Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

tornadooo
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-06
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#1 2012-06-04 10:54

Papildu dozavimas ir transportavimas

Sveiki nesenai pradėjau naudot šiek tiek daugiau papildų (Kreatinas, BCCA, L-karnitinas, gliukoze) ir susidūriau su problema kaip viską transportuot. Bėda ta, kad dauguma mano naudojamų papildų yra milteliu pavidalu. Kiek pagooglines neradau nieko kas atitiktu mano poreikius bent jau Lietuvoje. Įdomu kaip kiti sprendžia tokias problemas.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#2 2012-06-04 11:55

Re: Papildu dozavimas ir transportavimas

tornadooo rašė:

Sveiki nesenai pradėjau naudot šiek tiek daugiau papildų (Kreatinas, BCCA, L-karnitinas, gliukoze) ir susidūriau su problema kaip viską transportuot. Bėda ta, kad dauguma mano naudojamų papildų yra milteliu pavidalu. Kiek pagooglines neradau nieko kas atitiktu mano poreikius bent jau Lietuvoje. Įdomu kaip kiti sprendžia tokias problemas.

Transportuoji lygiai taip pat kaip ir kitus birius produktus,pvz cukrus, kvietiniai miltai, avizhos ir t.t.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#3 2012-06-04 12:00

kur jis cia nori transportuoti.. ? big_smile

Neprisijungęs

tornadooo
Naujas dalyvis

#4 2012-06-04 12:04

lexusrx rašė:

tornadooo rašė:

Transportuoji lygiai taip pat kaip ir kitus birius produktus,pvz cukrus, kvietiniai miltai, avizhos ir t.t.

Na manau transportuoti papildus mazais kiekiais ir daznai biski skiriasi nuo sufasuotu ir retai transportuojamu gaminių kaip cukrus....

Neprisijungęs

tornadooo
Naujas dalyvis

#5 2012-06-04 12:05

emexas rašė:

Darbą treniruotę ir ttt

Paskutinį kartą taisė tornadooo (2012-06-04 12:07)

Neprisijungęs

gino
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2010-12-08
Žinutės: 838
Įspėjimai: 1

#6 2012-06-04 12:27

tornadooo rašė:

emexas rašė:

Darbą treniruotę ir ttt

lol

Neprisijungęs

lolardas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Miškas
Registravosi: 2007-07-08
Žinutės: 10855
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 19

#7 2012-06-04 12:30

rimtai

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#8 2012-06-04 12:32

XXI amziaus problema.

Apie plastikinius indelius, tamsta, esate girdejes?

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#9 2012-06-04 12:32

tornadooo rašė:

lexusrx rašė:

tornadooo rašė:

Na manau transportuoti papildus mazais kiekiais ir daznai biski skiriasi nuo sufasuotu ir retai transportuojamu gaminių kaip cukrus....

Perliukas...

Neprisijungęs

eNrr
Aesthetix
Registravosi: 2011-01-19
Žinutės: 7715
Atsiliepimai: 37

#10 2012-06-04 12:34

Tokiem dalykam labai gerai pasitarnauja kitu isnaudotu papildu bankes. Pvz optimeno, animal betkokia dezute, jack3d ar dar ko. O maximoj/norfoj/iki rastum dar pageidautino dydzio ir spalvos dezute big_smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#11 2012-06-04 12:49

pipiec
i kisene susiberk

Neprisijungęs