- Ignas87
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2013-01-15
- Žinutės: 3213
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 12
#151 2022-11-26 02:25
Re: Blevyzgos VI dalis
utiutiu kaip čia mirė viskas
Gaila, buvo smagu.
Kaip ir prieš 25 metus mėtyt kamuoliuką teniso į 5kiaukščio sieną
Ar kiaušinį nešt per plyteles kokia 300m....
Blogiausia, kad tel pasikeičiau, ir nei to iš klaipėdos pelėsio berods, volframo (utiutiu), nei jūrininko neturiu kontaktų. Jei kas turit pasidalinkit. O dar su pi*zium berods turėjau muštis, bet nebeatėjo... Daug visko per tuos 10 metų ar daugiau atsitiko
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#152 2022-12-05 19:24
Volframas? Burbulas? Pamiršau kaip tu vadinies iš Klaipėdos kur Husqvarnoj, Juliau? Tas lifteris su kuriuo turėjau competitint?
Negi nieko iš senų nebeliko ?
Gal vėl fabuos meetą ?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 23
#153 2022-12-05 19:33
ragas rašė:
fitnesas rašė:
Ignas87 rašė:
Kas yra didelis kiekis ir parodyk kur čia kariuomenė kur buvo dėl dnp įsiveržus
Nes daug kas tą DNP gamina kad ir Lietuvoje Ir nereik žmonių gąsdint, dėl farmos visokios ar pan.
Žmonės net nežino, kad patys gali MRE (e621) nusipirkt, kai kuriem irgi kosmosas. Kaip ir visi kiti cheminiai junginiai.
Tai ne anabolikai. O tu gersi ar aliejų alyvuogių ar fairy, ar dar kokius junginiums valyt auto purkštukam, tai čia tavo reikalas. Nuo to prekyba jais tikrai nesustos. Gal tik jei kur nėra atsiras įspėjimas, kad neskirta žmonėms Kas yra ir su DNP.Uk buvo su armija isoke i chata kratyt apie 20 snukiu, cia tiksliai zinau, ne sake boba vienaake is dnp aprogmenis galima gaminti, o kai 1kg siunti tai pats supranti
armija tu pats supranti bent, ka sneki?
Military nu,ne taip parasiau. Ieskai tu prie ko prisi-p-ist ar siaip boba neduoda?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#154 2022-12-05 19:37
Ignas87 rašė:
fitnesas rašė:
Ignas87 rašė:
Kas yra didelis kiekis ir parodyk kur čia kariuomenė kur buvo dėl dnp įsiveržus
Nes daug kas tą DNP gamina kad ir Lietuvoje Ir nereik žmonių gąsdint, dėl farmos visokios ar pan.
Žmonės net nežino, kad patys gali MRE (e621) nusipirkt, kai kuriem irgi kosmosas. Kaip ir visi kiti cheminiai junginiai.
Tai ne anabolikai. O tu gersi ar aliejų alyvuogių ar fairy, ar dar kokius junginiums valyt auto purkštukam, tai čia tavo reikalas. Nuo to prekyba jais tikrai nesustos. Gal tik jei kur nėra atsiras įspėjimas, kad neskirta žmonėms Kas yra ir su DNP.Uk buvo su armija isoke i chata kratyt apie 20 snukiu, cia tiksliai zinau, ne sake boba vienaake is dnp aprogmenis galima gaminti, o kai 1kg siunti tai pats supranti
Nesuprantu. Nes molotovo kokteilį irgi galima pasidaryti iš benzino, alyvos, cukraus ir pan. Tai ką juos uždraudžia pardavinėti didesniais vienetais nei po 10g ir maks 100g per mėnesį?
Jei jau kažkas kažkur buvo, tai man straipsnį numesk. Apie tokius dalykus tikrai parašytų, kad kiti bandyt nedarytų.
Šiaip dnp žemės ūkį naudojo dažniau, nei kažkokis sprogmenis darė. Tai mažiau bobų vienaakių klausyk.
Koki tau straipsni, tipo imsiu as cia kurti istorijas forumo kazkokiem veikejam, nes jus man kazkas esat pries ka pasirodyt reikia? Idomus zmones p-zda 😀 UK sakau ne lt cia vienas dalykas,o kitas dalykas tas,kad nenorit jus netikekit, man isvis p-x 😀
Paskutinį kartą taisė fitnesas (2022-12-05 19:37)
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#155 2022-12-06 13:57
fitnesas rašė:
Ignas87 rašė:
fitnesas rašė:
Uk buvo su armija isoke i chata kratyt apie 20 snukiu, cia tiksliai zinau, ne sake boba vienaake is dnp aprogmenis galima gaminti, o kai 1kg siunti tai pats suprantiNesuprantu. Nes molotovo kokteilį irgi galima pasidaryti iš benzino, alyvos, cukraus ir pan. Tai ką juos uždraudžia pardavinėti didesniais vienetais nei po 10g ir maks 100g per mėnesį?
Jei jau kažkas kažkur buvo, tai man straipsnį numesk. Apie tokius dalykus tikrai parašytų, kad kiti bandyt nedarytų.
Šiaip dnp žemės ūkį naudojo dažniau, nei kažkokis sprogmenis darė. Tai mažiau bobų vienaakių klausyk.Koki tau straipsni, tipo imsiu as cia kurti istorijas forumo kazkokiem veikejam, nes jus man kazkas esat pries ka pasirodyt reikia? Idomus zmones p-zda 😀 UK sakau ne lt cia vienas dalykas,o kitas dalykas tas,kad nenorit jus netikekit, man isvis p-x 😀
Apie tikėjimą čia kalbos nėra. Nebent pasiūlymas tau į psichuškę užsirašyt, kai tokius kliedesius varai. Bet nenori padėt sau - kitiem utiutiu.
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#156 2022-12-06 15:46
Ignas87 rašė:
fitnesas rašė:
Ignas87 rašė:
Nesuprantu. Nes molotovo kokteilį irgi galima pasidaryti iš benzino, alyvos, cukraus ir pan. Tai ką juos uždraudžia pardavinėti didesniais vienetais nei po 10g ir maks 100g per mėnesį?
Šiaip dnp žemės ūkį naudojo dažniau, nei kažkokis sprogmenis darė. Tai mažiau bobų vienaakių klausyk.Koki tau straipsni, tipo imsiu as cia kurti istorijas forumo kazkokiem veikejam, nes jus man kazkas esat pries ka pasirodyt reikia? Idomus zmones p-zda 😀 UK sakau ne lt cia vienas dalykas,o kitas dalykas tas,kad nenorit jus netikekit, man isvis p-x 😀
Apie tikėjimą čia kalbos nėra. Nebent pasiūlymas tau į psichuškę užsirašyt, kai tokius kliedesius varai. Bet nenori padėt sau - kitiem utiutiu.
eik pagooglink dnp parcel ceized uk ir pamatysi kokia ten tema su tuo dnp. Rasai beleka.po kuj man
Paskutinį kartą taisė fitnesas (2022-12-06 15:50)
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
#157 2022-12-06 15:47
Geda man cia gincytis sudus is tikro. Geriau pasidalinkit kur vln galima su masina pasidziaugt ziemos malonumais
Paskutinį kartą taisė fitnesas (2022-12-06 16:03)
Neprisijungęs
- Ignas87
- Dažnas senbūvis
#158 2022-12-06 18:25
fitnesas rašė:
Geda man cia gincytis sudus is tikro. Geriau pasidalinkit kur vln galima su masina pasidziaugt ziemos malonumais
Už Vilniaus nuo gariūnų link druskininkų važiuojant, sankryžą pravažiavus pirmą po kaire aikštelė.
Neprisijungęs
- swimmer
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-20
- Žinutės: 148
- Atsiliepimai: 0
#159 2023-07-11 05:43
As myliu papus.
Neprisijungęs
- sniege777
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2023-12-02
- Žinutės: 9
#160 2023-12-02 19:24
Neradau tinkamesnės temos, tad rašiau, gal kas žino, kokie geriausi žiūronai? Noriu padovanoti vienam pradedančiajam medžiotojui, žinau, kad dar nepirko, tai noriu išrinkti kuo geriausią ir padėti po eglute Galvojau, gal kokie nors iš čia https://hobiocentras.lt/medziokles-reik … a/ziuronai , kaip manote?
Neprisijungęs
- sniege777
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2023-12-02
- Žinutės: 9
#161 2024-06-05 13:40
Galvojam užsiimti versliuku, prekiauti, kažką pardavinėti ir galvojam, kokių resursų reikėtų, kokių paslaugų, ar patiems absoliučiai viską daryt, ar užsakyti geriau https://getcargo.lt/distribucija/ , kad bent mažiau būtų darbų. Kaip jūs? Ar kažkuo panašaus užsiimate ? Ar naudojatės papildomomis paslaugomis ? Ar tiesiog viską patys darote ?
Neprisijungęs
- nagas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 677
#162 2024-11-03 12:04
Neprisijungęs