui stovint su hanteliais (po 10kg) Tricepsa ( panasiai kaip tricepsas sedint viena ranka) tik su dviem rankom (po 6kg) Hanteliu kelimas i salis (po 6kg) Hanteliu kelimas i prieki ( po 6kg)
Man 16 metu . Mano ugis 180cm Svoris ~70kg. Raumenu didejimo nesimato. Man niekaip nepavyksta priaugti svorio. Stengiuosi valgyt pieno produktus, kiausinius, mesa, ir siaip kuo maistingesni maista.
Ar as teisingai treniruojuos? Ka darau blogai, kad neauga raumenys? Gal zinote kokiu programu tokiomis salygomis?
Aciu
Neprisijungęs
- Sakalas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-23
- Žinutės: 98
- Atsiliepimai: 4
#2 2009-06-25 04:03
Re: Mano treniruotes ir problemos. Patarkite.
Sakoma, kad vaikai auga miegodami. Tai tiesa. Raumenys taip pat, auga ilsedamiesi. Turi buti duodamas 24-48 val. poilsis treniruojamoms raumenu grupems. Jeigu tai nedaroma- raumenys pervargsta, ir nebuna jokio rezultato. Tad, turimomis priemonemis,treniruotes reikia daryti du- tris kartus per savaite ir maksimaliu galingumu. Taip, kad nuo itampos, po treniruotes, negaletum nulaikyti stiklines vandens.
O siaip, tai pasibastyk po interneta ir surasi labai daug sau reikalingos informacijos.
Sekmes.
Paskutinį kartą taisė Sakalas (2009-06-25 04:04)
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#3 2009-06-25 10:21
Re: Mano treniruotes ir problemos. Patarkite.
Neprisijungęs