- adazz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-19
- Žinutės: 23
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-02-20 15:11
Papildai ir vanduo
Sveiki neradau niekur panasios temos tai sukuriau sita.Man iskilo klausimas -per treniruotes visalaik atsinesdavau 2l buteli vandens ir ji taskydavau per pusantros valandos.Aisku po to i toleta varo kaip reikia. Dabar nusipirkau muscle juice ir nezinau ka daryt- jei gersiu mucle pries treniruote tai su tuo vandeniu viska isvarysiu lauk,o jei po to manau efektas irgi nebus itin geras. Tad ka daryt? nebegert vandens gal ? Ar suvartot per visa diena ta pati kieki ?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#2 2009-02-20 15:17
Re: Papildai ir vanduo
adazz rašė:
Sveiki neradau niekur panasios temos tai sukuriau sita.Man iskilo klausimas -per treniruotes visalaik atsinesdavau 2l buteli vandens ir ji taskydavau per pusantros valandos.Aisku po to i toleta varo kaip reikia. Dabar nusipirkau muscle juice ir nezinau ka daryt- jei gersiu mucle pries treniruote tai su tuo vandeniu viska isvarysiu lauk,o jei po to manau efektas irgi nebus itin geras. Tad ka daryt? nebegert vandens gal ? Ar suvartot per visa diena ta pati kieki ?
viskas ok, gerk jei tik telpa
Neprisijungęs
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
- Atsiliepimai: 0
#3 2009-02-20 17:45
Re: Papildai ir vanduo
adazz rašė:
Gainerį gerk po treniruotės, prieš treniruotę negerk tik skrandį apkrausi. O vandenį gerti treniruotės metu tik į naudą.
Neprisijungęs