Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Zurnaliukas progresui stebeti :)
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-09-10
- Žinutės: 300
- Atsiliepimai: 0
#1 2012-11-13 14:25
Zurnaliukas progresui stebeti :)
Sveiki. Na kadangi esu pradejes rimta sporta(ilga laika buvo zaidimas) tai gal uzmesiu ir as savo loga
Amzius-27
Ugis-178
Svoris-95
Rimtai sportuoju pagal griezta grafika nuo apytiksliai 2012.09.15, 07 menuo buvo pilnas taciau tik apsilimas+baseinas. 08 menuo buvo sausas nes iskeliavau y uzsieny,kol radau kluba netoli namu -uztruko laiko.
Kadangi tenka darbuotis ne LT tai spotas taip visad ir uzstrigdavo.Tai pasportuoji tai vel isleki.
-------------------------
2013.02.27
Svoris 87/88-svyruoja.
Paskutinį kartą taisė Lydminas (2013-02-27 20:48)
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#2 2012-11-13 18:06
Re: Zurnaliukas progresui stebeti :)
.
Paskutinį kartą taisė Lydminas (2014-08-06 20:36)
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#3 2012-11-14 11:07
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#4 2012-11-14 11:20
sveikas,ka dabar darai meti ar augini mesa ar jega nori pakelti?
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#5 2012-11-14 11:31
Staffordshire rašė:
sveikas,ka dabar darai meti ar augini mesa ar jega nori pakelti?
Siuo metu stengiuosi susitvarkyt pilva palaikant esama kuno mase/auginant raumeny.kaip matai vis dar turiu bedu su pilvo apacia.sunku mest pilva kai norisi neprarast mases kitose vietose taciau slenku is leto ir uztikrintai.
Neprisijungęs
- Artyi
- Motyvuotas atletas
- Registravosi: 2011-01-03
- Žinutės: 6441
- Atsiliepimai: 27
#6 2012-11-14 11:35
.
Paskutinį kartą taisė Artyi (2013-12-21 13:56)
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#7 2012-11-14 11:39
Artyi rašė:
Na tik pilva numest nesigaus
Mesk svori, sportuok intensyviai su sunkiais svoriais 8-12 pakartojimu ribose ir valgyk minimum 2-2.5g/kg baltymu, raumuo nedegs, o riebalas kris ir po 3-4 menesiu vaizdas tikrai pasikeis.
Na programa tokia ir yra po 8,10,12 pakartojimu.Imu svorius max kad paskutiniu priejimu nebeeitu padaryt visu pakartojimu.stengiuosi judet y prieky, ziuresim kaip bus.o bus gerai
Ai ir del baltymu, kad utiutiu as per juos ir taip virsiju kcal svorio metimui jei dar padidinsiu baltyminio maisto tai kg kazin ar kris visai noreciau kokius 5kg nusimest.
Paskutinį kartą taisė Lydminas (2012-11-14 11:41)
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-11-23
- Žinutės: 108
- Atsiliepimai: 1
#8 2012-11-14 12:59
Blogai susiskaičiavai kalorijų poreikį.
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#9 2012-11-14 13:00
GirTa|ZaS rašė:
Ziurejau cia http://www.tvirtas-kunas.lt/kaip-numesti-svorio
O kiek tavo manymu man kcal reiktu?
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
#10 2012-11-14 13:27
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
O kiek tavo manymu man kcal reiktu?
Iš naujo persiskaičiuok, nes man rodo 2115 kcal. Tu ne į tą skiltį pažiūrėjai.
P.S. ta skaičiuoklė pjauna grybą, naudok www.kalorijos.lt
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#11 2012-11-14 13:47
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
O kiek tavo manymu man kcal reiktu?Iš naujo persiskaičiuok, nes man rodo 2115 kcal. Tu ne į tą skiltį pažiūrėjai.
P.S. ta skaičiuoklė pjauna grybą, naudok www.kalorijos.lt
Nu jo kazka netaip gal sumeciau.
O tas kalorijos.lt isvis nesamones raso.2913 turint lengva fiziny aktyvuma.
P.S. pataisiau kalorijas.
Paskutinį kartą taisė Lydminas (2012-11-14 13:53)
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
#12 2012-11-14 14:01
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
O kiek tavo manymu man kcal reiktu?Iš naujo persiskaičiuok, nes man rodo 2115 kcal. Tu ne į tą skiltį pažiūrėjai.
P.S. ta skaičiuoklė pjauna grybą, naudok www.kalorijos.ltNu jo kazka netaip gal sumeciau.
P.S. pataisiau kalorijas.
Tai nėra nesamonė, tiesiog ten ima "raumenų" svorį. Aš pagal ten susikaičiavęs, laikau nuo to skaičiaus -500 kcal. Rezultatai matosi veidrodyje ir sporto klube, bet ne ant svarstyklių..
Beje, 1kg riebalų yra 9000 kcal, tai maždaug paskaičiuok koks turi būti kcal deficitas, kad tiek numesti riebalo...
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#13 2012-11-14 14:10
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Iš naujo persiskaičiuok, nes man rodo 2115 kcal. Tu ne į tą skiltį pažiūrėjai.
P.S. ta skaičiuoklė pjauna grybą, naudok www.kalorijos.ltNu jo kazka netaip gal sumeciau.
P.S. pataisiau kalorijas.Tai nėra nesamonė, tiesiog ten ima "raumenų" svorį. Aš pagal ten susikaičiavęs, laikau nuo to skaičiaus -500 kcal. Rezultatai matosi veidrodyje ir sporto klube, bet ne ant svarstyklių..
Beje, 1kg riebalų yra 9000 kcal, tai maždaug paskaičiuok koks turi būti kcal deficitas, kad tiek numesti riebalo...
Tai ok, jei imu td 2900.ir laikau 2000, tai cia blogai?reiktu pakelt?siaip kg man visiskai nekrinta taciau veidrodis kalba kitaip.na turetu ir foto siek tiek matytis pasikeitimas.
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
#14 2012-11-14 14:11
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
Nu jo kazka netaip gal sumeciau.
P.S. pataisiau kalorijas.Tai nėra nesamonė, tiesiog ten ima "raumenų" svorį. Aš pagal ten susikaičiavęs, laikau nuo to skaičiaus -500 kcal. Rezultatai matosi veidrodyje ir sporto klube, bet ne ant svarstyklių..
Beje, 1kg riebalų yra 9000 kcal, tai maždaug paskaičiuok koks turi būti kcal deficitas, kad tiek numesti riebalo...Tai ok, jei imu td 2900.ir laikau 2000, tai cia blogai?reiktu pakelt?siaip kg man visiskai nekrinta taciau veidrodis kalba kitaip.na turetu ir foto siek tiek matytis pasikeitimas.
Jeigu tu gerai jautiesi su 2000 kcal, tai ir laikyk. Kiek tu ten baltymo ir riebalo surenki ?
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#15 2012-11-14 14:18
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Tai nėra nesamonė, tiesiog ten ima "raumenų" svorį. Aš pagal ten susikaičiavęs, laikau nuo to skaičiaus -500 kcal. Rezultatai matosi veidrodyje ir sporto klube, bet ne ant svarstyklių..
Beje, 1kg riebalų yra 9000 kcal, tai maždaug paskaičiuok koks turi būti kcal deficitas, kad tiek numesti riebalo...Tai ok, jei imu td 2900.ir laikau 2000, tai cia blogai?reiktu pakelt?siaip kg man visiskai nekrinta taciau veidrodis kalba kitaip.na turetu ir foto siek tiek matytis pasikeitimas.
Jeigu tu gerai jautiesi su 2000 kcal, tai ir laikyk. Kiek tu ten baltymo ir riebalo surenki ?
Riebalo surenku apie 52-53
Baltymo apie 170
Na jauciuosi tai gerai gan.Ne sporto dienomis netgi renku dar maziau kaloriju.Cia kaip iseina.
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
#16 2012-11-14 14:21
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
Tai ok, jei imu td 2900.ir laikau 2000, tai cia blogai?reiktu pakelt?siaip kg man visiskai nekrinta taciau veidrodis kalba kitaip.na turetu ir foto siek tiek matytis pasikeitimas.Jeigu tu gerai jautiesi su 2000 kcal, tai ir laikyk. Kiek tu ten baltymo ir riebalo surenki ?
Baltymo apie 170
Na jauciuosi tai gerai gan.Ne sporto dienomis netgi renku dar maziau kaloriju.Cia kaip iseina.
Neprisukinėk tu ten tų kcal, geriau padidink aktyvumą.
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#17 2012-11-14 14:25
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Jeigu tu gerai jautiesi su 2000 kcal, tai ir laikyk. Kiek tu ten baltymo ir riebalo surenki ?Riebalo surenku apie 52-53
Baltymo apie 170
Na jauciuosi tai gerai gan.Ne sporto dienomis netgi renku dar maziau kaloriju.Cia kaip iseina.Neprisukinėk tu ten tų kcal, geriau padidink aktyvumą.
Kolkas aktyvumo neina padidint Bet artimiausiu metu jo padides gal trigubai tai bus geriau.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#18 2012-11-14 16:08
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Lydminas rašė:
Baltymo apie 170
Na jauciuosi tai gerai gan.Ne sporto dienomis netgi renku dar maziau kaloriju.Cia kaip iseina.Neprisukinėk tu ten tų kcal, geriau padidink aktyvumą.
Kolkas aktyvumo neina padidint Bet artimiausiu metu jo padides gal trigubai tai bus geriau.
susirasi pana?
del mitybos tai jei zinai pagrindus tai tiesiog stenkis valgyti kokybiskesni maista,daugiau mesos,gerk kuo daugiau skysciu, as taip pat buvau neblogai nutukes po pertraukos ir irgi norejau palaikyti svori ir atgauti mesa tai vizualiai vaizdas keitesi labai letai ir dar ir dabar to riebalo netruksta. jei nori greitesniu rezultatu tai tavo variantas nelabai tinkamas nes matysi kad kunas beveik nesikeicia per metus
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#19 2012-11-14 16:24
Staffordshire rašė:
Lydminas rašė:
GirTa|ZaS rašė:
Neprisukinėk tu ten tų kcal, geriau padidink aktyvumą.Kolkas aktyvumo neina padidint Bet artimiausiu metu jo padides gal trigubai tai bus geriau.
susirasi pana?
del mitybos tai jei zinai pagrindus tai tiesiog stenkis valgyti kokybiskesni maista,daugiau mesos,gerk kuo daugiau skysciu, as taip pat buvau neblogai nutukes po pertraukos ir irgi norejau palaikyti svori ir atgauti mesa tai vizualiai vaizdas keitesi labai letai ir dar ir dabar to riebalo netruksta. jei nori greitesniu rezultatu tai tavo variantas nelabai tinkamas nes matysi kad kunas beveik nesikeicia per metus
Turiu zmona kam tos mergos
P.S.tureciau gaut darba(popierizmas beliko)
Na kazkiek to riebalo tai gali but jeigu tai nebado akiu.Kad but uzsipompaves kur net gyslos lauk lipa- nenoriu.Noriu kokybiskos mases ir jegos.O del leto progreso jau susitaikiau.Pilva koreguosiu is leto kad kuo maziau prarasciau mases.Taciau zinoma jei per pora menesiu nematysiu tenkinanciu rezultatu imsiuosi kitu veiksmu Bet kolkas pilvo virsus sparciai gereja,apaciai padidinau kruvy,pasikoregavau dar maista-zesiu kaip bus.
Neprisijungęs
- GirTa|ZaS
- Atkaklus dalyvis
#20 2012-11-14 16:32
Pilvo apačia susitvarkys pati paskutinė.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#21 2012-11-14 17:50
per pora men tikiesi tenkinanciu rezultatu ? kai tuo paciu ir meti ir augini ? nu naivumas tai neispasakytas
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#22 2012-11-14 18:45
MrBurbulas rašė:
per pora men tikiesi tenkinanciu rezultatu ? kai tuo paciu ir meti ir augini ? nu naivumas tai neispasakytas
jau ir dbr rezultatai matosi.
2 menesiai tai ilgas laiko tarpas pamatyt kas veiksminga o kas ne.niekas nesako visiskai viska pakoreguot simtu procentu.
o metu tai lasiny , auginu raumeny.
Paskutinį kartą taisė Lydminas (2012-11-14 18:47)
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#23 2012-11-14 19:27
nu as ir tau sakau per metus cia gali sio to tikietis jei susiimsi. nu jei labai griezta dieta ir geros treniruotes ir poilsio daug tada gal per puse metu bet ir tai kazin. nu galima tau tik palinketi sekmes ir jei manai kad per 2-3men sy ta pasidarysi tai gali imesti foto pasirodyti kas kaip as manau ant foto po 3 men bus lygiai toks pat vaizdas. nu matysi pats kad auginti ir lieseti yra labai letas procesas gali pasiskaitineti mano loga as jau pora metu kai taip darau ir vis dar storas
Neprisijungęs
- Lydminas
- Dažnas dalyvis
#24 2012-11-14 19:40
Staffordshire rašė:
nu as ir tau sakau per metus cia gali sio to tikietis jei susiimsi. nu jei labai griezta dieta ir geros treniruotes ir poilsio daug tada gal per puse metu bet ir tai kazin. nu galima tau tik palinketi sekmes ir jei manai kad per 2-3men sy ta pasidarysi tai gali imesti foto pasirodyti kas kaip as manau ant foto po 3 men bus lygiai toks pat vaizdas. nu matysi pats kad auginti ir lieseti yra labai letas procesas gali pasiskaitineti mano loga as jau pora metu kai taip darau ir vis dar storas
As jug nekalbu apie tobulybe.Sakau tik kad progresas tures matytis.Progresas tame kad lasinio liktu kuo maziau o ne apimtys kad sumazes iki minimumo ar kt. Nu zodziu, sieksiu savo tikslo bet kokiu atveju ir kritika tikrai nepaveiks manes neigiamai.
O stambus ir as liksiu kogero visam tik gal toje maseje bus raumuo o nebe lasiniai
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#25 2012-11-14 20:13
Lydminas rašė:
Staffordshire rašė:
As jug nekalbu apie tobulybe.Sakau tik kad progresas tures matytis.Progresas tame kad lasinio liktu kuo maziau o ne apimtys kad sumazes iki minimumo ar kt. Nu zodziu, sieksiu savo tikslo bet kokiu atveju ir kritika tikrai nepaveiks manes neigiamai.
O stambus ir as liksiu kogero visam tik gal toje maseje bus raumuo o nebe lasiniai
as gal kokios biologijos nezinau, yr kaulai ; raumenys ir lashiniai, bet kas ta MASE?
cia gal sitas ?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Zurnaliukas progresui stebeti :)