Puslapiai: 1 … 57 58 59 60 61 … 195
Prisijungti arba Registruotis
- Donce294
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-07-28
- Žinutės: 157
- Atsiliepimai: 0
#1451 2011-11-25 22:48
Re: Sporto medikas, klauskite!
Sveiki, toriu toki klausima: ka rodo virsutinis spaudimas ,ka apatinis? Siaip idomu ,nes siuo metu pakiles 140/60. Ejau pas kardiologa pradejau darytis tyrimus. Kolkas sumazinau svorius treniruotese ir pradejau begioti krosus. Teisingai elgiuosi?
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#1452 2011-11-26 10:14
Donce294 rašė:
Sveiki, toriu toki klausima: ka rodo virsutinis spaudimas ,ka apatinis? Siaip idomu ,nes siuo metu pakiles 140/60. Ejau pas kardiologa pradejau darytis tyrimus. Kolkas sumazinau svorius treniruotese ir pradejau begioti krosus. Teisingai elgiuosi?
jai gerai atsimenu vienas rodo arteriny kitas veniny spaudima
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-10-25
- Žinutės: 1372
- Atsiliepimai: 21
#1453 2011-11-27 17:18
Donce294 rašė:
virsutinis spaudimas rodo kraujospudi kraujo isstumimo is sirdies momentu (sistolinis), o apatinis - sirdies atsipalaidavimo metu (diastolini). Kraujospudzio pakitimai ir jo kitimu priezasciu gali buti daug. Nuo arterines hipertenzijos. Jei apatinis labai zemas ramybes metu, gali buti, kad gal sirdies aortos voztuvas nesandarus. zo priezastys nustatomos po sirdies tyrimu.
Neprisijungęs
- Storaz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-21
- Žinutės: 6
#1454 2011-11-29 12:49
Laba diena, Sporto medike,
Prieš 1,5 mėnesios gavau peties traumą (kritau nuo dviračio). Iki šiol jaučiu skausmą. Naktį negaliu miegoti ant tos pusės. Seniau buvo jaučiamas peties sąnario traškesys, tačiau ilgainiui geriant, gliukozaminą ir darant rankos sukimo pratimus jis dingo. Sporto klube pratimų praktiškai nedarau jokių, kur dalyvautų pečiai. Seniau negalėdavau iškelti rankos virš galvos, dabar jau galiu. Tačiau iki šiol išliko skausmas, kai su ranka bandau pasiekti kitos pusės mentį (dilbis po kaklu), na pvz. vonioje muilinant nugarą. Arba rengiantis kokį megztinį.
Savarankiškai nesigydžiau, buvau pas medikus. Pirmąjį kartą švietė rentgenu ir žiūrėjo ar nelūžę kaulai - nelūžę. Liepė gerti Nimisl ir tiek. Po mėnesio pagerėjimas jaučiamas, tačiau, toli gražu iki to, kas buvo prieš traumą. Buvau vėl neseniai - darė vėl rengteną. Vėl nieko nerado, apart to, kad tarp kažkurių kaulų turi būti 11 mm tarpas, o pas mane 9,7 mm. Padarė siuntimą pas kinezeterapeutą po 2 savaičių, kuris neva parodys keletą pratimų, kuriuos reikės daryti kasdien porą mėnesių. Bet dabar tiek laiko laukti....
Pats bandau daryti tempimo pratimus, bet kitą dieną skauda dar daugiau. Anot mediku, patemptos sausgyslės.
Gal kokių patarimų galite suteikti iš savo pusės, kaip greičiau reabilituotis po traumos, ir kad nevargintų peties skausmas. Ačiū iš anksto.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1455 2011-11-29 22:04
Storaz rašė:
Prieš 1,5 mėnesios gavau peties traumą (kritau nuo dviračio). Iki šiol jaučiu skausmą. Naktį negaliu miegoti ant tos pusės. Seniau buvo jaučiamas peties sąnario traškesys, tačiau ilgainiui geriant, gliukozaminą ir darant rankos sukimo pratimus jis dingo. Sporto klube pratimų praktiškai nedarau jokių, kur dalyvautų pečiai. Seniau negalėdavau iškelti rankos virš galvos, dabar jau galiu. Tačiau iki šiol išliko skausmas, kai su ranka bandau pasiekti kitos pusės mentį (dilbis po kaklu), na pvz. vonioje muilinant nugarą. Arba rengiantis kokį megztinį.
Savarankiškai nesigydžiau, buvau pas medikus. Pirmąjį kartą švietė rentgenu ir žiūrėjo ar nelūžę kaulai - nelūžę. Liepė gerti Nimisl ir tiek. Po mėnesio pagerėjimas jaučiamas, tačiau, toli gražu iki to, kas buvo prieš traumą. Buvau vėl neseniai - darė vėl rengteną. Vėl nieko nerado, apart to, kad tarp kažkurių kaulų turi būti 11 mm tarpas, o pas mane 9,7 mm. Padarė siuntimą pas kinezeterapeutą po 2 savaičių, kuris neva parodys keletą pratimų, kuriuos reikės daryti kasdien porą mėnesių. Bet dabar tiek laiko laukti....
Pats bandau daryti tempimo pratimus, bet kitą dieną skauda dar daugiau. Anot mediku, patemptos sausgyslės.
Gal kokių patarimų galite suteikti iš savo pusės, kaip greičiau reabilituotis po traumos, ir kad nevargintų peties skausmas. Ačiū iš anksto.
reiktu ziuret gyvai, bet speju, kad kritimo metu galejai ne tik patempti sausgysles, bet ir suplesyti. paties struktura pakankamai sudetinga. galejai pazeisti ir sario kapsule, ir suplesyti sanarine lupa (SLAP pazeidimas). rekomenduociau pasikonsultuoti ne su kineziterapeutu, o su geru traumatologu, nusimananciu paties sanaryje. Jei niekas rimciau nebutu plyse, butina ivertinti tavo raumenu bukle ir pradeti stiprinti visas apie sanari esancias raumenu grupes, akcentuojant mentes raumenis. Tada tau jau kineziterapeuto neuzteks - reiks eiti pas gera reabilitologa ar sporto medika. taip kad reziumuojant: pirmiausia reikia 100% isitikinti, kad nera pazeistos peties strukturos, veliaus gera reabilitacija peties stabilumui pasiekti. sekmes!
Paskutinį kartą taisė sportomedikas (2011-11-30 22:08)
Neprisijungęs
- skyrox
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-23
- Žinutės: 4
#1456 2011-11-30 19:52
Sveikas, sportomedike noriu paklausti, gal jau pusantros savaitės jaučuosi prastai, skauda, svaigsta galva, jaučiuosi lyg būčiau apsvaigęs, esmė tame, kad visad taip paskutiniu metu jaučiuosi. Pradėjau sportuot prieš ~3 mėn, 2 mėnesius jaučiausi tiesiog puikiai buvo pagerėjus savijauta, svoriai kilo ir t.t., bet pastarasias 2 sav. jaučiuosi gana prastai, išpradžių galvojau, kad persitreniravau, bet išsiaiškinau, kad ne, nes svoriai nesumažėjo, ir šiaip jėgų netrūksta, ir spaudimas normalus, bėje apetitą turiu, nepykina ir t.t., pats mano svoris laikosi normaliai.
Paskutinį kartą taisė skyrox (2011-11-30 19:53)
Neprisijungęs
- tas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-08
- Žinutės: 536
#1457 2011-11-30 21:18
tavo vietoj nerasineciau forume o eiciau pas gydytoja - juk ne juokas jei kraujotaka smegenyse buksuoja ...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1458 2011-11-30 22:08
skyrox rašė:
Sveikas, sportomedike noriu paklausti, gal jau pusantros savaitės jaučuosi prastai, skauda, svaigsta galva, jaučiuosi lyg būčiau apsvaigęs, esmė tame, kad visad taip paskutiniu metu jaučiuosi. Pradėjau sportuot prieš ~3 mėn, 2 mėnesius jaučiausi tiesiog puikiai buvo pagerėjus savijauta, svoriai kilo ir t.t., bet pastarasias 2 sav. jaučiuosi gana prastai, išpradžių galvojau, kad persitreniravau, bet išsiaiškinau, kad ne, nes svoriai nesumažėjo, ir šiaip jėgų netrūksta, ir spaudimas normalus, bėje apetitą turiu, nepykina ir t.t., pats mano svoris laikosi normaliai.
reiktu atmesti rimtesnes tavo negalavimu priezastis. siaip rekomenduociau 30% sumazinti svorius, padidienk angliavandeniu kieki racione ir ziurek kaip jausies. rekomenduociau sekti rytini ramybes pulsa. jei jis po sumazintu kruviu mazes, reiskia vystosi normali organizmo adaptacija, o tu tiesiog persitempei. kol kas tiek! turi savaite laiko pastebet save. veliau, jei nesikeis situacija, reikia ziuret rimciau. sekmes!
Neprisijungęs
- tas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-08
- Žinutės: 536
#1459 2011-11-30 22:11
nu matai, o as zmogu vos ne palaidojau ...
Neprisijungęs
- VeikejasZaidejas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-01
- Žinutės: 2
#1460 2011-12-01 13:58
Turiu viena klausimeli ir lauksiu atsakymo man greit bus 15 metu zinau gal truputi per jaunas sportuoti ,bet labai bijau del savo ugio mano ugis dabartinis 1,69 dar noreciau dar paaugti apie 10 centimetru arba daugiau tai va ,o bijau del to kad brolis uz mane viresnis metais pries metus sportavo ten pat kur as sportuoju ir ziuriu baigiu ji prisivyt ant ugio ir siaip pastebejau kad jis kazkaip nustojo augt tai galvoju kad jis dare blogus pratimus ant nugaros ir as baiminuos kokius daryt kokiu nedaryt tai laukiu atsakimo su pratimais kokius daryt kokius ne
Is anksto atsiprasau jai pasikartojantis klausimas daug skaityt reiketu )
Neprisijungęs
- eimis74523
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-06-05
- Žinutės: 139
#1461 2011-12-01 17:29
VeikejasZaidejas rašė:
Turiu viena klausimeli ir lauksiu atsakymo man greit bus 15 metu zinau gal truputi per jaunas sportuoti ,bet labai bijau del savo ugio mano ugis dabartinis 1,69 dar noreciau dar paaugti apie 10 centimetru arba daugiau tai va ,o bijau del to kad brolis uz mane viresnis metais pries metus sportavo ten pat kur as sportuoju ir ziuriu baigiu ji prisivyt ant ugio ir siaip pastebejau kad jis kazkaip nustojo augt tai galvoju kad jis dare blogus pratimus ant nugaros ir as baiminuos kokius daryt kokiu nedaryt tai laukiu atsakimo su pratimais kokius daryt kokius ne
pradejau sportuot pries 5 metus su svoriais viska darau is paskutiniuju tik su dieta nugribaves truputi buvau tai rezultatu per daug neturiu zodziu esme tame kad man 19metu, ugis 196 kazkur tai. Brolis viresnis 25metu 20cm zemesnis irgi uzsieme svoriais TRUPUTI daugiau krepsiniu.
Nezinau kodel bet pastebejau kad dabar daugumoi vyresni broliai žemesni(kalbant apie jaunima). Tik priziurek sanarius!
Paskutinį kartą taisė eimis74523 (2011-12-01 17:38)
Neprisijungęs
- VeikejasZaidejas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-12-01
- Žinutės: 2
#1462 2011-12-01 19:49
eimis74523 rašė:
VeikejasZaidejas rašė:
Is anksto atsiprasau jai pasikartojantis klausimas daug skaityt reiketu )pradejau sportuot pries 5 metus su svoriais viska darau is paskutiniuju tik su dieta nugribaves truputi buvau tai rezultatu per daug neturiu zodziu esme tame kad man 19metu, ugis 196 kazkur tai. Brolis viresnis 25metu 20cm zemesnis irgi uzsieme svoriais TRUPUTI daugiau krepsiniu.
Nezinau kodel bet pastebejau kad dabar daugumoi vyresni broliai žemesni(kalbant apie jaunima). Tik priziurek sanarius!
Aciu uz atsakyma ir dar pora net nezinau einu i sporto sale 2 menesiai jau ir bijau daryti nugaros pratimus patarkit kas kokius pratimus nugarai daryti ir kokiu nedaryti kiek zinau du pratymai kenkia nugarai tai vienas kur ant nugaros uzsidedi stanga ir pritupimus darai ir kur uzsirises dirza per juosmeni pritupimus darai stanga laikantis apacioi ir dar noreciau suzinot kokie pratimai kenkia kurie ne aciu uz atsakyma is anksto.
Neprisijungęs
- irkluotojas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-07-19
- Žinutės: 35
#1463 2011-12-01 20:22
Sporto medike, gal galiu paklausti koks jūsų išsilavinimas? Reiškiu pagarbą žmogui, kuris draugiškai neatsisako padėti atsakydamas į medicinos klausimus 59 puslapiai vis gi nejuokai...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1464 2011-12-01 22:12
VeikejasZaidejas rašė:
sportuoti butina tokiame amziuje. aisq reikia protingai tai daryt. brendimo metu stanga gerai, bet neperspausk su svoriais. augima labiausiai skatina dinaminis fizinis kruvis, o statinis kruvis gali pristabdyti augimo procesa (stanginej darbas statinis). ar augsi, reikia ziureti i tevus ir senelius. jei tevai zemi, sansai, kad augsi l. daug, mazi... realiai iki 17m. vaikinai pasiekia savo galutini ugi. ar augsi, reikia dar pasiziuret tavo brandos lygi. ortopedai tai gali nustatyti is koju rentgenogramu, pasiziuredami, ar uzsidarineja augimo zonos blauzdose ir slaunikaulyje. tiek!
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1465 2011-12-01 22:14
irkluotojas rašė:
Sporto medike, gal galiu paklausti koks jūsų išsilavinimas? Reiškiu pagarbą žmogui, kuris draugiškai neatsisako padėti atsakydamas į medicinos klausimus 59 puslapiai vis gi nejuokai...
sporto medicinos gydytojas. jau buvau rases... 10metu medicinos studiju... beje, ir as kazkada irklavau...
Neprisijungęs
- neziniukas666
- loja,bet nekanda
- Registravosi: 2011-11-26
- Žinutės: 264
- Atsiliepimai: 3
#1466 2011-12-02 01:12
sportomedikas rašė:
irkluotojas rašė:
sporto medicinos gydytojas. jau buvau rases... 10metu medicinos studiju... beje, ir as kazkada irklavau...
Studiju stazas aiskus. O kaip del darbo stazo?
Neprisijungęs
- Storaz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-02-21
- Žinutės: 6
#1467 2011-12-02 11:43
sportomedikas rašė:
Storaz rašė:
Gal kokių patarimų galite suteikti iš savo pusės, kaip greičiau reabilituotis po traumos, ir kad nevargintų peties skausmas. Ačiū iš anksto.reiktu ziuret gyvai, bet speju, kad kritimo metu galejai ne tik patempti sausgysles, bet ir suplesyti. paties struktura pakankamai sudetinga. galejai pazeisti ir sario kapsule, ir suplesyti sanarine lupa (SLAP pazeidimas). rekomenduociau pasikonsultuoti ne su kineziterapeutu, o su geru traumatologu, nusimananciu paties sanaryje. Jei niekas rimciau nebutu plyse, butina ivertinti tavo raumenu bukle ir pradeti stiprinti visas apie sanari esancias raumenu grupes, akcentuojant mentes raumenis. Tada tau jau kineziterapeuto neuzteks - reiks eiti pas gera reabilitologa ar sporto medika. taip kad reziumuojant: pirmiausia reikia 100% isitikinti, kad nera pazeistos peties strukturos, veliaus gera reabilitacija peties stabilumui pasiekti. sekmes!
Labas,
Ačiū už labai išsamų atsakymą. Vakar buvau pas traumatologą. Diagnozavo, kad yra "Acromioclavicular joint" arba "AC joint" sumušimas. Žemiau paveikslėlis, būtent mano rentgenogramos (gal ižvelgsite kokių blogų pakitimų), kur pažymėjau skaudamą vietą.
Sakė 1-2 mėnesiui išvis pamiršti sportą, na bėgioti galima. Reiks eiti pas kinezeterapiautą, kad parodytų kokius daryti pratimus reiks, ir ilgainiui dings skausmas. Dar išrašė kitokių priešuždegiminių vaistų. Tai dabar nežinau, kaip reikės be sporto namie sedėti.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1468 2011-12-02 21:06
neziniukas666 rašė:
sportomedikas rašė:
irkluotojas rašė:
Studiju stazas aiskus. O kaip del darbo stazo?
nuo 2006m. dirbu su sportininkais ir sportuojanciais megejais.. jei tokia info naudinga...
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1469 2011-12-02 22:17
Storaz rašė:
sportomedikas rašė:
Storaz rašė:
Gal kokių patarimų galite suteikti iš savo pusės, kaip greičiau reabilituotis po traumos, ir kad nevargintų peties skausmas. Ačiū iš anksto.reiktu ziuret gyvai, bet speju, kad kritimo metu galejai ne tik patempti sausgysles, bet ir suplesyti. paties struktura pakankamai sudetinga. galejai pazeisti ir sario kapsule, ir suplesyti sanarine lupa (SLAP pazeidimas). rekomenduociau pasikonsultuoti ne su kineziterapeutu, o su geru traumatologu, nusimananciu paties sanaryje. Jei niekas rimciau nebutu plyse, butina ivertinti tavo raumenu bukle ir pradeti stiprinti visas apie sanari esancias raumenu grupes, akcentuojant mentes raumenis. Tada tau jau kineziterapeuto neuzteks - reiks eiti pas gera reabilitologa ar sporto medika. taip kad reziumuojant: pirmiausia reikia 100% isitikinti, kad nera pazeistos peties strukturos, veliaus gera reabilitacija peties stabilumui pasiekti. sekmes!
Labas,
Ačiū už labai išsamų atsakymą. Vakar buvau pas traumatologą. Diagnozavo, kad yra "Acromioclavicular joint" arba "AC joint" sumušimas. Žemiau paveikslėlis, būtent mano rentgenogramos (gal ižvelgsite kokių blogų pakitimų), kur pažymėjau skaudamą vietą.
http://www.photobucket.lt/image.php?id= … 75&jpg
Sakė 1-2 mėnesiui išvis pamiršti sportą, na bėgioti galima. Reiks eiti pas kinezeterapiautą, kad parodytų kokius daryti pratimus reiks, ir ilgainiui dings skausmas. Dar išrašė kitokių priešuždegiminių vaistų. Tai dabar nežinau, kaip reikės be sporto namie sedėti.
diagnozes patikslinti tikrai negaliu. rentgenograma geriausiai vertina rentgenologas. poros men bus per saug. jei yra patempimas, rekomenduociau jau dabar pasikonsultuoti su reabilitologu del fizioterapijos. paskirciau magnetoterapija, pasyvia manksta reiktu pradeti po kokiu 2-3 sav.. po tiek laiko nejausi jau skausmo. reabilitacija prasides apdirbant mentes raumenis. daugiau sunku paaiskint rastu... sekmes sveikstant!
Neprisijungęs
- Dzehas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-26
- Žinutės: 11
#1470 2011-12-03 22:22
Sporto medike, koks turetu praeiti laiko tarpas be sporto po ginekomastijos operacijos ? Aciu uz atsakyma.
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1471 2011-12-03 23:09
Dzehas rašė:
Sporto medike, koks turetu praeiti laiko tarpas be sporto po ginekomastijos operacijos ? Aciu uz atsakyma.
kol sugyja randas... iki 30d., bet sportas sportui nelygus... svarbiausia operuotos vietos netraumuoti. o siaip judeti netgi butina ir anksciau po truputi...
Neprisijungęs
- eimis74523
- Atkaklus dalyvis
#1472 2011-12-04 16:31
Sveikas pries savaite pradejau dariti tempimo pratimus del kelio itampos , uzvakar pajutau nauja skausma kaires kojos uzpakalineje sanario puseje vidineje dalyje raumenije prie sausgysles atsirado toks jausmas lyg is odos ispesti plaukai, ipac pilnai istiesus ar sulenkus koja,toliau darau pratimus skausmas toje sritije vis kartojasi po tempimo pratimu, taip pat siandien ryte pajutau panasu skausma vidineje blauzdos raumens dalyje. Niekur neradau kas cia gali buti pats itariu kad pasitempiau sausgysle ar raumeni , kodel blauzda skauda nezinau , gal del to ,kad del ankstesniu skausmu vaikstau ir stoviu nepilnai istieses kaire koja. Neseniai teko dirbti, ilgiau pavaiksciojus paskaudo po virsutines kelio girneles dalimi, nuo paciu judesiu skausmas nepriklauso, sunkiau istiesti koja pilnai, tempimo pratimai nepadejo. Gal cia koks sausgysles uzdegimas? Gal su padažnejusiu girneles traskejimu susije? Taip pat kartais trakstelna pedos isores pirstu sausgysles, na nezinau gal su sausgyslem kas ar raumenys nusilpe?
Neprisijungęs
- sportomedikas
- Dažnas senbūvis
#1473 2011-12-04 18:31
eimis74523 rašė:
Sveikas pries savaite pradejau dariti tempimo pratimus del kelio itampos , uzvakar pajutau nauja skausma kaires kojos uzpakalineje sanario puseje vidineje dalyje raumenije prie sausgysles atsirado toks jausmas lyg is odos ispesti plaukai, ipac pilnai istiesus ar sulenkus koja,toliau darau pratimus skausmas toje sritije vis kartojasi po tempimo pratimu, taip pat siandien ryte pajutau panasu skausma vidineje blauzdos raumens dalyje. Niekur neradau kas cia gali buti pats itariu kad pasitempiau sausgysle ar raumeni , kodel blauzda skauda nezinau , gal del to ,kad del ankstesniu skausmu vaikstau ir stoviu nepilnai istieses kaire koja. Neseniai teko dirbti, ilgiau pavaiksciojus paskaudo po virsutines kelio girneles dalimi, nuo paciu judesiu skausmas nepriklauso, sunkiau istiesti koja pilnai, tempimo pratimai nepadejo. Gal cia koks sausgysles uzdegimas? Gal su padažnejusiu girneles traskejimu susije? Taip pat kartais trakstelna pedos isores pirstu sausgysles, na nezinau gal su sausgyslem kas ar raumenys nusilpe?
reiktu ziuret. jei skausmas lieka ir kita diena po tempimu, gali buti, kad persistengi ir pertempi. siaip reiktu ziuret gyvai, kas ir kiek stipriai skauda. reiktu atlikti keleta testuku, norint tiksliai ivertinti skausmu priezasti. kad ir kaip noreciau, nemates, negaliu pasakyti, kas sukelia tavo bedas.
Neprisijungęs
- eimis74523
- Atkaklus dalyvis
#1474 2011-12-04 19:19
sportomedikas rašė:
reiktu ziuret. jei skausmas lieka ir kita diena po tempimu, gali buti, kad persistengi ir pertempi. siaip reiktu ziuret gyvai, kas ir kiek stipriai skauda. reiktu atlikti keleta testuku, norint tiksliai ivertinti skausmu priezasti. kad ir kaip noreciau, nemates, negaliu pasakyti, kas sukelia tavo bedas.
na as marijampolei gyvenu o ten net eit nenoriu tikrintis, turiu seimos gydytojo siuntima pas ortopeda, reik gal sakau i kauna vaziuot ar i vilniu. O tu seip kaip supratau privacioj klinikoi dirbi? Kokia kaina kokiam mieste?ar pas ortopeda siulitum kreiptis? Na as manau privaciai geriau. Reik dariti kazka net dirbt ir vaiksciot nesmagu ir net ant nuotaikos neigiamai veikia
Paskutinį kartą taisė eimis74523 (2011-12-05 18:08)
Neprisijungęs
- pofke852
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-27
- Žinutės: 9
#1475 2011-12-04 19:49
Sveikas,ši sritis ko noriu paklaust gal ne tavo stiprioji puse ,bet... Tai noriu paklausti dėl savo mažo ūgio. 4Mėnesiai liko iki 16metų, dabar esu vos 168cm Tėvo ūgis 168cm mamos 164cm. Sportuoju krepšinį, buvau 2mėnesiusi ir į sporto salę nuėjęs,bet čia buvo prieš pusę metų (gal ir daugiau) Dabar dar tebežaidžiu krepšinį ir kabu ant turniko bei darau visokius tempimo pratimus. Ką galėtum pasiūlyti dėl mano žemo ūgio? Gal dar kokių pratimų patartum? Ar kokio kito velnio?
Dėkui, už atsakymus.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis