Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2526 2010-02-08 13:19

Re: Proteinas (baltymai)

Maistas sportui WPC-60 sudėtyje nerašo kokie angliavandeniai. Ingredientuose rašoma: išrūgų baltymai, maltodekstrinas...
Tačiau, po apačia paryškintomis raidemis parašyta: netoleruojantiems laktozės nerekomenduojama... Kuom tada tikėti?
Verčia susimąstyti, kas ištikro ką pardavinėja ir ką bei už kiek perkame...

Valdo postuose paskutiniu metu jaučiasi kažkokia nuoskauda, bet manau bereikalo...

Neprisijungęs

Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965
Atsiliepimai: 2

#2527 2010-02-08 15:06

Robšė rašė:

Maistas sportui WPC-60 sudėtyje nerašo kokie angliavandeniai. Ingredientuose rašoma: išrūgų baltymai, maltodekstrinas...
Tačiau, po apačia paryškintomis raidemis parašyta: netoleruojantiems laktozės nerekomenduojama... Kuom tada tikėti?
Verčia susimąstyti, kas ištikro ką pardavinėja ir ką bei už kiek perkame...

Valdo postuose paskutiniu metu jaučiasi kažkokia nuoskauda, bet manau bereikalo...

Tai kaip ir minejau gamintojas raso kaip ir kas. Taip ir siame produkte yra kakzas panasaus, todel ir yra toks perspejimas.
Nuoskaudos jokios nera taciau kai yra kalbama apie produkta  ir jis iskarto prilyginamas aukstos kokybes produktams, tai sorry... Cia jau buvo nuoroda kur reklamuojama jog sie miltai yra taspats kaip goldas tik kad pigiau gaunas papilstyti...Noretusi, kad bent jau zmones kazkiek skirtu kas yra kas...

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2528 2010-02-08 15:10

Nu čia tas palyginimas su goldu tai topinis buvo, tiek kad kaikas aišku gali priimti tai už gryną pinigą... big_smile

Kasbeko, skirtumas yra net ir tarp brandinių produktų kurių sudėtys panašios. Tiek kad ir kainos skiriasi, bet čia jau reikia žinoti ko nori ir sugebėti atsirinkti, tskant, reikia biski galva galvoti...

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#2529 2010-02-08 16:46

As wpc-60 niekada nelyginau su kitais produktais ir neaukstinau jo. Tai paprastas produktas su 60% baltymu, iki 30 % angliavandeniu 6-7 % riebalu ir viskas, daug diskusiju nereikalauja. O kad kazkoks profanas pardavineja wpc-80 kaip golda, tai ir mane pyktis ima, net nekreipiant demesio i maistine verte, skonines savybes, cia yra plagijavimas ir negali but toleruojamas.

Neprisijungęs

RBMK
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-11-28
Žinutės: 76
Atsiliepimai: 0

#2530 2010-02-08 18:34

emexas rašė:

dyzelinis rašė:

Sveiki, stangos broliai:rock:
Turiu klausima (taip pat pamastymui):
Atkreipiau demesi, kad vienas brangiausiu rinkoje visu megstamas isrugu baltymu ON Gold 100 proc. Standart proteinas 100 gr. milteliu turi apie 75 proc. baltymo (32 gr/24 gr), tuo tarpu daug pigesnu isrugu baltymu variantu, tokiu kaip pvz WPC80, koncentracija yra didesne - 80 gr..... hmm
Ziurineju abu, lyginu sudetis, ir nematau Goldo privalumu, isskyrus, kad Goldas susisdeda is WPC ir WPI, o ekonominis variantas tik is WPC....
Esme tame, ar verta rinktis mazesnes koncentracijos Gold'a vien tik del to WPI dalies....?
Dekui uz argumentuotas nuomones.

golde dar yra hidrolizato..
jei skonis ir tirmpumas nera svarbus - yra geresniu variantu.
kitu atveju - goldas geras variantas.
zodziu, kiekvienam savi poreikiai ir atitinkami produktai smile

Parašyk tada man ir kitiems tankistams kuris variantas tamstos nuomone geresnis už goldą

Neprisijungęs

Valdas
Dažnas senbūvis

#2531 2010-02-08 20:44

Gerumas kiekvienam savas... as siandien renkuosi syntha-6, man jis geresnis uz golda...
Kiekvienas savai gali apspresti si geruma... vienam pakuote grazesne, kitam skonis geresnis, vienam labiau patinka tirstesnis kitam skystestins...

Neprisijungęs

MaNtUtIs
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-01-30
Žinutės: 5
Atsiliepimai: 0

#2532 2010-02-08 21:09

SenasSportas rašė:

agidas rašė:

lexusrx rašė:

as manau jog tai mitas ir nieko daugiau....tik jau ne 3valandom ....

+1
pasisavina tikriausiai viska, ka suvalgom. o kiek ju raumens statybai nukeliauja, kiek energijai, tai cia vargu, ar kas zino ir zinos...

man dar idomu koks cia tunas turi indelyje 50gr baltymu big_smile kiek as esu mates valges ir turejas, budavo tarkim 185gr pakuote, is ju tuno ~135, o is ju 100gr tuno ~22gr berods baltymu.. tai kad butu bent netoli 50gr tam indeli, tai butu idomu toki tuna ir man nusipirkt smile cia visai rimtai as, gal tikrai toks yra koks? big_smile naujausios technologijos ar pan? roll

Na yra toks, RIMI dar akcija buvo kazkada 2,39 lt. 100g produkto - 27 g baltymu. Pakuote - 185g.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#2533 2010-02-08 21:09

nu nezinau, snd pasiemiau sau WPC80, nes gavau viena iplysusia pakutoe, galvojau sueis, koks skirtumas, ar ten izoliatas/koncentratas ar grynas koncentratas, o ten del hydrolizato ar pan nesuku galvos. na norejau pasakyt tiek, kad tikrai nesu is tu kur 4savaites galvoja koki cia proteina pasirinkti, isgeriau ir pamirsau. bet pasakysiu taip, jei dar kas golda ar kazka normalaus lygins su wpc, tai tam zmogui mintyse pirsta pasukosiu prie kaktos smile smile smile smile

nu tas goldas man asmeniskai net ne rodiklis, ji as geriau paskutini karta pries du metus, nes rasdavau ir pigesniu neprastensiu variantu ir siaip nesu is tu zmoniu, kuriems reikia tik goldo, xplode'o ir pako lol paskutiniai proteinai buvo syntrax matrix,syntha, reflex instant whey na ir daugybe kitu, tai lyginant su jais, man tas wpc is 10 balu duociau 1. ok, sudetis tai sudetis, bet ji nera viskas. as nesu gurmanas didelis, velgi berods jau 2-3 metus nesu geres neskanaus proteino, o amzinai prisiskaitau ir prisiklausau negaliu gert to, negaliu ano, tas per saldus tas anoks, nuo banano pykina, nuo sokoladinio vidurius suka...... dumbomdumbomdumbomdumbom man taip nebuna. taigi prie esmes reiktu man eiti trbt big_smile sudetis gal ir nieko atrodo, bet kai as 10min nesugebejau ismaisyt to wpc su vandeniu ir teko ji su saukstu suvalgyti nuo vandens pavirsiaus, tai as nesuprantu, kaip gali buti taip pat gaminamas koks goldas ar ten bet kas kitas ir WPC, kaip cia boozeris teige, kad tos pacios proceduros ir visa kita, na kurgi ne... kodel tada gali nromalaus proteino koncentrato net pagrindu+izoliatas tarkim maisytis idealiai o wpc nesimaisyt isvis?? as apie skoni nekalbu, tas sokoladinis skonis kaip ir be skonio, as jam ir nesu jautrus, butu suejes bet kas, sueina ir kartais net itin skaniai gaineriai kurie 4kg 100lt kainuoja. bet kai teko su saukstu proteina valgyt, tai nezinau, niekam as daugiau nerekomenduosiu tokio varianto.

taigi reziumuojant: 1. nesu isrankus labai nei proteino sudeciai, nei skoniui.
2. nemanau, kad teorine sudetis atspindi produkto kokybe, nes atvirai pasakysiu valgiau ta proteina (ne geriau big_smile) ir galvojau nu i nax atrabotke kazkokia... ir as kalbu apie normalu gamykloje gaminta Ostrowios varianta, tai kas ten pas boozeri per variantai, nenoriu net galvot. ir tai nera kazkokia antireklama, nes ta pati WPC yra keletas zmoniu ir is manes paties gaves ir dar gaus tikiuosi, nes dar turiu big_smile

ir DARRRR ! lol niekada nebsutiksiu, kad perkant normalu proteina, sumokama vien uz reklmama, grazu ipakavima ir pan. Is tokiu dalyku kaip tirpumas, skonis ir susideda produkto kokybe, manau normalu proteina pagamint reikia tarkim praeiti 10 procesu, o tokius "grynus" kokiu 2-3 trbt uztenka (nu cia buriu is galvos beleka big_smile). nu tiesiog dar niekada taip aiskiai nebuvau susidures su tuo, kad uz kokybe verta paaukoti truputi daugiau pinigu.

ps: dar viena isvada padariau, kas galvojat kad bcaa sunkiai tirpsta, galvokit is naujo big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2534 2010-02-08 21:11

MaNtUtIs rašė:

SenasSportas rašė:

agidas rašė:

+1
pasisavina tikriausiai viska, ka suvalgom. o kiek ju raumens statybai nukeliauja, kiek energijai, tai cia vargu, ar kas zino ir zinos...

man dar idomu koks cia tunas turi indelyje 50gr baltymu big_smile kiek as esu mates valges ir turejas, budavo tarkim 185gr pakuote, is ju tuno ~135, o is ju 100gr tuno ~22gr berods baltymu.. tai kad butu bent netoli 50gr tam indeli, tai butu idomu toki tuna ir man nusipirkt smile cia visai rimtai as, gal tikrai toks yra koks? big_smile naujausios technologijos ar pan? roll

Na yra toks, RIMI dar akcija buvo kazkada 2,39 lt. 100g produkto - 27 g baltymu. Pakuote - 185g.

tiesiog noreciau pataisyti, nes esu isitikines kad pakuote 185gr, o grynoji mase ~135gr. taigi ~35gramai bankej smile nebent pakuote istikruju yra koks 220 ar 250gr.. ir gryno tuno 185

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#2535 2010-02-08 21:30

MaNtUtIs rašė:

SenasSportas rašė:

agidas rašė:

+1

YTARIU skaiciuoji ir aliumini ir vandeni ?... Ar klystu ?...
TUNA skaiciuokit o ne SKARDINES MASE
Aliuminiyje proteino nera, kaip ir tuno sultyse...
Nebent tikrasi kazhkokia Didele pakuote esi nupirkes, bet tai abejotina ir i kaina nelabai panashu butu.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2536 2010-02-08 21:32

lexusrx rašė:

MaNtUtIs rašė:

SenasSportas rašė:

YTARIU skaiciuoji ir aliumini ir vandeni ?... Ar klystu ?...
TUNA skaiciuokit o ne SKARDINES MASE
Aliuminiyje proteino nera, kaip ir tuno sultyse...
Nebent tikrasi kazhkokia Didele pakuote esi nupirkes, bet tai abejotina ir i kaina nelabai panashu butu.

oi kaip graziai atkartojai big_smile big_smile big_smile

http://www.kulturizmas.net/forumas/p207167#p207167

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#2537 2010-02-08 21:50

SenasSportas rašė:

nieko atrodo, bet kai as 10min nesugebejau ismaisyt to wpc su vandeniu ir teko ji su saukstu suvalgyti nuo vandens pavirsiaus, tai as nesuprantu, kaip gali buti taip pat gaminamas koks goldas ar ten bet kas kitas ir WPC, kaip cia boozeris teige, kad tos pacios proceduros ir visa kita, na kurgi ne... kodel tada gali nromalaus proteino koncentrato net pagrindu+izoliatas tarkim maisytis idealiai o wpc nesimaisyt isvis?? as apie skoni nekalbu, tas sokoladinis skonis kaip ir be skonio, as jam ir nesu jautrus, butu suejes bet kas, sueina ir kartais net itin skaniai gaineriai kurie 4kg 100lt kainuoja. bet kai teko su saukstu proteina valgyt, tai nezinau, niekam as daugiau nerekomenduosiu tokio varianto.

2. nemanau, kad teorine sudetis atspindi produkto kokybe, nes atvirai pasakysiu valgiau ta proteina (ne geriau big_smile) ir galvojau nu i nax atrabotke kazkokia... ir as kalbu apie normalu gamykloje gaminta Ostrowios varianta, tai kas ten pas boozeri per variantai, nenoriu net galvot. ir tai nera kazkokia antireklama, nes ta pati WPC yra keletas zmoniu ir is manes paties gaves ir dar gaus tikiuosi, nes dar turiu big_smile

Kelis maišiukus WPC ir aš iš tamstos sugėriau. Viskam pritarčiau, tik keista kaip man jis tirpsta. Paprastoj plaktuvėj paplaku ir gerai. Tiesa, aš iš jo darau gainer'į, bet tai esmės nekeičia.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2538 2010-02-08 21:55

gazuotas rašė:

SenasSportas rašė:

nieko atrodo, bet kai as 10min nesugebejau ismaisyt to wpc su vandeniu ir teko ji su saukstu suvalgyti nuo vandens pavirsiaus, tai as nesuprantu, kaip gali buti taip pat gaminamas koks goldas ar ten bet kas kitas ir WPC, kaip cia boozeris teige, kad tos pacios proceduros ir visa kita, na kurgi ne... kodel tada gali nromalaus proteino koncentrato net pagrindu+izoliatas tarkim maisytis idealiai o wpc nesimaisyt isvis?? as apie skoni nekalbu, tas sokoladinis skonis kaip ir be skonio, as jam ir nesu jautrus, butu suejes bet kas, sueina ir kartais net itin skaniai gaineriai kurie 4kg 100lt kainuoja. bet kai teko su saukstu proteina valgyt, tai nezinau, niekam as daugiau nerekomenduosiu tokio varianto.

Kelis maišiukus WPC ir aš iš tamstos sugėriau. Viskam pritarčiau, tik keista kaip man jis tirpsta. Paprastoj plaktuvėj paplaku ir gerai. Tiesa, aš iš jo darau gainer'į, bet tai esmės nekeičia.

matai, tai bent tiek gerai, reiskia niekas ant manes ir nepyks uz ji big_smile esme tame, kad as iprates buvau, tiesiog imesti i shakeri, arba i puoduka ir su sakute 7s pakakaluot ir istirpdavo idealiai big_smile nu shakeri pabaladojus zinoma turi tirpt, arba kokiam blenderi isplakus roll

na as cia gal per ziauriai isdejau i suns dienas vien del to tirpumo, tiesiog labai supykau ir susinervavau del to big_smile matot as kaip SenasPensininkas kai prie ko nors priprantu, tai lb sunku persiorentuoti big_smile

bet dabar tikrai pats mastau, kad per stipriai cia issireiskiau, kitu atveju pats toki kaip as isjuokciau, del tokio jautraus reagavimo i toki fakta lol

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis

#2539 2010-02-08 22:00

SS, atrasysiu trumpai, tirpumas yra del prieduose esanciu rugsciu arba drusku, kurios keicia tirpalo ph, geras skonis del E 6XX, aspartamo E 9XX, spalva E 1XX, tirstumas E 4XX, stabilizatorius dirbtine citrinos rugstis, gaminama pelesio Aspergillus. Nera kitokio isrugu koncentrato ar izoliato isgavimo budo kaip ultrafiltracija ir mikrofiltracija, gamybos proceso nepasakosiu, nors esu mates.
Jei butum nepatingejes viso to susipilti i blenderi ir isideti sauksta saldytu uogu, kam butum sugaises minute, o sutaupes tarkim lita, ar daugiau per viena karta. Man tas yra priimtina, nes per minute tiek neuzdirbu, kas uzdirba ir yra pretenzingi skoniui kaip vaikai, prasom, pirkit proteinus kad ir uz melejona smile
Ir siaip nematau tikslo laistytis meslu, pas mane tik kibiriukai, pas jus rezervuarai.

Neprisijungęs

Valdas
Dažnas senbūvis

#2540 2010-02-08 22:01

Tai faktas jei jau sudetyje eina 80% wpc, tai jis tikrai turi buti geras, kaip isrugu baltymas ir turi normaliai gerai tirpti, ir kaip rodo faktai ir pavyzdziai tirpsta ir puikiai geriasi. Na o jei sudetyje 30% laktozes ir dar riebalo, tai kokia ten ta konsistencija. Poto kaip sako SS reikai uzbaigti saukstu isvalgyti. Tai cia imeti is sekeriuka paplaki keleta sekundziu ir visa kokybe isaiskeja.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2541 2010-02-08 22:07

boozer rašė:

SS, atrasysiu trumpai, tirpumas yra del prieduose esanciu rugsciu arba drusku, kurios keicia tirpalo ph, geras skonis del E 6XX, aspartamo E 9XX, spalva E 1XX, tirstumas E 4XX, stabilizatorius dirbtine citrinos rugstis, gaminama pelesio Aspergillus. Nera kitokio isrugu koncentrato ar izoliato isgavimo budo kaip ultrafiltracija ir mikrofiltracija, gamybos proceso nepasakosiu, nors esu mates.
Jei butum nepatingejes viso to susipilti i blenderi ir isideti sauksta saldytu uogu, kam butum sugaises minute, o sutaupes tarkim lita, ar daugiau per viena karta. Man tas yra priimtina, nes per minute tiek neuzdirbu, kas uzdirba ir yra pretenzingi skoniui kaip vaikai, prasom, pirkit proteinus kad ir uz melejona smile
Ir siaip nematau tikslo laistytis meslu, pas mane tik kibiriukai, pas jus rezervuarai.

nu dekui, kad paaiskinai. be ironijos. tikrai nezinojau del tu rugsciu ir drusku roll ta prasme priedu.

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis

#2542 2010-02-08 22:13

Valdas rašė:

Tai faktas jei jau sudetyje eina 80% wpc, tai jis tikrai turi buti geras, kaip isrugu baltymas ir turi normaliai gerai tirpti, ir kaip rodo faktai ir pavyzdziai tirpsta ir puikiai geriasi. Na o jei sudetyje 30% laktozes ir dar riebalo, tai kokia ten ta konsistencija. Poto kaip sako SS reikai uzbaigti saukstu isvalgyti. Tai cia imeti is sekeriuka paplaki keleta sekundziu ir visa kokybe isaiskeja.

Tai kad SS kaip tik ir pasakojo api ostrowios wpc-80 smile Na kad jau Valdas giria wpc-80, tai ir mano turimo wpc-85 nepeiks, taika ir ramybe gryzta i foruma smile

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis

#2543 2010-02-08 22:15

SenasSportas rašė:

boozer rašė:

nu dekui, kad paaiskinai. be ironijos. tikrai nezinojau del tu rugsciu ir drusku roll ta prasme priedu.

albumininiai ir globulininiai baltymu junginiai yra gana gerai tirpus, bent jau daug geriau nei kazeininiai, bet per 5 sekundes imetus i salta vandeni negali pilnai istirpti be siokios tokios pagalbos

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2544 2010-02-08 22:16

boozer rašė:

Valdas rašė:

Tai kad SS kaip tik ir pasakojo api ostrowios wpc-80 smile Na kad jau Valdas giria wpc-80, tai ir mano turimo wpc-85 nepeiks, taika ir ramybe gryzta i foruma smile

big_smile na as ir nenoriau labai ispeikt, nors gavosi ten, kad su sudais sumaliau roll bet mano tikslas buvo toks, kad papasakoti, jog savo kailiu isitikinau, kad mokedamas uz normalu produkta, as tikrai nepermoku (bent jau didziaja dalimi atveju) uz neva "reklama" ar ten grazesne bonkute.. verta sumoket ant porcijos tuos keliasdesimt centu ar kiek ten gaunasi roll ir tikrai kaip tu sakei pavyzdi, kad geri proteinai yra kaip tiuninguota masina, tavo tarkim gryni kaip paprasta. mano asmenine nuomone tai butu kaip mersedasas s klases ir IKARUSAS ar troleibusas senas, kuris jau gal 5metai nevazineja smile mazdaug tiek.. tikrai su abiem galima pasiekti reikiama vieta, bet komfortas nesulyginimas smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#2545 2010-02-08 22:16

boozer rašė:

Valdas rašė:

Na matai Boozeriuk, kalba buvo apie WPC60 is pradziu, o tai labai skirtingas produktas nuo WPC80

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2546 2010-02-08 22:19

boozer rašė:

SenasSportas rašė:

boozer rašė:

albumininiai ir globulininiai baltymu junginiai yra gana gerai tirpus, bent jau daug geriau nei kazeininiai, bet per 5 sekundes imetus i salta vandeni negali pilnai istirpti be siokios tokios pagalbos

nu as plakiau kaip visada, kaip jau sakiau su sakute makalavau, ne su shakeriu big_smile bet tikrai ne 5s stengiausi, o nezinau kiek laiko. drauge pakraupus pribego ir sake NEGERK to daikto, bande ji tada isplakt, bet bbs gavosi vis tiek, teko valgyt ta proteina big_smile nu tiesiog nebuvo su savim nei shakerio, nei blenderio kokio... ir daznai nebuna. o baisiausiais dalykas kaip jau sakiau yra ipratimas, jeigu as ipratau per 5s su shakute belekaip pamakalaves ismaisyt, tai tikrai sunku man psichologiskai eit ieskot shakerio, uzsukinet ji atsargiai (nes issitaskyt gali per krastus, del to nemegstu shakeriuose nieko plakt), paskui plau ten viska...

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#2547 2010-02-08 22:24

SenasSportas rašė:

boozer rašė:

SenasSportas rašė:

nu as plakiau kaip visada, kaip jau sakiau su sakute makalavau, ne su shakeriu big_smile bet tikrai ne 5s stengiausi, o nezinau kiek laiko. drauge pakraupus pribego ir sake NEGERK to daikto, bande ji tada isplakt, bet bbs gavosi vis tiek, teko valgyt ta proteina big_smile nu tiesiog nebuvo su savim nei shakerio, nei blenderio kokio... ir daznai nebuna. o baisiausiais dalykas kaip jau sakiau yra ipratimas, jeigu as ipratau per 5s su shakute belekaip pamakalaves ismaisyt, tai tikrai sunku man psichologiskai eit ieskot shakerio, uzsukinet ji atsargiai (nes issitaskyt gali per krastus, del to nemegstu shakeriuose nieko plakt), paskui plau ten viska...

nu bet tu ir islepes big_smile big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#2548 2010-02-08 22:26

emexas rašė:

SenasSportas rašė:

boozer rašė:

nu bet tu ir islepes big_smile big_smile

gal ir islepes smile bet galiu uztikrinti, kad nesu isrankus NEI SKONIAMS, NEI PATIEMS PROTEINAMS (turiu omeny sudeties atzvilgiu, aisku soju negerciau, bet ar 67% baltymu ar 85%, ar isrugu izoliatas, ar misnys, man dideles itakos nedaro, nenumirstu isgeres banke ir 67% kokio nors koncentrato su caseinu misinio ar pan)

taigi pataisyciau, NESU ISLEPES, ESU TINGINYS lol

visokius grynus bcaa kapoju ir vargo nematau, nei del tirpumo, nei del skonio bebe

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis

#2549 2010-02-08 22:30

lexusrx rašė:

boozer rašė:

Valdas rašė:

Na matai Boozeriuk, kalba buvo apie WPC60 is pradziu, o tai labai skirtingas produktas nuo WPC80

As apie ta wpc 60 jau uzmirsau, senokai jo nebeturiu, tik noriu paziuret ar kils nauja demagogijos banga del wpc-85 smile

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#2550 2010-02-08 22:31

boozer rašė:

lexusrx rašė:

boozer rašė:

As apie ta wpc 60 jau uzmirsau, senokai jo nebeturiu, tik noriu paziuret ar kils nauja demagogijos banga del wpc-85 smile

Jei su Goldu nelyginsi tai tikrai neturetu, bent jau mano tokia nuomone.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net