Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis
- aqmas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-27
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#101 2008-02-27 17:37
Re: Treniruotės namų sąlygomis
Sveiki. Prieš kokią savaitę ar daugiau pradėjo po truputį sportuoti. Visgi reikia ir jėgos ir išvaizdos
Man yra 17m, ūgis 174, svoris 63,5.
Iki šiol sportavau bėgiodamas, važinėdamas dviračiu, darydamas atsilenkimus ir atsispaudimus, kilnodamas hantelius ir retkarčiais pasitampydavau ant turniko. Dabar sumislinau ,kad reikia normaliai pasportuoti, užsiauginti raumenų bei geresnę išvaizdą.
Taiva, namuose yra:
"turnikas"
hanteliai 2kg (labai lengvi ), penktadienį važiuosiu įsigyti naujus, reguliuojamo svorio, apie 10kg
lygiageretės (jeigu galima taip pavadint), nes naudoju kėdes su atlošais.
Taiva, yra čia labai daug visokių programų... skaičiau ,skaičiau.... visai susimaišiau... nes informacijos žiauriai daug.
Žinau kad specialiai man niekas nedarys programos, bet turiu kitą prašymą. Gal galėtumėt patarti kokią, jau sudarytą programą?
Ir dar klausimas, kaip yra su mano svoriu, t.y. jis ne per mažas ar neperdidelis? Koks jis tūrėtų būti..
Labai dėkingas
Paskutinį kartą taisė aqmas (2008-02-27 17:39)
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-05
- Žinutės: 347
#102 2008-02-27 18:02
aqmas rašė:
Sveiki. Prieš kokią savaitę ar daugiau pradėjo po truputį sportuoti. Visgi reikia ir jėgos ir išvaizdos
Iki šiol sportavau bėgiodamas, važinėdamas dviračiu, darydamas atsilenkimus ir atsispaudimus, kilnodamas hantelius ir retkarčiais pasitampydavau ant turniko. Dabar sumislinau ,kad reikia normaliai pasportuoti, užsiauginti raumenų bei geresnę išvaizdą.
Taiva, namuose yra:
"turnikas"
hanteliai 2kg (labai lengvi ), penktadienį važiuosiu įsigyti naujus, reguliuojamo svorio, apie 10kg
Taiva, yra čia labai daug visokių programų... skaičiau ,skaičiau.... visai susimaišiau... nes informacijos žiauriai daug.
Žinau kad specialiai man niekas nedarys programos, bet turiu kitą prašymą. Gal galėtumėt patarti kokią, jau sudarytą programą?
Ir dar klausimas, kaip yra su mano svoriu, t.y. jis ne per mažas ar neperdidelis? Koks jis tūrėtų būti..
Labai dėkingas
aha, 63 per didelis namu salygos yra namu salygos. nieko tu cia su programom daug nepridarysi. daryk kazka ir tiek, stenkis valgyti geresni maista. o jei nori dirbt pagal programa reikia turet bent stanga, suola, pritupimu stova, keleta hanteliu. O cia db tik siaip ononizmas. daryk kanors, gal siek tiek sutvirtesi
Neprisijungęs
- mantux
- Naujas dalyvis
- Žinutės: 3
#103 2008-02-27 18:13
sveiki. gal zinot koki tinklapi kur pats galetum susikurti programa pagal savo svori.mase ir t.t ?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#104 2008-02-27 18:27
mantux rašė:
sveiki. gal zinot koki tinklapi kur pats galetum susikurti programa pagal savo svori.mase ir t.t ?
Neprisijungęs
- aqmas
- Naujas dalyvis
#105 2008-02-27 18:34
BadSanta rašė:
aqmas rašė:
Taiva, namuose yra:
"turnikas"
Labai dėkingasaha, 63 per didelis namu salygos yra namu salygos. nieko tu cia su programom daug nepridarysi. daryk kazka ir tiek, stenkis valgyti geresni maista. o jei nori dirbt pagal programa reikia turet bent stanga, suola, pritupimu stova, keleta hanteliu. O cia db tik siaip ononizmas. daryk kanors, gal siek tiek sutvirtesi
nu pvz mano brolis labai sutvirtėjo ir užsiaugino nemažai raumenų namų salygomis... tik bėda kad su juo dar porą mėnesių negalėsiu susisiekti.....
kažką padaryti manau eina. O jeigu darysi kaip kas šaus į galvą tai irgi nelabai gerai....
visgi, man atrodo reiktų nors kokios nors programėlės...
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-12
- Žinutės: 358
#106 2008-02-27 18:47
aqmas rašė:
BadSanta rašė:
aqmas rašė:
Taiva, namuose yra:
"turnikas"
Labai dėkingasaha, 63 per didelis namu salygos yra namu salygos. nieko tu cia su programom daug nepridarysi. daryk kazka ir tiek, stenkis valgyti geresni maista. o jei nori dirbt pagal programa reikia turet bent stanga, suola, pritupimu stova, keleta hanteliu. O cia db tik siaip ononizmas. daryk kanors, gal siek tiek sutvirtesi
nu pvz mano brolis labai sutvirtėjo ir užsiaugino nemažai raumenų namų salygomis... tik bėda kad su juo dar porą mėnesių negalėsiu susisiekti.....
kažką padaryti manau eina. O jeigu darysi kaip kas šaus į galvą tai irgi nelabai gerai....
visgi, man atrodo reiktų nors kokios nors programėlės...
jei tik noras yra,namu salygom galima daug pasiekt. yra pagrindiniame puslapyje ivairiu programu, tik kai ka pasikeisk, kad tiktu tau namu salygom,susigalvok dar ka nors kitokiem pratimam ir tikrai bus gerai, pamatysi. tik norek. as sportuoju kjau kuri laika namu salygom, nes nera kaip i kluba. turiu tik 2 hantelius ir turnika,lygiagretes ir per 3 menesius vien namuose progresas tikrai gerai matosi. aisku klube kuri laika pries tai sportavau. tai va, tik noro reikia
Paskutinį kartą taisė edziukasss (2008-02-27 19:02)
Neprisijungęs
- aqmas
- Naujas dalyvis
#107 2008-02-27 18:55
edziukasss rašė:
aqmas rašė:
visgi, man atrodo reiktų nors kokios nors programėlės...jei tik noras yra,namu salygom galima daug pasiekt. yra pagrindiniame puslapyje ivairiu programu, tik kai ka pasikeisk, kad tiktu tau namu salygom,susigalvok dar ka nors kitokiem pratimam ir tikrai bus gerai, pamatysi. tik norek. as sportuoju kjau kuri laika namu salygom, nes nera kaip i kluba. turiu tik 2 hantelius ir turnika,lygiagretes ir per 3 menesius progresas tikrai gerai matosi. tai va, tik noro reikia
Noras tai tikrai yra užtai ir susitaupiau ~100lt kad nusipirkčiau biški normalesnį hantelį
Eisu dabar vėl ieškot programų, bandysiu pakeisti sau. Poto čia parašysiu, nes gali būt kai pakeisiu tai bus nesamonės....
ir dar klausimas. Rinkausi jau hantelius. Tikrai žinau ,kad pirksiu "sudedamus" (pamiršau kaip kitaip vadinasi). Tik va, kiek mačiau, 10kg su vienu grifu kaina yra 100lt. Tai ganasi kad nusipirksiu tik viena hantelį man atrodo gal nelabai gerai...
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
#108 2008-02-27 18:58
jo, nauji lb brangus. pabandyk kur nors devetus gauti. maciau skelbimuose yra parduodanciu. as turiu sudedamus is motociklo variklio detaliu pagamaintus,savadarbiai, bet tikrai geri
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#109 2008-02-27 19:03
aqmas rašė:
edziukasss rašė:
aqmas rašė:
visgi, man atrodo reiktų nors kokios nors programėlės...jei tik noras yra,namu salygom galima daug pasiekt. yra pagrindiniame puslapyje ivairiu programu, tik kai ka pasikeisk, kad tiktu tau namu salygom,susigalvok dar ka nors kitokiem pratimam ir tikrai bus gerai, pamatysi. tik norek. as sportuoju kjau kuri laika namu salygom, nes nera kaip i kluba. turiu tik 2 hantelius ir turnika,lygiagretes ir per 3 menesius progresas tikrai gerai matosi. tai va, tik noro reikia
Noras tai tikrai yra užtai ir susitaupiau ~100lt kad nusipirkčiau biški normalesnį hantelį
Eisu dabar vėl ieškot programų, bandysiu pakeisti sau. Poto čia parašysiu, nes gali būt kai pakeisiu tai bus nesamonės....
ir dar klausimas. Rinkausi jau hantelius. Tikrai žinau ,kad pirksiu "sudedamus" (pamiršau kaip kitaip vadinasi). Tik va, kiek mačiau, 10kg su vienu grifu kaina yra 100lt. Tai ganasi kad nusipirksiu tik viena hantelį man atrodo gal nelabai gerai...
bandyk daryt savos gamybos. paiimi vamzdį ir tada blynus mastai iš ko nors daryt. aš pats sau žadu daryt iš švino. švinas žinau kenkia sveikatai, bet reikia jį gerai izoliuot kitu metalu ir tada nekenkia. mastau iš šprotų ir teftelių skardinių daryt, o švino iš senų akumuliatorių gausiu bent man 100 lt mokėt už hantelius biški gaila + kai reikia 2 tai jau 200 lt man 10kg neužtenka reikia 12-20 kg tai dar damest per abu 150 lt. tai mano manymu neapsimok pirkti. už tokią kainą geriau štangą nusiperki dėvėtą už tuos pinigus.
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
#110 2008-02-27 19:11
jamada rašė:
aqmas rašė:
edziukasss rašė:
jei tik noras yra,namu salygom galima daug pasiekt. yra pagrindiniame puslapyje ivairiu programu, tik kai ka pasikeisk, kad tiktu tau namu salygom,susigalvok dar ka nors kitokiem pratimam ir tikrai bus gerai, pamatysi. tik norek. as sportuoju kjau kuri laika namu salygom, nes nera kaip i kluba. turiu tik 2 hantelius ir turnika,lygiagretes ir per 3 menesius progresas tikrai gerai matosi. tai va, tik noro reikiaNoras tai tikrai yra užtai ir susitaupiau ~100lt kad nusipirkčiau biški normalesnį hantelį
ir dar klausimas. Rinkausi jau hantelius. Tikrai žinau ,kad pirksiu "sudedamus" (pamiršau kaip kitaip vadinasi). Tik va, kiek mačiau, 10kg su vienu grifu kaina yra 100lt. Tai ganasi kad nusipirksiu tik viena hantelį man atrodo gal nelabai gerai...bandyk daryt savos gamybos. paiimi vamzdį ir tada blynus mastai iš ko nors daryt. aš pats sau žadu daryt iš švino. švinas žinau kenkia sveikatai, bet reikia jį gerai izoliuot kitu metalu ir tada nekenkia. mastau iš šprotų ir teftelių skardinių daryt, o švino iš senų akumuliatorių gausiu bent man 100 lt mokėt už hantelius biški gaila + kai reikia 2 tai jau 200 lt man 10kg neužtenka reikia 12-20 kg tai dar damest per abu 150 lt. tai mano manymu neapsimok pirkti. už tokią kainą geriau štangą nusiperki dėvėtą už tuos pinigus.
cia protingai, bet dar reikia moket pasidaryt
Neprisijungęs
- aqmas
- Naujas dalyvis
#111 2008-02-27 19:16
dabar pagalvojau, kad vienas hantelis tikrai nelabai gerai... ką aš veiksiu su tuo vienu, reikia dviejų....
o jau buvau pasiruošęs nusipirkti vieną už 100 lt
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
#112 2008-02-27 19:24
pabandyk kokius svorius prie kokio nors vamzdzio kad ir stipria izoliacija susukt, sugalvok ka nors
Neprisijungęs
- mantux
- Naujas dalyvis
#113 2008-02-27 19:39
jamada rašė:
mantux rašė:
nu as cia nerandu...jaj gali tikslei pasakyk
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
#114 2008-02-27 19:49
mantux rašė:
jamada rašė:
mantux rašė:
nu as cia nerandu...jaj gali tikslei pasakyk
http://www.kulturizmas.net/archyvas
rasi visko
Neprisijungęs
- mantux
- Naujas dalyvis
#115 2008-02-27 19:58
kas yra ta mirties trauka?
Neprisijungęs
- edziukasss
- Dažnas dalyvis
#116 2008-02-27 20:02
http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=1160
ieskok ir rasi, cia tiek jau prirasyta..
Neprisijungęs
- vmx
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-02-22
- Žinutės: 53
#117 2008-02-28 18:31
Sveiki .. Na manau reikia susiimti ir pradeti intensiviai sportuoti.. bet gaila namu salygomis Tai norejau paklausti ar sis suoliukas jusu manymu neblogas http://sh1.yahoo.edyna.com/page/hongyih … -2size.jpg dar turiu hentelius po 7kg ir dar ketinu pirktis stanga Ar to uztenka? Is anksto ACIU.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#118 2008-02-28 19:56
edziukasss rašė:
jamada rašė:
aqmas rašė:
ir dar klausimas. Rinkausi jau hantelius. Tikrai žinau ,kad pirksiu "sudedamus" (pamiršau kaip kitaip vadinasi). Tik va, kiek mačiau, 10kg su vienu grifu kaina yra 100lt. Tai ganasi kad nusipirksiu tik viena hantelį man atrodo gal nelabai gerai...bandyk daryt savos gamybos. paiimi vamzdį ir tada blynus mastai iš ko nors daryt. aš pats sau žadu daryt iš švino. švinas žinau kenkia sveikatai, bet reikia jį gerai izoliuot kitu metalu ir tada nekenkia. mastau iš šprotų ir teftelių skardinių daryt, o švino iš senų akumuliatorių gausiu bent man 100 lt mokėt už hantelius biški gaila + kai reikia 2 tai jau 200 lt man 10kg neužtenka reikia 12-20 kg tai dar damest per abu 150 lt. tai mano manymu neapsimok pirkti. už tokią kainą geriau štangą nusiperki dėvėtą už tuos pinigus.
cia protingai, bet dar reikia moket pasidaryt
galima iš cemento. pavyzdį čia žiūrėkit. tik čia štangos blynelis, o hanetliams mažesnių dviejų reiktų. svoris 12 kg. skersmuo 28-32cm tiksliai nepamenu.
http://img168.imageshack.us/my.php?image=svoris3uc7.jpg
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-02-28 19:56)
Neprisijungęs
- vmx
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-02-22
- Žinutės: 53
#119 2008-02-28 20:17
taip ir nesupratau kam si zinute buvo skirta
Neprisijungęs
- aqmas
- Naujas dalyvis
#120 2008-02-28 21:46
jamada rašė:
edziukasss rašė:
jamada rašė:
bandyk daryt savos gamybos. paiimi vamzdį ir tada blynus mastai iš ko nors daryt. aš pats sau žadu daryt iš švino. švinas žinau kenkia sveikatai, bet reikia jį gerai izoliuot kitu metalu ir tada nekenkia. mastau iš šprotų ir teftelių skardinių daryt, o švino iš senų akumuliatorių gausiu bent man 100 lt mokėt už hantelius biški gaila + kai reikia 2 tai jau 200 lt man 10kg neužtenka reikia 12-20 kg tai dar damest per abu 150 lt. tai mano manymu neapsimok pirkti. už tokią kainą geriau štangą nusiperki dėvėtą už tuos pinigus.cia protingai, bet dar reikia moket pasidaryt
galima iš cemento. pavyzdį čia žiūrėkit. tik čia štangos blynelis, o hanetliams mažesnių dviejų reiktų. svoris 12 kg. skersmuo 28-32cm tiksliai nepamenu.
http://img168.imageshack.us/my.php?image=svoris3uc7.jpg
gera mintis nors aš jau pagalvojau, kad pas mus namuose buvo keletas blogų akumuliatorių. Išardysiu, išimsiu šviną ir bandysiu išlydžius išlieti o jeigu jau nesigaus tai gal su cementu bandysiu
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#121 2008-02-29 17:36
aqmas rašė:
jamada rašė:
edziukasss rašė:
cia protingai, bet dar reikia moket pasidarytgalima iš cemento. pavyzdį čia žiūrėkit. tik čia štangos blynelis, o hanetliams mažesnių dviejų reiktų. svoris 12 kg. skersmuo 28-32cm tiksliai nepamenu.
http://img168.imageshack.us/my.php?image=svoris3uc7.jpggera mintis nors aš jau pagalvojau, kad pas mus namuose buvo keletas blogų akumuliatorių. Išardysiu, išimsiu šviną ir bandysiu išlydžius išlieti o jeigu jau nesigaus tai gal su cementu bandysiu
tik įdėk vielos, kad neištrupėtų lengviai betonas.
Neprisijungęs
- Tomcikas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kavarskas
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 136
#122 2008-03-02 17:55
Gal kas žinote kaip pasidaryti tą "lyno" treniruoklį? Nes aš kažkaip neperprantu jo veikimo...
Neprisijungęs
- Daydsil
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-03-02
- Žinutės: 154
#123 2008-03-02 19:03
Man:
Amžius - 15
Svoris - 60
Ūgis - 174
Treniruojuosi keturis kartus per savaitę (pirm, antr, treč, ketv), ketvirtadienį einu į sporto klubą, o šiaip kažką bandau namie daryti su keičiamo svorio 10 kg hanteliais. Tai mano programa (pats susidariau, jaučiu kad neteisinga, nes kiekvieną treniruotę ją pakartoju) atrodo va šitaip:
10 kg hantelių kėlimas stovint 1x20 (kiekvienai rankai)
10 kg gūžčiojimai su hanteliais 1x20
10 kg hantelių kėlimas (sėdint, pečiams) 1x12
10 kg hantelių spaudimas gulint 1x15
10 kg įtupstai 2x12
10 kg hantelio kėlimas pasilenkus (nugarai) 1x15
5kg plėšimas 1x15
5kg mostai į šalis (pečių plotį kur didina) 2x12
Atsilenkimai 1x40
Atsispaudimai 1x25
Atsispaudimai alkūnėmis 3x8
10 kg hantelių spaudimas gulint 1x15
10 kg hantelių kėlimas sėdint 1x12
10 kg gūžčiojimai su hanteliais 1x20
10 kg hantelių kėlimas stovint 1x15
Tai va, žinau kad kažką darau neteisingai, nes esu "žalias". Būčiau labai dėkingas jei ką patartumėte. Ačiū.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#124 2008-03-02 19:03
Tomcikas rašė:
Gal kas žinote kaip pasidaryti tą "lyno" treniruoklį? Nes aš kažkaip neperprantu jo veikimo...
kokį trniruoklį? imesk foto.
Neprisijungęs
- pamparam
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-02
- Žinutės: 7
#125 2008-03-03 19:05
Labai prašau patarikite kokius be svarmenu pratimus daryti man 13 uz 4dienu sueis 14 ,tad patarkit kokie pratimai tiktu(be svarmenu):
1.pečių raumenim
2.krutines raumenim
3.nugaros raumenim
4.trigalviui žasto raumeniui(tricepsui)
5.Dvigalviui žasto raumeniui(bicepsui)
6.Keturgalvui šlaunies raumenui
7.Pakinklių raumenims
8.Blauzdų ramenims
ps.modernatoriai nerakinkit temos ,prasau,nes as nelabai randu info.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis