Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780
Atsiliepimai: 0

#76 2009-05-21 18:44

Re: depiliacija

Na turbut taip iseina jai kiti diskomforto nepatiria.
Aisku kojas tai pavarksi kiekviena karta su skustuveliu bruzint ir kojakelnes susiplesysi Simai kai ataugs, tai atsargiai. hmm

Paskutinį kartą taisė Antana5 (2009-05-21 18:45)

Neprisijungęs

Alibras
Varžybų dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2006-07-21
Žinutės: 3684
Atsiliepimai: 2

#77 2009-05-21 19:02

Reik nusipirkt koki skustuka jauciu ir be gruzo kaip antanas sake dushe nusiskust smile roll

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-05-17
Žinutės: 131

#78 2009-05-21 19:05

dar girdejau apie salinima lazeriniu budu, kosminiai pinigai ir kokiam pusmeciui ramu big_smile

Neprisijungęs

ashai
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-05-08
Žinutės: 278

#79 2009-05-21 19:07

ladybird rašė:

dar girdejau apie salinima lazeriniu budu, kosminiai pinigai ir kokiam pusmeciui ramu big_smile

kad nelabai... su tuo lazeriu labai daug grūzo ir pinigų, o rezultatai labai pamažu ateina. Pas ką padidėjęs plaukuotumas tai aplamai nieko gero...

Neprisijungęs

Liepa
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2009-06-02
Žinutės: 8

#80 2009-06-05 16:47

Antana5 rašė:

ladybird rašė:

Alibras rašė:

Tai va... Manau reiktu slaunis nusidepiliuot, nes baisu, bet nesugalvoju kokia priemone pasirinkt.. siaip turiu tokia pazistama, kuri depiliuoja, gal reiktu paprasyt. kiek kremas kainuoja? big_smile

tu kremu begales, ir ju kainos labai skirtingos, na siaip vienas brangiausiu VEET bet tikrai nemanau kad jis yra geresnis uz tuos kurie 10lt kainuoja nykstys dar buna depiliuojamosios putos, cia panasiai kaip skutimosi uzsipurski ir nuplauni big_smile

Dirgina oda jie visi, ir poto kvapas kaip nudegintu plauku visa diena neutral naudojau VEET ir pora kitokiu. Vienas ir taspats. (ir jai ka laikiau tiek kiek nurodyta.)

kad nedirgintu odos patartina naudoti krema po depiliacijos.Suerzinima odos panaikins ir nemalonu kvapa.Suletins augima,pasviesins ir paplonins plauko struktura:
http://www.lt.faberlic.com/products?page=25
75ml - 12,90 LT

Paskutinį kartą taisė Liepa (2009-06-05 16:51)

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilkija
Registravosi: 2009-02-18
Žinutės: 1877

#81 2009-06-14 22:59

Viena procedura tarkim blauzdoms ar ne 600lt... Zinau kad norint be plauku pavaiksciot kelis metus teks apie kelias stukytes palikt...

Neprisijungęs

Mr. Dzoshas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2006-05-25
Žinutės: 487

#82 2009-06-14 23:12

Su vasko juostelem nunaikinau plauka big_smile kolkas kaip ir normoj, kazkoki tai lenkiska RIMI radau, tai 16 juosteliu apie tiek pat litu kainuoja, o lyginant su kremu arba skutimu, tai tikrai ilgiau plaukai kol atauga.

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Bromölla
Registravosi: 2009-05-15
Žinutės: 1468
Atsiliepimai: 1

#83 2009-06-14 23:18

as asmeniskai nesuprantu tokiu proceduru vyrams,nu dar galiu suprasti,kad lipi ant scenos reikia kad tas megztinis neuzstotu raumenu,kad matytusi normaliaj ir ta krema gali isivaryti,nu bet cia kai vyriskos lyg ir gimines zmones pradeda plauktus nuo subines skustis ar depiliuoti tai nu i nh dumbom mazu maziausiai ne vyriska,daugiausiai gaidiska big_smile

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis

#84 2009-06-14 23:22

Shvedas rašė:

as asmeniskai nesuprantu tokiu proceduru vyrams,nu dar galiu suprasti,kad lipi ant scenos reikia kad tas megztinis neuzstotu raumenu,kad matytusi normaliaj ir ta krema gali isivaryti,nu bet cia kai vyriskos lyg ir gimines zmones pradeda plauktus nuo subines skustis ar depiliuoti tai nu i nh dumbom mazu maziausiai ne vyriska,daugiausiai gaidiska big_smile

o as esu uz depiliacija vyrams, na zinoma nereikia ten jau kad butu visas kunas kaip silkinis, bet pazastys bent jau tai turi buti sutvarkytos, na znm jei ir siaip jau baisiai visas apzeles tai reiktu retint, nes kaip kazkas minejo kad nesimato raumenu pro plaukus big_smile

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis

#85 2009-06-14 23:34

As asmeniskai pazastis skutu del savo higienos(nuo vaikystes labai priziuret moke tevai), negaliu paziuret i apzelusius bernus... Aisku kiekvienam savo... O bikinio zona skutu del merginos, jei ji skutasi manau ir jai pagarbos truputi reikia... Tai va zodziu pazastis tvarkyt buutina! Gana smirdet  sportininkai! big_smile

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#86 2009-06-15 07:37

ladybird rašė:

Shvedas rašė:

o as esu uz depiliacija vyrams, na zinoma nereikia ten jau kad butu visas kunas kaip silkinis, bet pazastys bent jau tai turi buti sutvarkytos, na znm jei ir siaip jau baisiai visas apzeles tai reiktu retint, nes kaip kazkas minejo kad nesimato raumenu pro plaukus big_smile

nu,kad bent vienas vyras pazastyse plauku depiliacija darytu tai cia isvis kosmosas big_smile paneles ir tos dazniausiai paprasciausiai skuta ten tuos plaukus,as asmeniskai pazastyse irgi skutu,bet cia grynai higienos sumetimais,o tokie kur skuta nugara vienas kitam,teko matyti tokiu sportininku,kurie 3 menesiai utiutiu i sale vaiksto tai as nesuprantu ir man norisi per straubli uzmesti tokiem,nu atsiprasau bet paziurejus is sono nu du gaideliai utiutiu nekitaip big_smile man netelpa i galva kaip bachuras gali sau nuo uzpakalio plaukus depiliuoti ar nuo koju,kaip merga nh kokia big_smile
sakiau,pateisinu tik tokiu atveju depiliacija,jei lipi ant scenos ar guliesi po peiliu,kiti visi atvejai gaideliu bajeriai big_smile

Neprisijungęs

Shvedas
Dažnas senbūvis

#87 2009-06-15 07:43

Shvedas rašė:

ladybird rašė:

Shvedas rašė:

nu,kad bent vienas vyras pazastyse plauku depiliacija darytu tai cia isvis kosmosas big_smile paneles ir tos dazniausiai paprasciausiai skuta ten tuos plaukus,as asmeniskai pazastyse irgi skutu,bet cia grynai higienos sumetimais,o tokie kur skuta nugara vienas kitam,teko matyti tokiu sportininku,kurie 3 menesiai utiutiu i sale vaiksto tai as nesuprantu ir man norisi per straubli uzmesti tokiem,nu atsiprasau bet paziurejus is sono nu du gaideliai utiutiu nekitaip big_smile man netelpa i galva kaip bachuras gali sau nuo uzpakalio plaukus depiliuoti ar nuo koju,kaip merga nh kokia big_smile
sakiau,pateisinu tik tokiu atveju depiliacija,jei lipi ant scenos ar guliesi po peiliu,kiti visi atvejai gaideliu bajeriai big_smile

dar pridesiu nezinantiems jei ka,yra philips ir braun masineles,specialiai vyrams,kirpti kuno plaukam,turiu pats tokia,nes bent jau vasara ir intymioj vietoj reikia truputi patrumpinti,kad nebutu miskas,bet nu nh atsiprasau ne depiliuoti,ir ne kojas rankas ar nugara kokia,kur tie plaukai higienai itakos tikrai nelabai turi,jei jau labai daug tu plauku apsikirpk truputi,kad butu padoriai,bet neapsipesiok su pleistru kaip vista kokia big_smile

Neprisijungęs

ladybird
Atkaklus dalyvis

#88 2009-06-15 11:11

Shvedas rašė:

Shvedas rašė:

ladybird rašė:

dar pridesiu nezinantiems jei ka,yra philips ir braun masineles,specialiai vyrams,kirpti kuno plaukam,turiu pats tokia,nes bent jau vasara ir intymioj vietoj reikia truputi patrumpinti,kad nebutu miskas,bet nu nh atsiprasau ne depiliuoti,ir ne kojas rankas ar nugara kokia,kur tie plaukai higienai itakos tikrai nelabai turi,jei jau labai daug tu plauku apsikirpk truputi,kad butu padoriai,bet neapsipesiok su pleistru kaip vista kokia big_smile

na as ir nesakau kad vyrai pesiokites, bet matau kad nelabai suprantat zodzio DEPILIACIJA reiksme. Depiliacijos budu yra labai daug, o vienas is ju tai paprasciausias skutimas smile bet vat buna gi tokiu kurie baisiai visi plaukuoti, na jau kai per daug plaukuoti, tai pasalinus plaukus vasku, ju ataugs maziau ir silpnesni, po keliu proceduru ir visai neblogai atrodys, o jei skusti tai ju ne tik kad padauges, bet dar ir bus kaip ezys big_smile

Neprisijungęs

arunas2009
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 2

#89 2009-06-29 10:30

Pagaliau radau forumą, kuriame civilizuotai aptariamos mane dominančios temos, tokios kaip DEPILIACIJA! Daugelyje kitų forumų , "užvedęs" temą apie depiliaciją, tiesiog būni išvadinamas gėjumi...

Gal trumpai pristatysiu savo depiliacijos patirtį. Pirmą kartą pabandžiau skustis kojas kažkelintoj klasėj, kai net barzdos dar nesiskutau. Aišku, man tuo metu tai buvo tik pabandymas... Vėliau sekė bandymai skustis pažastis, gaktos plaukus... Šiaip plaukų ant mano kūno gana daug, todėl visada dėl to jaučiau nepatogumą! 12-toj klasėj pirmą kartą nusipirkau depiliacinio kremo ir nusidepiliavau pažastis, gaktą, krūtinę...

Dabar be skutimosi ir depiliacinių kremų esu išbandęs dar ir vaško juosteles. Visos priemonės man yra priimtinos. Reguliariai skutuosi pažastis, gaktą ir krūtinę. Kartais naudoju ir depiliacinį kremą, bet dažniausiai jį naudoju kojoms depiliuoti.

Džiaugiuosi, kad yra toks forumas ir tokie žmonės, kaip jūs. Šiame forume netgi atsirado žmogus, aiškiai žinantis, kas yra depiliacija (dažnai žmonės klysta manydami, kad skutimasis nėra depiliacija).

Manau, kad būtų kvaila, jei turėdamas raumeningą, bet plaukuotą kūną, jo nedepiliuotum. Asmeniškai man būtų gėda nusirengti, jei mano kūnas būtų plaukuotas. Rekomenduoju visiems skustis ar depliuotis kitais priimtinais būdais. Tik stebiuosi, kam jūs perkate tas brangias moteriškas priemones. Gero depiliacinio kremo galima rasti ir už 4Lt, užtenka ilgam. Jau nekalbant apie moteriškus skustuvus...

Dar pridursiu, kad yra priemonių, skirtų specialiai vyrams, pvz. http://www.veetformen.com Lietuvoje nemačiau, bet kur nors UK tai tikriausiai laisvai galima rasti.

O lazerinė depiliacija tai yra mano svajonė, nes visdėl to nemažai laiko atima vien barzdos skutimasis, o kur dar kitos vietos. Bet kol kas man tai perbrangu. Radau tokį reklaminį puslapį - http://www.depiliacija.lt Pasiteiravau toje firmoje, tai tas prietaisas kainuoja > 1000 Lt. Gal ir nebūtų gaila, jei žinotum, kad jis veiksmingas, nesuges labai greitai, o ta firmelė neužsidarys net nespėjus pasibaigti garantiniam laikotarpiui.

Taigi, tokia namo patirtis ir nuomonė apie depiliacija.

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726

#90 2009-06-29 11:23

arunas2009 rašė:

Pagaliau radau forumą, kuriame civilizuotai aptariamos mane dominančios temos, tokios kaip DEPILIACIJA! Daugelyje kitų forumų , "užvedęs" temą apie depiliaciją, tiesiog būni išvadinamas gėjumi...

Gal trumpai pristatysiu savo depiliacijos patirtį. Pirmą kartą pabandžiau skustis kojas kažkelintoj klasėj, kai net barzdos dar nesiskutau. Aišku, man tuo metu tai buvo tik pabandymas... Vėliau sekė bandymai skustis pažastis, gaktos plaukus... Šiaip plaukų ant mano kūno gana daug, todėl visada dėl to jaučiau nepatogumą! 12-toj klasėj pirmą kartą nusipirkau depiliacinio kremo ir nusidepiliavau pažastis, gaktą, krūtinę...

Dabar be skutimosi ir depiliacinių kremų esu išbandęs dar ir vaško juosteles. Visos priemonės man yra priimtinos. Reguliariai skutuosi pažastis, gaktą ir krūtinę. Kartais naudoju ir depiliacinį kremą, bet dažniausiai jį naudoju kojoms depiliuoti.

Džiaugiuosi, kad yra toks forumas ir tokie žmonės, kaip jūs. Šiame forume netgi atsirado žmogus, aiškiai žinantis, kas yra depiliacija (dažnai žmonės klysta manydami, kad skutimasis nėra depiliacija).

Manau, kad būtų kvaila, jei turėdamas raumeningą, bet plaukuotą kūną, jo nedepiliuotum. Asmeniškai man būtų gėda nusirengti, jei mano kūnas būtų plaukuotas. Rekomenduoju visiems skustis ar depliuotis kitais priimtinais būdais. Tik stebiuosi, kam jūs perkate tas brangias moteriškas priemones. Gero depiliacinio kremo galima rasti ir už 4Lt, užtenka ilgam. Jau nekalbant apie moteriškus skustuvus...

Dar pridursiu, kad yra priemonių, skirtų specialiai vyrams, pvz. http://www.veetformen.com Lietuvoje nemačiau, bet kur nors UK tai tikriausiai laisvai galima rasti.

O lazerinė depiliacija tai yra mano svajonė, nes visdėl to nemažai laiko atima vien barzdos skutimasis, o kur dar kitos vietos. Bet kol kas man tai perbrangu. Radau tokį reklaminį puslapį - http://www.depiliacija.lt Pasiteiravau toje firmoje, tai tas prietaisas kainuoja > 1000 Lt. Gal ir nebūtų gaila, jei žinotum, kad jis veiksmingas, nesuges labai greitai, o ta firmelė neužsidarys net nespėjus pasibaigti garantiniam laikotarpiui.

Taigi, tokia namo patirtis ir nuomonė apie depiliacija.

Cia jau kazkokia plauku fobija. Manau tikras vyras turi buti siek tiek plaukuotas.

Neprisijungęs

EVIP
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-03-24
Žinutės: 351

#91 2009-06-29 11:49

Kiekvienas su savo poreikiais juk wink

Neprisijungęs

Lauryz
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-20
Žinutės: 46

#92 2009-06-29 13:05

Po velniu vyrai ir turi but laukuot... Nieko pries neturiu tuos kur lipa ant scenos ar skuta pazastis ir gakta, bet seip skust kojas ir rankas tai GEJISKA.

P.s. arunai su tavim kazkas negerai jei tau net barzda maiso...

Neprisijungęs

Clubbin
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2008-03-22
Žinutės: 75

#93 2009-07-01 21:56

Kazkaip galvojau koju plaukus nusiskust,nes vasara ,su sortais/bridzais vaikstau kojos plaukotos, ir siap noretusi svelnios odos ;D Tik nedrasu hmm

Neprisijungęs

Butelis
Forumo Juokas
Registravosi: 2008-02-20
Žinutės: 2969

#94 2009-07-02 08:39

Clubbin rašė:

Kazkaip galvojau koju plaukus nusiskust,nes vasara ,su sortais/bridzais vaikstau kojos plaukotos, ir siap noretusi svelnios odos ;D Tik nedrasu hmm

Nemyžk, varyk! Dar pėdkelnės baltos po šortukais vasarą gerai atrodytų...

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726

#95 2009-07-02 10:03

Clubbin rašė:

Mldc nykstys nusidepiliuok kojas, nusilakuok nagus, isipesiok antakius ir busi vasarai pasiruoses! neutral

Neprisijungęs

Justix
Dažnas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-02-04
Žinutės: 457

#96 2009-07-02 10:24

lol lol lol

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#97 2009-07-02 11:00

Butelis rašė:

Clubbin rašė:

Nemyžk, varyk! Dar pėdkelnės baltos po šortukais vasarą gerai atrodytų...

Mldc nykstys nusidepiliuok kojas, nusilakuok nagus, isipesiok antakius ir busi vasarai pasiruoses! neutral

nykstys lol

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#98 2009-07-02 11:18

Clubbin rašė:

a nebusi gaidjurgis? big_smilebig_smile

krc, is jei jus cia del moteru, tai kazko nesuprantat arba su daunem bendraujat..
jei del saves, tai turit psichologiniu bedu, manau, jei pradedat kojas depiliuotis..

bendrai, pazastys, gaktos plaukai, tarkim, peciai, nugara turi buti patvarkyti, bet jau krutine, kojos...utiutiu..
gaidinimasis visiskas

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis

#99 2009-07-02 11:22

tai jus cia tik save gaidinat, koks jum skirtumas kas ka depiliuoja? Cia tik forumas, o jus iskart kai kaimieciai kokie 'utiutiu, utiutiu, gejus'! suaukit viena karta, nepriimtina tema sita, tai nerasykit savo kvailu minciu.

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#100 2009-07-02 11:46

nu saunus komentaras smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis