Puslapiai: 1 … 6 7 8 9 10 … 58
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Papildai pradedančiajam
- Inside
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-10
- Žinutės: 12
- Atsiliepimai: 0
#176 2008-08-10 21:28
Re: Papildai pradedančiajam
Antana5 rašė:
Inside rašė:
Sveiki, ka galetumete patarti man? Man 14metu sportuoju nuo 10, bet padariau 1 metu pertrauka nori pradeti vel sportuoti ir kaskoki nora pagavau pradeti vartoti papildus kurie padidintu raumenu mase, bei kuno mase ir norejau paklausti ar man isvis verta pradeti vartoti ar nesusigadinsiu apskritai sveikatos, o jei verta kokius galetumete patarti ar kokiu savybiu papilduose turetu buti daugiausia? Isanksto dekui uz atsakyma.
Sportuoti tokiu metu deja isvis nepatartina (naudojant bendraja programa). Kolkas gali daryti atsispaudimus ir kitokius maza kruvi turincius pratimus.
Visako priezastis - galutinai nesusiformavusios sanariu jungtys kurioms gali pakenkti atlikdamas sunkius bazinius pratimus.
Rekomenduociau laikinai pasidometi kitomis sporto sakomis.
Kas liecia papildus - nemesk pinigu i bala.
Paildai tik papildo gera mitybos plana.
Tavo kunas visdar formuojasi ir intencyviai auga (vertikaliai) tad tikrai dar per anksti laikytis kaskokiu griestu dietu.
dekui uz patarima, o siap nuo kokio amziaus patartina predeti vartoti papildus?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#177 2008-08-10 23:24
Inside rašė:
Antana5 rašė:
Inside rašė:
Sveiki, ka galetumete patarti man? Man 14metu sportuoju nuo 10, bet padariau 1 metu pertrauka nori pradeti vel sportuoti ir kaskoki nora pagavau pradeti vartoti papildus kurie padidintu raumenu mase, bei kuno mase ir norejau paklausti ar man isvis verta pradeti vartoti ar nesusigadinsiu apskritai sveikatos, o jei verta kokius galetumete patarti ar kokiu savybiu papilduose turetu buti daugiausia? Isanksto dekui uz atsakyma.
Sportuoti tokiu metu deja isvis nepatartina (naudojant bendraja programa). Kolkas gali daryti atsispaudimus ir kitokius maza kruvi turincius pratimus.
Visako priezastis - galutinai nesusiformavusios sanariu jungtys kurioms gali pakenkti atlikdamas sunkius bazinius pratimus.
Rekomenduociau laikinai pasidometi kitomis sporto sakomis.
Kas liecia papildus - nemesk pinigu i bala.
Paildai tik papildo gera mitybos plana.
Tavo kunas visdar formuojasi ir intencyviai auga (vertikaliai) tad tikrai dar per anksti laikytis kaskokiu griestu dietu.dekui uz patarima, o siap nuo kokio amziaus patartina predeti vartoti papildus?
Manoma, kad tikimybe pazeisti sanariu junginius zengkliai sumazeja asmenyse 16-17 metu. Tokio amziaus gali pradet rimtai sportuot ir planuotis griesta mityba, bei jungti papildus.
Neprisijungęs
- tomas,zalias
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-27
- Žinutės: 23
#178 2008-08-27 18:33
norejau paklausti kokias amino tab man gereu pirkti ar amino fuelhttp://www.sportnutrition.lt/catalog.php?level=2&action=show&id1=160&id2=91&id3=4 ar bcaa 2000 kokias patartumete? ar gal kitokias? siu metu turiu super aminos vitory reikia isgert 8 tab per diena,dar turiu kretina 9kramtomu tab pavidalu reik isgert 3 per diena kjp suderinti?as greiu taip prie trenke 1 kretino tab ir iskart 4 amino po trenkes 2 kretino ir 4 tab amino ar geraj darau? patarkite nes sporte esu beveik zalias ;(
Neprisijungęs
- Kar0li5
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-08-25
- Žinutės: 30
#179 2008-09-06 19:12
Sveiki. Vartoju L- karnitina skystu pavidalu ir norejau paklaust,kaip geriau ji vartot. Ten parasyta kad i diena rekomenduojama gert 1-2 kartus po 7.5ml (450mg karnitino vienoj porcijoj),taigi kyla klausimas, gal geriau iskart pries treniruote isgert tuos 2x7.5ml=15ml (dienos norma, o karnitino gausis beveik 1g) ? Ar geriau gert tarkim pries mokykla ir pries treniruote? O gal isvis vartot didesniais kiekiais norint pasiekt greitesnio efekto?
Neprisijungęs
- rythukaz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-04
- Žinutės: 59
- Įspėjimai: 1
#180 2008-10-04 16:25
kokius papildus galite man pasiulyti?sportuoju 1men man 15 metu,noreciau tik kad raumenys padidetu ir jegos kad dadetu.Aciu.
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#181 2008-10-04 17:26
rythukaz rašė:
kokius papildus galite man pasiulyti?sportuoju 1men man 15 metu,noreciau tik kad raumenys padidetu ir jegos kad dadetu.Aciu.
galetum koki gaineri pasiimti ir creatina ,jei nori jegos ir mases.Jei nori ,kad pasiulitume kokiu produktu ,sakyk kiek zadi litu investuoti.
Neprisijungęs
- Sharkys
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-24
- Žinutės: 71
#182 2008-10-04 18:37
uni-liver nusipirk ir bus gerai
Neprisijungęs
- pRemon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-26
- Žinutės: 267
#183 2008-10-08 00:57
rythukaz rašė:
menesi sportuoji
kam tau tie papildai? stebuklu nepadarys. rimtai treniruokis, gerai ilsekis ir walgyt tinkama maista.. rezultatai ateis savaime..
Neprisijungęs
- rythukaz
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-04
- Žinutės: 59
- Įspėjimai: 1
#184 2008-10-16 12:09
papildam skiriu apie 60-50lt.noriu jegos daugiau nes manses turiu ugis 174 70kg .
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-16
- Žinutės: 296
#185 2008-10-17 16:10
Galima pasidaryti baltymu kokteili ir ji isgerti uz poros valandu, ar butina tik susimaisius iskarto isgerti?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#186 2008-10-17 16:21
mergytia rašė:
Galima pasidaryti baltymu kokteili ir ji isgerti uz poros valandu, ar butina tik susimaisius iskarto isgerti?
Problemos tame nematau, bet kam taip daryti neiseina sugalvot. Gi vandens pilna visur.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-10-17 16:21)
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#187 2008-10-17 17:28
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Problemos tame nematau, bet kam taip daryti neiseina sugalvot. Gi vandens pilna visur.
as su pienu megstu
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#188 2008-10-17 17:37
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
as su pienu megstu
Jai turi aumeni, susimaisyti ir pasiruosi "po treniruotini" gerima, tai jis daug efektyvesnis geriant su vandeniu. Po treniruotinio kokteilio esme, kuo greiciau aprupinti savo kuna baltymais, o sumaisius baltymo papildus su pienu suleteja ju virskinimo trukme.
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#189 2008-10-17 17:47
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Problemos tame nematau, bet kam taip daryti neiseina sugalvot. Gi vandens pilna visur.as su pienu megstu
Jai turi aumeni, susimaisyti ir pasiruosi "po treniruotini" gerima, tai jis daug efektyvesnis geriant su vandeniu. Po treniruotinio kokteilio esme, kuo greiciau aprupinti savo kuna baltymais, o sumaisius baltymo papildus su pienu suleteja ju virskinimo trukme.
Kazkur skaiciau forume, kad po treniruotes raumenim reikia angliavandeniu - energijos, jei geri baltymus viskas per niek. cia tiesa?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
#190 2008-10-17 17:49
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
as su pienu megstu
Kazkur skaiciau forume, kad po treniruotes raumenim reikia angliavandeniu - energijos, jei geri baltymus viskas per niek. cia tiesa?
Jokiu budu ne per niek. Treniruociu metu iseikvoji glykogeno atsargas, kurios atstatomos vartojant angliavandenius. Taigi jas atstatyti po treniruotes ir vartojamas lengvai pasisavinanciu angliavandeniu saltinis. Glukoze ar kitoks cukringas (bet ne kupinas riebalu) maistas. Taigi i po treniruotini kokteili del skokio gali isideti valgoma sauksta gliukozes. Bus gardu ir naudinga.
Paskutinį kartą taisė Antana5 (2008-10-17 17:50)
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#191 2008-10-17 18:01
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Jai turi aumeni, susimaisyti ir pasiruosi "po treniruotini" gerima, tai jis daug efektyvesnis geriant su vandeniu. Po treniruotinio kokteilio esme, kuo greiciau aprupinti savo kuna baltymais, o sumaisius baltymo papildus su pienu suleteja ju virskinimo trukme.Kazkur skaiciau forume, kad po treniruotes raumenim reikia angliavandeniu - energijos, jei geri baltymus viskas per niek. cia tiesa?
Jokiu budu ne per niek. Treniruociu metu iseikvoji glykogeno atsargas, kurios atstatomos vartojant angliavandenius. Taigi jas atstatyti po treniruotes ir vartojamas lengvai pasisavinanciu angliavandeniu saltinis. Glukoze ar kitoks cukringas (bet ne kupinas riebalu) maistas. Taigi i po treniruotini kokteili del skokio gali isideti valgoma sauksta gliukozes. Bus gardu ir naudinga.
Nu tai tu man blondinei paaiskink kokteilis gerai? Man ten kas darosi neidomu
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#192 2008-10-17 18:38
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
mergytia rašė:
Kazkur skaiciau forume, kad po treniruotes raumenim reikia angliavandeniu - energijos, jei geri baltymus viskas per niek. cia tiesa?Jokiu budu ne per niek. Treniruociu metu iseikvoji glykogeno atsargas, kurios atstatomos vartojant angliavandenius. Taigi jas atstatyti po treniruotes ir vartojamas lengvai pasisavinanciu angliavandeniu saltinis. Glukoze ar kitoks cukringas (bet ne kupinas riebalu) maistas. Taigi i po treniruotini kokteili del skokio gali isideti valgoma sauksta gliukozes. Bus gardu ir naudinga.
Nu tai tu man blondinei paaiskink kokteilis gerai? Man ten kas darosi neidomu
Ne manes klausei, bet atsakysiu parastai, kokteilis taip pat gerai kaip ir mėsos gabalas, tik iš jo greičiau pasisavinami baltymai, tik tiek jokių stebuklų
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#193 2008-10-17 18:39
studentas rašė:
mergytia rašė:
Antana5 rašė:
Jokiu budu ne per niek. Treniruociu metu iseikvoji glykogeno atsargas, kurios atstatomos vartojant angliavandenius. Taigi jas atstatyti po treniruotes ir vartojamas lengvai pasisavinanciu angliavandeniu saltinis. Glukoze ar kitoks cukringas (bet ne kupinas riebalu) maistas. Taigi i po treniruotini kokteili del skokio gali isideti valgoma sauksta gliukozes. Bus gardu ir naudinga.Nu tai tu man blondinei paaiskink kokteilis gerai? Man ten kas darosi neidomu
Ne manes klausei, bet atsakysiu parastai, kokteilis taip pat gerai kaip ir mėsos gabalas, tik iš jo greičiau pasisavinami baltymai, tik tiek jokių stebuklų
aciu uz atsakyma
Neprisijungęs
- Inside
- Naujas dalyvis
#194 2008-10-18 12:51
Tai daugiau naudos tuos "Miltus" su vandieniu sumaisyti, taip iseina?
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
#195 2008-10-18 14:29
Inside rašė:
tai taip
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#196 2008-10-18 16:20
mergytia rašė:
Inside rašė:
tai taip
Jei iškart po treniruotės pienas sulėtins pasisavinima, jei kitu metu gerai ir su pienu auginant masę.
Neprisijungęs
- Inside
- Naujas dalyvis
#197 2008-10-21 15:37
studentas rašė:
mergytia rašė:
Inside rašė:
tai taip
Jei iškart po treniruotės pienas sulėtins pasisavinima, jei kitu metu gerai ir su pienu auginant masę.
nu dekui uz informacija, as visada su pienu maisau, o noreciau paklausti kas yra geriau Hypermass 5000, L-Karnitinas, Kreatinas? (norint padidinti jega ar mase, kokie siu papildu + bei -)
Dekui uz atsakima
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#198 2008-10-21 15:46
Inside rašė:
studentas rašė:
mergytia rašė:
tai taipJei iškart po treniruotės pienas sulėtins pasisavinima, jei kitu metu gerai ir su pienu auginant masę.
nu dekui uz informacija, as visada su pienu maisau, o noreciau paklausti kas yra geriau Hypermass 5000, L-Karnitinas, Kreatinas? (norint padidinti jega ar mase, kokie siu papildu + bei -)
Dekui uz atsakima
Pirmiausia pasidomėk daugiau kas tai yra, nes čia visiškai skirtingi papildai.
Neprisijungęs
- Inside
- Naujas dalyvis
#199 2008-10-21 16:45
Dekui uz pastaba
Neprisijungęs
- 12smugis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-04
- Žinutės: 25
#200 2008-10-21 22:07
Skaiciau skaiciau ir negalejau neisakyti savo nuomones.Manau kad papildus vartot reikia pradeti tik tada kai subalansuota mityba ir kai pasieki ta ryba kai sausai raumenys yma leciau augti.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 6 7 8 9 10 … 58
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Papildai pradedančiajam