- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
- Atsiliepimai: 4
#26 2007-09-19 17:08
Re: Ginekomastija
nenormalus rašė:
apsiraminkit jus truputi gal..cia dar kurso nepradejo, jau apie antiestrogenus galvoja..vaikai, kai po 50mg i diena metano lesit plius sustos i savaite po 1000mg susivarysit, tada galvokit apie tokius dalykus..aisku, kiekvieno organizmas skirtingas..gal kazkurriam ir po 4tab metano uzteks..tik esme ta, kad ne vienam is pazistamu nebuvo tokios bedos, nors nolvadexa varo gal tik kelis is ju..ir tai tik achujienu kursu metu..
gaut vaistinej be recepto beveik neimanoma..nebent pasiulysi vaistininkei litu uz tai ir pirksi dideli kieki, arba reikia, kad vaistininkas butu pazistamas..siaip taskuose dazniausia turi buti, jei yra steru..
dar truputis pataisymu..ginekomastija - kai organizmas nebeapdoroja padidejusio kiekio tetsosterono ir vercia ji i estrogena (viena is 2 moterisku lytiniu hormonu)..to pasekoje pradeda rysketi antriniai lytiniai moteriski pozymiai..
vartojant anapolona estrogenas virsta prolaktinu ( jei gerai pamenu ) tai tomoxifenas nepades, reikia kalt stanozolono (winstrolo) , xaleva pamokele
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#27 2007-09-20 12:20
ooo..cia ir man idomu..
malonu, kad tokiu atsiranda zmoniu
pasiskaitysiu apie prolaktina, jei esi teisus
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
#28 2007-09-20 13:56
nenormalus rašė:
ooo..cia ir man idomu..
nepamenu tiksliai to hormono bet esme gera
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
#29 2007-09-20 18:59
nenormalus rašė:
ooo..cia ir man idomu..
Prolaktinas tai peptidinis hormonas, kurį išskiria hipofizis.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#30 2007-09-23 19:40
Susta rašė:
nenormalus rašė:
ooo..cia ir man idomu..
pasiskaitysiu apie prolaktina, jei esi teisusProlaktinas tai peptidinis hormonas, kurį išskiria hipofizis.
o jej,,,
nenoriu net gilintis
bet aciu
Neprisijungęs
- neo
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-21
- Žinutės: 76
- Atsiliepimai: 0
#31 2007-10-10 20:56
nenormalus rašė:
Susta rašė:
nenormalus rašė:
ooo..cia ir man idomu..
pasiskaitysiu apie prolaktina, jei esi teisusProlaktinas tai peptidinis hormonas, kurį išskiria hipofizis.
o jej,,,
nenoriu net gilintis
bet aciu
nesamone konkreti:D ivaryk vinco ir pamatysi kaip tie papai kokie buvo tokie liko,sneku nes pats bandziau ta varianta, nes anapolono kursa baiges perejau prie vinco menesi kas antra diena variau leidziama vinstroli,speneliai kokie buvo ispampe tokie liko,kol nepradejau tamoksifeno,tas padejo,bet db is pirmos savaites propiko ivariau ir iskart jau pucias speneliai,tai kad manau jai syki buvai kliuves su ginekomastija tai antras kartas iskart bus kai tik sesi i kursa:(((((((((((
Paskutinį kartą taisė neo (2007-10-10 20:57)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#32 2007-10-11 09:16
neo rašė:
nenormalus rašė:
Susta rašė:
Prolaktinas tai peptidinis hormonas, kurį išskiria hipofizis.o jej,,,
nenoriu net gilintis
bet aciunesamone konkreti:D ivaryk vinco ir pamatysi kaip tie papai kokie buvo tokie liko,sneku nes pats bandziau ta varianta, nes anapolono kursa baiges perejau prie vinco menesi kas antra diena variau leidziama vinstroli,speneliai kokie buvo ispampe tokie liko,kol nepradejau tamoksifeno,tas padejo,bet db is pirmos savaites propiko ivariau ir iskart jau pucias speneliai,tai kad manau jai syki buvai kliuves su ginekomastija tai antras kartas iskart bus kai tik sesi i kursa:(((((((((((
nu va, stai ir nuomoniu konfliktas gresia
susta, ar turi kontrargumentu?
na as uz tamoksnifena, bet nebuvau pats susidures, tai neturiu teises cia reiksti savo nuomones
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#33 2007-10-13 13:17
As po kurso naudoju Pregnyl ir tamoksofen. Bei su Liv 52 ir esenciale forte isvalau kepenis.
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
#34 2007-10-14 17:56
nenormalus rašė:
neo rašė:
nenormalus rašė:
o jej,,,
nenoriu net gilintis
bet aciunesamone konkreti:D ivaryk vinco ir pamatysi kaip tie papai kokie buvo tokie liko,sneku nes pats bandziau ta varianta, nes anapolono kursa baiges perejau prie vinco menesi kas antra diena variau leidziama vinstroli,speneliai kokie buvo ispampe tokie liko,kol nepradejau tamoksifeno,tas padejo,bet db is pirmos savaites propiko ivariau ir iskart jau pucias speneliai,tai kad manau jai syki buvai kliuves su ginekomastija tai antras kartas iskart bus kai tik sesi i kursa:(((((((((((
na as uz tamoksnifena, bet nebuvau pats susidures, tai neturiu teises cia reiksti savo nuomones
turiu as ju daug, nematau prasmes gincytis uz dyka
Neprisijungęs
- neo
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-21
- Žinutės: 76
#35 2007-10-14 17:58
Susta rašė:
nenormalus rašė:
neo rašė:
nesamone konkreti:D ivaryk vinco ir pamatysi kaip tie papai kokie buvo tokie liko,sneku nes pats bandziau ta varianta, nes anapolono kursa baiges perejau prie vinco menesi kas antra diena variau leidziama vinstroli,speneliai kokie buvo ispampe tokie liko,kol nepradejau tamoksifeno,tas padejo,bet db is pirmos savaites propiko ivariau ir iskart jau pucias speneliai,tai kad manau jai syki buvai kliuves su ginekomastija tai antras kartas iskart bus kai tik sesi i kursa:(((((((((((nu va, stai ir nuomoniu konfliktas gresia
na as uz tamoksnifena, bet nebuvau pats susidures, tai neturiu teises cia reiksti savo nuomonesturiu as ju daug, nematau prasmes gincytis uz dyka
nu net niekas nesigicytu su tavim,esu pasitikrines tai ant saves tai zinau kas man geriau,kitiems gal kitaip:)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#36 2007-10-15 11:31
neo rašė:
Susta rašė:
nenormalus rašė:
na as uz tamoksnifena, bet nebuvau pats susidures, tai neturiu teises cia reiksti savo nuomonesturiu as ju daug, nematau prasmes gincytis uz dyka
nu net niekas nesigicytu su tavim,esu pasitikrines tai ant saves tai zinau kas man geriau,kitiems gal kitaip:)
nu man asmeniskai irgi tamoksifenas yra kiekvieno kurso pabaigimo pagrindas
Neprisijungęs
- jokis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-21
- Žinutės: 1
#37 2008-01-21 16:20
Steroidu niekad nevartojau, taciau nuo penkolikos(dabar man 20) metu turejau ginekomastija(desines puses), pries menesi issioperavau. Patarimas visiems, nemalkit s..., jei atsirado problemu varykit pas daktarus, kad skirtu tinkamus vaistus, butina padaryt kraujo tyrimus ir nustatyti hormonu kieki kraujyje, tik pagal tai skirs vaistus. Man asmeniskai tamoxsifenas nepadejo(jis tikrai receptinis).
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#38 2008-01-21 16:51
jokis rašė:
Steroidu niekad nevartojau, taciau nuo penkolikos(dabar man 20) metu turejau ginekomastija(desines puses), pries menesi issioperavau. Patarimas visiems, nemalkit s..., jei atsirado problemu varykit pas daktarus, kad skirtu tinkamus vaistus, butina padaryt kraujo tyrimus ir nustatyti hormonu kieki kraujyje, tik pagal tai skirs vaistus. Man asmeniskai tamoxsifenas nepadejo(jis tikrai receptinis).
nepasiseke..gaila, kad kazkam taip atsitinka..
..na nepadejo, nes jau buvo velu..clomidas ir tamox skirtas kovoti su priezastimi (kad neatsirastu), o ne gydyti, kai jau velu..
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#39 2008-01-21 16:56
gydyti masteron + tamoxifen
Neprisijungęs
- JADZE
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-01-18
- Žinutės: 924
- Atsiliepimai: 3
#40 2008-01-22 10:36
Taboo rašė:
man speniai tokie paburke, jei daryciau kursa prideciau master ar pasitaisytu??
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#41 2008-01-22 10:38
JADZE rašė:
Taboo rašė:
nu masteris ir siaip bet kuri kursa smarkiai pagyvintu, bet cia uztektu ir clomido arba nolvos
Neprisijungęs
- LK
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-23
- Žinutės: 3
#42 2008-01-23 11:42
jokis rašė:
Kiek laiko po operacijos negalima sportuot?
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2007-11-26
- Žinutės: 351
#43 2008-03-18 21:28
nenormalus rašė:
JADZE rašė:
Taboo rašė:
nu masteris ir siaip bet kuri kursa smarkiai pagyvintu, bet cia uztektu ir clomido arba nolvos
Tu pirma issiaiskink kam tas clomidas....
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
#44 2008-03-19 11:58
Liudas rašė:
nenormalus rašė:
JADZE rašė:
man speniai tokie paburke, jei daryciau kursa prideciau master ar pasitaisytu??nu masteris ir siaip bet kuri kursa smarkiai pagyvintu, bet cia uztektu ir clomido arba nolvos
Tu pirma issiaiskink kam tas clomidas....
tai kad nera cia ka aiskintis, kiekvienas vaistas turi savo paskirti.. o clomid ir nolva kartu tai pas taps kas trenbolone acetate ir parabolan vienu metu
Neprisijungęs
- Liudas
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2007-11-26
- Žinutės: 351
#45 2008-03-19 17:38
Taboo rašė:
Liudas rašė:
nenormalus rašė:
nu masteris ir siaip bet kuri kursa smarkiai pagyvintu, bet cia uztektu ir clomido arba nolvosTu pirma issiaiskink kam tas clomidas....
tai kad nera cia ka aiskintis, kiekvienas vaistas turi savo paskirti.. o clomid ir nolva kartu tai pas taps kas trenbolone acetate ir parabolan vienu metu
Nu bet clomidas - atsatyt testui. Nolva - anti-estrogenas...
Sakyk kaip nori... Ir sita ne vaikai man pasakojo
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
#46 2008-03-19 19:34
Liudas rašė:
Taboo rašė:
Liudas rašė:
Tu pirma issiaiskink kam tas clomidas....tai kad nera cia ka aiskintis, kiekvienas vaistas turi savo paskirti.. o clomid ir nolva kartu tai pas taps kas trenbolone acetate ir parabolan vienu metu
Nu bet clomidas - atsatyt testui. Nolva - anti-estrogenas...
Sakyk kaip nori... Ir sita ne vaikai man pasakojo
o as tau sakau kad geriau proviron ir tamoxifen ir tikek kuo nori argumentuot tikrai neargumentuosiu tingiu
Neprisijungęs
- zlibas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-31
- Žinutės: 1
#47 2008-03-31 20:09
sveiki, jeigu kas esat susidure su ginekomastijos pasalinimu, gal galit rekomenduot tam tinkamus profesonalius chirurgus? klausiu zmoniu is asmenines patirties, pirmos i galva sovusios plastines chirurgijos klinikos nesiulyti. tik patikrinti variantai.aciu
Neprisijungęs
- Taboo
- Dažnas senbūvis
#48 2008-03-31 20:13
zlibas rašė:
sveiki, jeigu kas esat susidure su ginekomastijos pasalinimu, gal galit rekomenduot tam tinkamus profesonalius chirurgus? klausiu zmoniu is asmenines patirties, pirmos i galva sovusios plastines chirurgijos klinikos nesiulyti. tik patikrinti variantai.aciu
jokis rašė:
Manau parases siam zmogui, suzinosi daugiau tave dominanciais klausimais, nes jis su tuo susidures. Sekmes gydant papycius
Neprisijungęs
- Unicorn
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-07
- Žinutės: 2
#49 2008-04-03 18:47
tai kokios ginekomastijos pozymiai kas nors zino?
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#50 2008-04-04 18:13
Unicorn rašė:
tai kokios ginekomastijos pozymiai kas nors zino?
nete radau sitoki paveiksliuka ,tai turbut aisku kokios?
Neprisijungęs