Puslapiai: 1 … 45 46 47 48 49 50
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis
- Samagenas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-02-12
- Žinutės: 4
- Atsiliepimai: 0
#1151 2014-02-12 21:39
Re: Treniruotės namų sąlygomis
Sveiki as irgi su panasiu klausimu Mano ugis 173 cm svoris tiksliai nzn 83-85 kg Noreciau numesti svorio apie 10 kg, gyvenu as miesteli taigi nera jokiu sporto saliu aplink, esu naujokas ( apart to kad reguliariai zaidziu krepsini ). Namie turiu 2 hantelius po 10 kg ir viena 3 kg:) Ka man patartumete nuo ko pradet? begiojimui yra vietos pilna, bet kokie dar pratimai labiau padetu ar kokie maisto papildai riebalu deginimui, nuo ko pradet butu geriausia?
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 22
#1152 2014-02-13 10:16
Mityba susitvarkyk, pabegiok ir bus gana. Nereik tu papildu. Sportuok su savo svoriu.
Neprisijungęs
- Samagenas
- Naujas dalyvis
#1153 2014-02-13 11:16
Sakai ir l carnitine nereik?
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1154 2014-02-13 11:58
Samagenas rašė:
Sakai ir l carnitine nereik?
Ne. Kol jo teorinis veikimas prasides(3-6men) jau busi nusimetes tuos 10kg su normalia mityba ir judesiu.
Neprisijungęs
- Samagenas
- Naujas dalyvis
#1155 2014-02-13 12:17
ok aciu
Neprisijungęs
- Samagenas
- Naujas dalyvis
#1156 2014-02-13 12:18
o begiot geriau but viena kart dienoi tolesni atstuma ar du kart dienoi trumpesnius?
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1157 2014-02-13 12:46
Viena kart, ilgesne dinstancija, nesidraskant.
Neprisijungęs
- Harex
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-02-11
- Žinutės: 33
#1158 2014-03-30 12:06
Sveiki,radau forume programą truputį pakeičiau,tiktų naujokui tokia?
1 diena (krūtinės raumenys, nugaros raumenys, dvigalvis žąsto raumuo)
1. Spaudimas kampu 3x 8-10
2. Hantelių spaudimas kampu 3x 8-10
3. plėšimas 2x 8-10
5. Štangos trauka pasilenkus 2x 8-10
6. Bicepsas su hanteliais 1-2x 8-10
2 diena (kojų raumenys, pečiai, trigalvio žąsto raumuo, dvigalvis žąsto raumuo)
1. Pritūpimai 3x 10-12
2. Kojų dvigalvis (m- trauka / arba lenkimas gulint staklėse) 3x 8-10
3. blauzda arba su štanga 3x 14-15
4. Štangos spaudimas iš priekio 3x 8-10
5. Mostai į šalis arba trapecija 2x 8-10
6. Tricepsas spaudimas siaurai 1-2x8-10
7. Štangos lenkimas stovint 1-2x 8-10
3 diena (nugaros raumenys, krūtinės raumenys, trigalvio žąasto raumuo, pečiai)
1. 1 hantelio trauka pasilenkus 3 x 8-10
2. 1 štangos pusės trauka 3x 8-10
3. Spaudimas ant lygaus 3x 8-10
4. plėšimas 2x 8-10
5. tricas su hanteliu 2x 8-10
6. Mostai į šalis 2x 8-10
Neprisijungęs
- zapdas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-03-31
- Žinutės: 2
#1159 2014-04-02 15:06
Sveiki, norėčiau pradėti sportuoti namų sąlygomis, neturiu treniruokliu, gal kas galite sudaryti šokia tokia programa?
Neprisijungęs
- Nesamone
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2013-10-21
- Žinutės: 261
- Atsiliepimai: 1
#1160 2014-04-02 15:16
zapdas rašė:
Sveiki, norėčiau pradėti sportuoti namų sąlygomis, neturiu treniruokliu, gal kas galite sudaryti šokia tokia programa?
O pasportuot uz tave nereikia?
Neprisijungęs
- zapdas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-03-31
- Žinutės: 2
#1161 2014-04-02 15:21
Nu jei negali taip ir sakyk, aš klausiu tų katrie gali
Neprisijungęs
- Tomasevskis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2014-06-10
- Žinutės: 13
#1162 2014-06-10 20:12
Sveiki, esu naujokas šiame forume.
Atėjo į mano gyvenimą sunkus tarpsnis. Po ilgos draugystės su mergina teko išsiskirti. Jau pusę metų su tuo nesusitaikau. Bet gal prieš mėnesį spjoviau ir nutariau keisti savo gyvenimą. Pamasčiau gal laikas pradėti žvalgytis į kitas paneles, o norint susirasti gražią panelę ir pats turiu gerai atrodyti
Taigi, esu 26 metų amžiaus, 184 cm ūgio, 80 kg svorio. Savo kūno išvaizda įvertinčiau teigiamai, kaip nesportuojantis nesu visiškai be raumenų
Prieš mėnesį pradėjau bėgioti, neilgus atstumus, po savaitės prijungiau prisitraukimus ( pirmi prisitraukimai buvo... gėda man, gal 3 išstenėjau, antrą priėjimą nebebuvo jėgų net skersinio siekti ).
Šiai dienai sportuoju kas dvi dienas, tiesa tik namų salygomis kol kas galiu. Esu dirbantis pamaininį darbą, dvi dirbu dvi laisva.
Mano programa:
Bėgimas 10-15 min apie 1,5 - 2 km. Tiesa su viena pertrauka.
Prisitraukimai ant skersinio iki smakro, delnais į veidą 3x5
Atsispaudimai rankos pečių plotyje 3x15
Pritupimai 3x20
Kojų pritraukimas kabant ant skersinio 3x10
Viso treniruotė trunka 50 min. Ar pakankamai? Gal dar kokių pratimų prijunkti? Blauzdos, ar reikia kai pradžioje prasibėgu? Iš svorių turiu girą 16 kg, gal su ja kokį pratimuką prijungti?
Kodėl pasirinkau po tris priėjimus? Todėl kad nėra sveikatos kai kuriems pratimams 4 priėjimui.
Sportavimo tikslas: sumažinti riebalinę masę, padidinti raumenų apimtis.
Mityba. Jau baigiu priprasti per dieną valgyti po 6 kartus, o kai dirbu tas dienas net 7 valgymai kartais būna
Tiesa dar nevisada atsirenku teisingą maistą. Pusryčiai visada trys kiaušiniai su tryniu. Priešpiečiai dažnai ryžiai ar grikiai su mėsa kokia nors, kartais varškė. Pietai dažniausiai nelabai sveikas maistas, jei namie ka tai ką pagamina mama, jei darbe tai ka virėjos duoda Po pietų dažniausiai kas ir prieš pietus. Vakarienė vėl nesveikas maistas, tai ką duoda. Po to sportas ir po sporto dažnai varškė ar jogurtas.
Saldumynų ir cukraus išvis nebevartoju, nebent jie yra kaip ingridientai padažuose ar uogienėje. Geriu retai (gal per du mėnesius kartą) ir išvis nerūkau
Manau perdaug aš čia išsiplėčiau
Tai va norėčiau Jūsų nuomonių apie mano tokį "pasportavimą" ar galiu kažko pasiekti su tokia mityba ir sportu?
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Atsiliepimai: 3
#1163 2014-06-10 21:39
Tomasevskis rašė:
Sveiki, esu naujokas šiame forume.
Atėjo į mano gyvenimą sunkus tarpsnis. Po ilgos draugystės su mergina teko išsiskirti. Jau pusę metų su tuo nesusitaikau. Bet gal prieš mėnesį spjoviau ir nutariau keisti savo gyvenimą. Pamasčiau gal laikas pradėti žvalgytis į kitas paneles, o norint susirasti gražią panelę ir pats turiu gerai atrodyti
Taigi, esu 26 metų amžiaus, 184 cm ūgio, 80 kg svorio. Savo kūno išvaizda įvertinčiau teigiamai, kaip nesportuojantis nesu visiškai be raumenų
Prieš mėnesį pradėjau bėgioti, neilgus atstumus, po savaitės prijungiau prisitraukimus ( pirmi prisitraukimai buvo... gėda man, gal 3 išstenėjau, antrą priėjimą nebebuvo jėgų net skersinio siekti ).
Šiai dienai sportuoju kas dvi dienas, tiesa tik namų salygomis kol kas galiu. Esu dirbantis pamaininį darbą, dvi dirbu dvi laisva.
Mano programa:
Bėgimas 10-15 min apie 1,5 - 2 km. Tiesa su viena pertrauka.
Prisitraukimai ant skersinio iki smakro, delnais į veidą 3x5
Atsispaudimai rankos pečių plotyje 3x15
Pritupimai 3x20
Kojų pritraukimas kabant ant skersinio 3x10
Viso treniruotė trunka 50 min. Ar pakankamai? Gal dar kokių pratimų prijunkti? Blauzdos, ar reikia kai pradžioje prasibėgu? Iš svorių turiu girą 16 kg, gal su ja kokį pratimuką prijungti?
Kodėl pasirinkau po tris priėjimus? Todėl kad nėra sveikatos kai kuriems pratimams 4 priėjimui.
Sportavimo tikslas: sumažinti riebalinę masę, padidinti raumenų apimtis.
Mityba. Jau baigiu priprasti per dieną valgyti po 6 kartus, o kai dirbu tas dienas net 7 valgymai kartais būna
Tiesa dar nevisada atsirenku teisingą maistą. Pusryčiai visada trys kiaušiniai su tryniu. Priešpiečiai dažnai ryžiai ar grikiai su mėsa kokia nors, kartais varškė. Pietai dažniausiai nelabai sveikas maistas, jei namie ka tai ką pagamina mama, jei darbe tai ka virėjos duoda Po pietų dažniausiai kas ir prieš pietus. Vakarienė vėl nesveikas maistas, tai ką duoda. Po to sportas ir po sporto dažnai varškė ar jogurtas.
Saldumynų ir cukraus išvis nebevartoju, nebent jie yra kaip ingridientai padažuose ar uogienėje. Geriu retai (gal per du mėnesius kartą) ir išvis nerūkau
Manau perdaug aš čia išsiplėčiau
Tai va norėčiau Jūsų nuomonių apie mano tokį "pasportavimą" ar galiu kažko pasiekti su tokia mityba ir sportu?
Sveikas.
Nesiparink, po blogai visada buna gerai Kas liecia keitimasi,- keisk mastyma ir pakeisi pasauli.
Na kolkas jei nagali eiti i kacialka tai tiks ir tokie variantai kaip turnykas, lygegretes,atsispaudimai, begiojimas ir t.t.
Sumazinti riebaline mase gal tau ir pavyks, bet uzaugint raumeni su tokiais bajeriais tai - ne.
dabar biski apie realybe:
Pusryčiai visada trys kiaušiniai su tryniu - wtf, ka pastoviai ant 3 kiausu sukiesi?
Priešpiečiai dažnai ryžiai ar grikiai su mėsa kokia nors realiai tai reiskia 2x per savaite.
Pietai dažniausiai nelabai sveikas maistas, jei namie ka tai ką pagamina mama, jei darbe tai ka virėjos duoda Bleee tau 26m, tai kokio tu byyybio su tom virejom ir motina dar reikalus suki?
O realybe cia labai parasta, kaip 2x2. Tau jau virs 20m ir jokiu inkstimu, pasiteisinimu, sapaliojimu, zliumbimu net but negali - niekada. Atsisek ant kedes ir pamastyk gerai, labai gerai pamastyk.
Geros dienos.
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
#1164 2014-06-10 22:24
RAMZIS III rašė:
Sveikas.
Nesiparink, po blogai visada buna gerai Kas liecia keitimasi,- keisk mastyma ir pakeisi pasauli.
Na kolkas jei nagali eiti i kacialka tai tiks ir tokie variantai kaip turnykas, lygegretes,atsispaudimai, begiojimas ir t.t.
Sumazinti riebaline mase gal tau ir pavyks, bet uzaugint raumeni su tokiais bajeriais tai - ne.
dabar biski apie realybe:
Pusryčiai visada trys kiaušiniai su tryniu - wtf, ka pastoviai ant 3 kiausu sukiesi?
Priešpiečiai dažnai ryžiai ar grikiai su mėsa kokia nors realiai tai reiskia 2x per savaite.
Pietai dažniausiai nelabai sveikas maistas, jei namie ka tai ką pagamina mama, jei darbe tai ka virėjos duoda Bleee tau 26m, tai kokio tu byyybio su tom virejom ir motina dar reikalus suki?
O realybe cia labai parasta, kaip 2x2. Tau jau virs 20m ir jokiu inkstimu, pasiteisinimu, sapaliojimu, zliumbimu net but negali - niekada. Atsisek ant kedes ir pamastyk gerai, labai gerai pamastyk.
Geros dienos.
Tas ka mama padaro tai nuzude. Suauges vyras vis dar mamytes lepinamas. Teisingai sako, jau laikas (na senokai jau laikas buvo) susiimt ir suaugt, jei nori kazka pasiekt tai reik dirbt ir nereik myzciot, o susiimt ir daryt. Mityba pirmiausia gerink. Forume naujokam yra temu pazinksniui surasyta kaip kalorijas pasiskaiciuot ir kaip pirmaji mitybos plana susidaryt. Nuo to ir pradek kad bent zalia supratima turetum apie pagrindini dalyka.
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#1165 2014-06-10 22:29
utiutiu chebra cia visi sedit prie babkiu???
gal nera zmogui is kur tos chatos nusipirkt,arba jos issinuomot.gal dar kazkokios rimtesnes bedos pas bachura,nereiktu iskart taip staciai pult kodel jis ten o ne ten gyvena.
Neprisijungęs
- RAMZIS III
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-02
- Žinutės: 1809
- Atsiliepimai: 3
#1166 2014-06-11 07:30
HRS rašė:
utiutiu chebra cia visi sedit prie babkiu???
gal nera zmogui is kur tos chatos nusipirkt,arba jos issinuomot.gal dar kazkokios rimtesnes bedos pas bachura,nereiktu iskart taip staciai pult kodel jis ten o ne ten gyvena.
Ne del babkiu cia, ir ne del to kad su motina gyvena, gal priziuri ta motina ir t.t.
Esme kad inkscia va ka motina padaro, ka vireja padaro ta ir des i skrandi. Tai utiutiu 26m valgyt sau pasigamint negali?
Niekas cia to zmogaus smerkt nenori, bet supurtyt biski reikia.
Neprisijungęs
- tas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-08
- Žinutės: 536
- Atsiliepimai: 13
#1167 2014-06-11 18:23
jam reikia skubiai susirasti merginą, kuri mėgsta suktis virtuvėje
Neprisijungęs
- Tomasevskis
- Naujas dalyvis
#1168 2014-06-11 21:00
Visų pirma aš neinkščiu, tik pasakiau savo mityba. Mano galva ji vistiek kazkokia geresnė nei prieš tai buvo per dieną 3-4 valgymai ir bet kas.
O dėl mamos tai nereikia čia man tiesiog dabar toks laikotarpis kad gyvenu tėvų name su jais, nes man šiuo metu tai naudinga. Mūsų keliai nesikerta gyvename savo gyvenimus. Ir išvis ko čia aš teisinuos!
Kaip ir tikėjausi turbūt nereikėjo man čia rašyti, ir klausti patarimo. Nes kolkas nelabai ir sulaukiau to patarimo, tik likau išvadintas mamytės vaikeliu
Neprisijungęs
- IronFreak
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2013-09-29
- Žinutės: 1061
- Įspėjimai: 2
#1169 2014-06-11 21:17
Tomasevskis rašė:
Visų pirma aš neinkščiu, tik pasakiau savo mityba. Mano galva ji vistiek kazkokia geresnė nei prieš tai buvo per dieną 3-4 valgymai ir bet kas.
O dėl mamos tai nereikia čia man tiesiog dabar toks laikotarpis kad gyvenu tėvų name su jais, nes man šiuo metu tai naudinga. Mūsų keliai nesikerta gyvename savo gyvenimus. Ir išvis ko čia aš teisinuos!
Kaip ir tikėjausi turbūt nereikėjo man čia rašyti, ir klausti patarimo. Nes kolkas nelabai ir sulaukiau to patarimo, tik likau išvadintas mamytės vaikeliu
Neleidžia tau mama pačiam gamintis? slepia puodus?
Pagrindas yra MITYBA, ką tau žmonės ir sako.
Norėjai taprasme kad pagirtų tave ar ko tikėjais kai parašei? Ramzis labai puikiai atrašė
Neprisijungęs
- Tomasevskis
- Naujas dalyvis
#1170 2014-06-11 21:28
IronFreak rašė:
Neleidžia tau mama pačiam gamintis? slepia puodus?
Pagrindas yra MITYBA, ką tau žmonės ir sako.
Norėjai taprasme kad pagirtų tave ar ko tikėjais kai parašei? Ramzis labai puikiai atrašė
Ta mama čia ne prie ko, mes dažnai net nesusitinkame gyvenu aš savo gyvenimą.
Tai kol kas vieninteliam Ramziui ir esu dėkingas.
Kiti tik pastumti sugeba
Geriau duokit patarimų ar geras sporto krūvis ar padidinti? Gal kokiu pratimų pridėti?
Supratau kad mityba šūdo verta...
Gana apie mama ir jos puodus...
Neprisijungęs
- IronFreak
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2013-09-29
- Žinutės: 1061
- Įspėjimai: 2
#1171 2014-06-11 21:38
nu minimaliem rezultatam sporto krūvis, reikia į salę vaikščiot jei normaliai pasikočiuot nori bent turėt štangą ir hantelių jei nėra salės
Neprisijungęs
- Tomasevskis
- Naujas dalyvis
#1172 2014-06-11 21:44
IronFreak rašė:
nu minimaliem rezultatam sporto krūvis, reikia į salę vaikščiot jei normaliai pasikočiuot nori bent turėt štangą ir hantelių jei nėra salės
Hantelių galiu nusipirkti maža bėda, o štangos nelabai, tada ir suolo reiks
Kokius pratimus turėčiau dadėti su hanteliais? Be to jei įsiskaitei minėjau kad girą turiu.
Neprisijungęs
- tas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-08
- Žinutės: 536
- Atsiliepimai: 13
#1173 2014-06-11 23:52
nepirk hantelių, pirk štangą - yra daugybė vertingų bazinių pratimų, kuriems suoliuko nereikia; t.y. suoliuko reikia tik vienam pratimui- spaudimui, o ir tą gali daryt atsigulęs ant žemės.
dėl maisto - valgyk daugiau visokių grudų ir kruopų košių, jas pasigaminti lengva - užpili karštu vandeniu ir po kelių val. valgai, net virti nereikia,
Neprisijungęs
- Lizingas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2013-12-28
- Žinutės: 599
- Atsiliepimai: 2
#1174 2014-06-12 20:11
tas rašė:
nepirk hantelių, pirk štangą - yra daugybė vertingų bazinių pratimų, kuriems suoliuko nereikia; t.y. suoliuko reikia tik vienam pratimui- spaudimui, o ir tą gali daryt atsigulęs ant žemės.
dėl maisto - valgyk daugiau visokių grudų ir kruopų košių, jas pasigaminti lengva - užpili karštu vandeniu ir po kelių val. valgai, net virti nereikia,
Nu nu
Neprisijungęs
- Tomasevskis
- Naujas dalyvis
#1175 2014-06-12 21:37
Gal kas Klaipėdoje žinote kokią pigesnę sporto inventoriaus parduotuvę?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 45 46 47 48 49 50
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruotės namų sąlygomis