- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#26 2013-11-25 13:38
Re: Gain Fast
del gain fast, vyrai aisku smagu stumt visa gyvenima isikandus viena dainele, bet realiai situacija tokia, kad tokio cukraus paprasto kaip matyt 90% snekanciu cia isivaizduoja gain faste NERA. Angliavandeniai yra tokie:
gliukozės polimerai, maltodekstrinas, fruktozė, gliukozė.
Zodziu lygiai tokie patys, kaip 60-80% likusiu gaineriu. "cukriniai" = paprastieji angliavandeniai gain faste nesudaro ne 50%.
Ka as noriu pasakyti, kad gain fastas nera nieko blogesnis uz likusius 80-90% gaineriu, todel nera ko varyt ant jo be reikalo
Na taip baltymu mazoka, angliavadeniai ne patys ispudingiausi ir tt, as nesakau jis SUPER DUPER ZIAURIAI GERAS, bet jis lygiai toks pats +- kaip ir visi kiti...todel man asmeniskai jau atsibodo tie nesamoningi juokeliai apie cukraus kibirus kurie lydi kiekviena gain fast posta nes jie nera teisingi...
tarp kitko zinau viena treneri kuris plaka gain fast savo sportinkeliams, ir jis ten gal koki 10metu NR1 ir visi juo patenkinti nieko kito ir nenori, ir kaip bebutu gal Jums keista (tiesa sakant ir man keista paciam), bet esu daug stebuklingu istoriju susijusiu su gain fastu girdejes (apie daug ka esu girdejes aisku, bet gain fastas butu primose vietose
Todel jei stumiam ant kazko visa gyvenima, tai butu gerai stumt teisingai
ps: man atrodo didziausia beda ta, kad beveik niekas neskiria anglisko termino "sugars" (kas butu paprastieji/greitieji angliavandeniai, kurie realiai auginant mase po treniruotes netgi labai reikalingi) nuo lietuvisko panevezio cukraus
cia kas trecias turbut gliukoze pirdolina po treniruotes su kokiu kreatinu ar proteinu ir galvoja, kad kietai sugalvojo ir kietai daro, bet neduok dieve isgers koki gaineri kuriame bus gliukozes, taigi tas pats kas cukru gert
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2013-11-25 13:42)
Neprisijungęs
- boozer
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-05-10
- Žinutės: 1841
- Atsiliepimai: 44
#27 2013-11-25 14:45
SenasSportas rašė:
del gain fast, vyrai aisku smagu stumt visa gyvenima isikandus viena dainele, bet realiai situacija tokia, kad tokio cukraus paprasto kaip matyt 90% snekanciu cia isivaizduoja gain faste NERA. Angliavandeniai yra tokie:
Zodziu lygiai tokie patys, kaip 60-80% likusiu gaineriu. "cukriniai" = paprastieji angliavandeniai gain faste nesudaro ne 50%.
Ka as noriu pasakyti, kad gain fastas nera nieko blogesnis uz likusius 80-90% gaineriu, todel nera ko varyt ant jo be reikalo
Na taip baltymu mazoka, angliavadeniai ne patys ispudingiausi ir tt, as nesakau jis SUPER DUPER ZIAURIAI GERAS, bet jis lygiai toks pats +- kaip ir visi kiti...todel man asmeniskai jau atsibodo tie nesamoningi juokeliai apie cukraus kibirus kurie lydi kiekviena gain fast posta nes jie nera teisingi...
tarp kitko zinau viena treneri kuris plaka gain fast savo sportinkeliams, ir jis ten gal koki 10metu NR1 ir visi juo patenkinti nieko kito ir nenori, ir kaip bebutu gal Jums keista (tiesa sakant ir man keista paciam), bet esu daug stebuklingu istoriju susijusiu su gain fastu girdejes (apie daug ka esu girdejes aisku, bet gain fastas butu primose vietose
ps: man atrodo didziausia beda ta, kad beveik niekas neskiria anglisko termino "sugars" (kas butu paprastieji/greitieji angliavandeniai, kurie realiai auginant mase po treniruotes netgi labai reikalingi) nuo lietuvisko panevezio cukraus
cia kas trecias turbut gliukoze pirdolina po treniruotes su kokiu kreatinu ar proteinu ir galvoja, kad kietai sugalvojo ir kietai daro, bet neduok dieve isgers koki gaineri kuriame bus gliukozes, taigi tas pats kas cukru gert
Kaip tu dristi senas forumo dogmas lauzyt, banas!
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#28 2013-11-25 15:04
boozer rašė:
SenasSportas rašė:
cia kas trecias turbut gliukoze pirdolina po treniruotes su kokiu kreatinu ar proteinu ir galvoja, kad kietai sugalvojo ir kietai daro, bet neduok dieve isgers koki gaineri kuriame bus gliukozes, taigi tas pats kas cukru gertKaip tu dristi senas forumo dogmas lauzyt, banas!
reik daryt revoliucija, pavadint ja galima butu pvz cukrine revoliucija
darbo liaudis,kiek jus dar kentesite ta smegenu plovykla, kuomet yra 3-5 zmones pagrindiniai kurie kartoja ta pati per ta pati, ir dar kokie 10-15 ju pagrindiniu pakaliku kurie kartoja, tai ka kartoja tie 3-5.
O visos tos kalbos paginde remiasi i tai, ka kas pardavineja.
Jeigu oligarchas turi ta papilda, tai jis geras, jei neturi jis blogas.
O kaip oligarchas atsirenka kokius papildus tureti kokius ne? PAgal tai nuo kurio daugiau nuplest galima, todel jeigu nuo papildo nieko negalima nuplest is darbo liaudies, tai to papildo niekas netures ir jis bus maisomas su sudais visa laika. Aisku juokingiausia, kai pasikeitus situacijai, tas su sudais malamas produktas buna labai geras kai nuo ju uzdirbt galima, kai nebegalima, vel nieko gero
GALVOKIT SAVO GALVA, naudokit daugiau loginio mastymo, gilinkites patys, o ne vien klausykit ka autoritetai sako.
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#29 2013-11-25 15:06
daug čia rašot, bet vistiek cukrus ten HAHAHAHAHAHA
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#30 2013-11-25 15:06
ps: boozeri, nepatikesi, bet gerbiu tave. Nors zinau, kad tu galvoji jog nekenciu taves
tai va tu jei ka nepatenki i juoduosius sarasus galesi ramiai miegot sianakt.
O va blogieciai vartysis visa nakti ir neuzmigs, arba tures alkogoliniais gerimai malsinti stresa del laukiancio perversmo.
apatinis plakatas
Neprisijungęs
- boozer
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-05-10
- Žinutės: 1841
- Atsiliepimai: 44
#31 2013-11-25 15:46
SenasSportas rašė:
ps: boozeri, nepatikesi, bet gerbiu tave. Nors zinau, kad tu galvoji jog nekenciu taves
O va blogieciai vartysis visa nakti ir neuzmigs, arba tures alkogoliniais gerimai malsinti stresa del laukiancio perversmo.
http://gs.delfi.lt/images/pix/file29907 … 2a68b4.jpg
apatinis plakatas
Kad as geras zmogus, nera del ko manes nekest O oligarchai irgi gerai gyvent nori, nieko nepadarysi, vilu ir lektuvu brangus islaikymas
P.S. Jei ka as irgi tave gerbiu
Neprisijungęs
- Tiomis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-09-26
- Žinutės: 4392
- Atsiliepimai: 9
#32 2013-11-25 15:50
SenasSportas rašė:
apatinis plakatas
nu va lolordai pasiruosk bemiegiai nakciai arba eik stresa malsinti alkocholiniais gerimais
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#33 2013-11-25 16:09
Tiomis rašė:
SenasSportas rašė:
apatinis plakatasnu va lolordai pasiruosk bemiegiai nakciai arba eik stresa malsinti alkocholiniais gerimais
lolardas kai jaunas buvo yra pirkes/ieskojes creapure kreatino, vadinasi kazka sumasto/sugalvoja ir savo jegom, nes cia tikrai niekas creapure nepasiulys todel i ta mineta sarasa nepatenka.
juk kreatinas visas vienodas ir tt ir pan, zodziu kuo daugiau ir kuo pigiau reik pirkt, kitaip busi durnas
Paskutinį kartą taisė SenasSportas (2013-11-25 16:10)
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#34 2013-11-25 16:19
SenasSportas rašė:
Tiomis rašė:
SenasSportas rašė:
apatinis plakatasnu va lolordai pasiruosk bemiegiai nakciai arba eik stresa malsinti alkocholiniais gerimais
lolardas kai jaunas buvo yra pirkes/ieskojes creapure kreatino, vadinasi kazka sumasto/sugalvoja ir savo jegom, nes cia tikrai niekas creapure nepasiulys todel i ta mineta sarasa nepatenka.
juk kreatinas visas vienodas ir tt ir pan, zodziu kuo daugiau ir kuo pigiau reik pirkt, kitaip busi durnas
veteranas
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#35 2013-11-25 16:24
Loading rašė:
SenasSportas rašė:
Tiomis rašė:
nu va lolordai pasiruosk bemiegiai nakciai arba eik stresa malsinti alkocholiniais gerimaislolardas kai jaunas buvo yra pirkes/ieskojes creapure kreatino, vadinasi kazka sumasto/sugalvoja ir savo jegom, nes cia tikrai niekas creapure nepasiulys todel i ta mineta sarasa nepatenka.
juk kreatinas visas vienodas ir tt ir pan, zodziu kuo daugiau ir kuo pigiau reik pirkt, kitaip busi durnasveteranas
jo cia seniai buvo, pries kokius metus...
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#36 2013-11-26 11:19
tai hcl pabaigsiu ir vėl creapuro ieškosiu
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
#37 2013-11-26 11:21
tai jis geriau PUCE?
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#38 2013-11-26 11:24
nu gali pomidorą iš maximos pirkti, gali užaugintą normaliai, abu pomidorai
be vitaminų vienintelis papildas kurį naudoju, tai noriu ne kiniško
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
#39 2013-11-26 11:26
as kiek domejausi, tai kai lygino creapure ir paprasta monohidrata tai apciuopiamo skirtumo nebuvo jegos padidejime.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#40 2013-11-26 13:01
asmeniskai as nezinau, ar creapure apciuopiamai geriau ar ne, apsimoka/neapsimoka, as ten tiesiog norejau lolarda pagyrt, kad masto savo galva, tiesiog tiek priima savo sprendimus, o ne bandos jausmu vadovaujasi.
http://shop.kulturizmas.net/fitmax-creatine-creapure
fitmax'o creapure kreatinas palygint nedaug ir brangiau kainuoja netgi (biski brangiau, bet ir kiekis 20% didesnis uz analogus).
Neprisijungęs
- b0ta5
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Joniskis
- Registravosi: 2011-08-23
- Žinutės: 769
- Atsiliepimai: 1
#41 2013-11-26 14:43
Gain fast pareina i mada?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#42 2013-11-26 15:11
b0ta5 rašė:
yeah baby, ir animal kepurytės tuoj pareis į madą
Neprisijungęs
- samas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-09-18
- Žinutės: 3499
- Atsiliepimai: 22
#43 2013-11-26 15:31
rubizzz rašė:
b0ta5 rašė:
Gourmandises jau muodna.
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#44 2013-11-26 15:33
samas rašė:
rubizzz rašė:
b0ta5 rašė:
Gourmandises jau muodna.
nu va, o ką aš sakiau. pepramiegokit mados xebra
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#45 2013-11-26 15:38
rubizzz rašė:
samas rašė:
rubizzz rašė:
yeah baby, ir animal kepurytės tuoj pareis į madąGourmandises jau muodna.
nu va, o ką aš sakiau. pepramiegokit mados xebra
kur cia jas dalina?
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
#46 2013-11-26 16:17
Pelesis rašė:
rubizzz rašė:
samas rašė:
Gourmandises jau muodna.nu va, o ką aš sakiau. pepramiegokit mados xebra
kur cia jas dalina?
o jas kažkur dalina? gal ms paieškok, arba ebajuj, arba pas gourman paklausk
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#47 2013-11-26 17:17
rubizzz rašė:
Pelesis rašė:
rubizzz rašė:
nu va, o ką aš sakiau. pepramiegokit mados xebrakur cia jas dalina?
o jas kažkur dalina? gal ms paieškok, arba ebajuj, arba pas gourman paklausk
ana pikta yra tai gal akcija vyks pas dilerius kokia kaleddine perki bumbulinu kandonke nachaliavnai
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#48 2013-11-26 17:28
pas lexa yra kepuriu man atrodo, galit ruostis ziemai
Neprisijungęs
- eslife
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-01-07
- Žinutės: 5190
- Atsiliepimai: 53
#49 2013-11-26 17:29
Jei kam animal kepuriu pm
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#50 2013-11-26 17:30
eslife rašė:
Jei kam animal kepuriu pm
vo gerasis sdamarietis apdalins liaudi kandonkem vo cia tai zmogus ne kaip kiti tik parduot
Neprisijungęs