Puslapiai: 1 … 28 29 30 31 32 … 74
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bevalgant 2
- PRINCAS
- Poetas
- Vietovė: Renaissance
- Registravosi: 2011-02-21
- Žinutės: 134
- Atsiliepimai: 1
#726 2017-12-03 16:46
Re: Bevalgant 2
Belenkiek draugiu..belenkiek graziu draugiu.
Na kur jau ne...senberni rubizzz:))
Stovi rubizz kambary..
Ko jus ziurite visi..
As toks mazas..ir sulyses:))
Ir visus metus-nepises:))
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2831
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#727 2017-12-03 16:55
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-11-02
- Žinutės: 3552
- Atsiliepimai: 19
#728 2017-12-03 17:14
PRINCAS rašė:
Belenkiek draugiu..belenkiek graziu draugiu.
Na kur jau ne...senberni rubizzz:))
Stovi rubizz kambary..
Ko jus ziurite visi..
As toks mazas..ir sulyses:))
Ir visus metus-nepises:))
O kr-w maironis o tu dar gyvas . Nu cia garbe jau temos autorei metus dinges buvo sits. Blll pagalvojus kiek pavaziavusiu sitam forume yra :ddd neveltui kulturizmo tematikos forumas. Niekur kitur tiek savotiskai graziu asmenybiu nerasi
Paskutinį kartą taisė nesako (2017-12-03 17:16)
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#729 2017-12-03 17:16
Taip, jus visiskai teisus. Prigavot. Esu visiskas utiutiu. Man rupi tik bernai. I mergas neziuriu, nei vienos nenoriu.
Visas pazystamas noriu ispisti ir pykstu kai man tai koks paauglys pasako. Kabinu vos pamates moteriska nicka ir nesvarbu kas uz jo slypi, nes tik taip elgiasi normalus.
Oi.. Pala...
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#730 2017-12-03 17:21
Kažin ką Vytautė apie tave tokį galvoja. Vytaute, nori su juo susitikt dar?
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-11-30
- Žinutės: 1738
- Įspėjimai: 1
#731 2017-12-03 17:44
Gal koki grazu eilerastuka ir man?
Neprisijungęs
- nesako
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-11-02
- Žinutės: 3552
- Atsiliepimai: 19
#732 2017-12-03 17:49
Pries_miega rašė:
Gal koki grazu eilerastuka ir man?
Gal geriau nereik:ddd
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#733 2017-12-03 19:37
Kavioras rašė:
čia aš kaip kokia teisėja gal man sakė nesusireikšmint, tai ir sėdžiu tykiai
ir aš nieko negalvoju, nepažįstu gi
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#734 2017-12-03 19:41
Pries_miega rašė:
Kavioras rašė:
čia aš kaip kokia teisėja gal man sakė nesusireikšmint, tai ir sėdžiu tykiai
ir aš nieko negalvoju, nepažįstu gi
Tai va tame ir klausimas ar nori su Rubiu susipažint, kai dabar jau žinai, kad jis nukrypęs biškeli nuo visuomenės normų?
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
- Atsiliepimai: 23
#735 2017-12-03 20:29
rubizzz rašė:
Taip, jus visiskai teisus. Prigavot. Esu visiskas utiutiu. Man rupi tik bernai. I mergas neziuriu, nei vienos nenoriu.
Visas pazystamas noriu ispisti ir pykstu kai man tai koks paauglys pasako. Kabinu vos pamates moteriska nicka ir nesvarbu kas uz jo slypi, nes tik taip elgiasi normalus.
Oi.. Pala...
Galejai pasakyt "neciesinu" ,uzuot pradejes myzt per visa tema. Gerai nebegulek ant nugaros, patepk pute tepalu ir susiimk, nepaaugly.. ))
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#736 2017-12-03 20:56
O jus jau kokie bijantys nukrypt nuo normu vai vai daugiau pasitikejimo savim ir po c h u i zmo siuo klausimu!!
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
#737 2017-12-03 21:22
fitnesas rašė:
rubizzz rašė:
Oi.. Pala...Galejai pasakyt "neciesinu" ,uzuot pradejes myzt per visa tema. Gerai nebegulek ant nugaros, patepk pute tepalu ir susiimk, nepaaugly.. ))
Myzt tai cia kavioras su fitnesu pradejo pasakai neciesinu, tai nenormalus, taip negalima, pyderas. Dar kazka parasai, jau pyst pasirodo fitnesas zino is kur kiles esu ir kas augino mane. Nu kur su tokiais genijais pasigincysi net pavydu pasidare tokiu talentu...
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#738 2017-12-03 21:27
rubizzz rašė:
fitnesas rašė:
rubizzz rašė:
Oi.. Pala...Galejai pasakyt "neciesinu" ,uzuot pradejes myzt per visa tema. Gerai nebegulek ant nugaros, patepk pute tepalu ir susiimk, nepaaugly.. ))
Myzt tai cia kavioras su fitnesu pradejo pasakai neciesinu, tai nenormalus, taip negalima, pyderas. Dar kazka parasai, jau pyst pasirodo fitnesas zino is kur kiles esu ir kas augino mane. Nu kur su tokiais genijais pasigincysi net pavydu pasidare tokiu talentu...
Tu pažiūrėk čia mūsų daugiau užstūme ant tavo pyderastiškos logikos - čia ir daugiau normalių yra ne tik mes su fitnesu...
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
- Registravosi: 2014-11-18
- Žinutės: 2111
- Atsiliepimai: 8
#739 2017-12-03 22:27
Bendrai paėmūs utiutiu jūs čia tarp savęs aiškinatės. Palikit žmogui vietos sau info rašyt ir tiek. Čia jei ne piktai=)
Pats dabar ne geriau bet utiutiu. Tokiem kaip jum temą pakursiu, kur galima bus išsiliet
Neprisijungęs
- fitnesas
- buvęs <3 fitness
- Vietovė: Juiceland
- Registravosi: 2008-03-01
- Žinutės: 6497
#740 2017-12-03 22:45
rubizzz rašė:
fitnesas rašė:
rubizzz rašė:
Nebeverk, tu eik i sale geriau cia ir dabar,o ne sekanti pitmadieni po nauju. Issiliesi,busi per sventes linksmesnis. Nepavydziu namiskiam su tokiu jautruoliu gyvent
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#741 2017-12-04 09:38
nuuu.... kas trumpa santrauka tryju dienu veiksmo?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
#742 2017-12-04 09:51
Kavioras rašė:
dovjan rašė:
Kavioras rašė:
Nu prieš tavo pyderastišką logiką aš tikrai esu bejėgis Tokias nesamones rašinėdamas parodai, kad čia vienintelis argumentas kurį turi prieš mano nuomonę, o toks argumentas yra vaikiškas, kažką gudriau sugalvok.pleee, buciau Tavo draugas ir tureciau pana, tai utiutiu.et ziureciau i Tave kada i snuki uzmest, nes jei pakalbintum mano pana, tai man asocijuotusi, kad is.utiutiu nori. Graudu ir skaityt Tavo pezaliones:)
:DDDD Vyras nori moters, čia žinok yra normalu. Jeigu aplinkiniai mato gražią moterį, jie vistiek atkreipia dėmesį į ją ir jos nori, ir visiem p.x tavo moteris ji ar ne :DDD Ant kiek debi.lų nemąstančių priėjo :DDD Jeigu tavo moteris graži, bandyk atkilbasint visus vyrus kurie šalia jos stovi, pažiūrėk kas gausis.
na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakau
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#743 2017-12-04 09:55
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
dovjan rašė:
pleee, buciau Tavo draugas ir tureciau pana, tai utiutiu.et ziureciau i Tave kada i snuki uzmest, nes jei pakalbintum mano pana, tai man asocijuotusi, kad is.utiutiu nori. Graudu ir skaityt Tavo pezaliones:):DDDD Vyras nori moters, čia žinok yra normalu. Jeigu aplinkiniai mato gražią moterį, jie vistiek atkreipia dėmesį į ją ir jos nori, ir visiem p.x tavo moteris ji ar ne :DDD Ant kiek debi.lų nemąstančių priėjo :DDD Jeigu tavo moteris graži, bandyk atkilbasint visus vyrus kurie šalia jos stovi, pažiūrėk kas gausis.
na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakau
Ai o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#744 2017-12-04 10:09
Kavioras rašė:
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
:DDDD Vyras nori moters, čia žinok yra normalu. Jeigu aplinkiniai mato gražią moterį, jie vistiek atkreipia dėmesį į ją ir jos nori, ir visiem p.x tavo moteris ji ar ne :DDD Ant kiek debi.lų nemąstančių priėjo :DDD Jeigu tavo moteris graži, bandyk atkilbasint visus vyrus kurie šalia jos stovi, pažiūrėk kas gausis.na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakau
Ai o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?
Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI. Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#745 2017-12-04 10:12
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
MrBurbulas rašė:
na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakauAi o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?
Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI. Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.
Nu ar aš kažkur rašiau, kad kabinčiau? Ko čia tiek daug metų man duodi? 14 geriau rašytum, skaičius gražesnis
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#746 2017-12-04 10:21
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
MrBurbulas rašė:
na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakauAi o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?
normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimta
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#747 2017-12-04 10:26
Pelesis rašė:
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
Ai o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI. Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.
normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimta
Nekreipk demesio, pajunge jis savo proto apsukas ir biškeli stringa, nemąsto logiškai
Neprisijungęs
- MantasMM
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2017-11-28
- Žinutės: 84
- Atsiliepimai: 0
#748 2017-12-04 11:02
Pelesis rašė:
nuuu.... kas trumpa santrauka tryju dienu veiksmo?
Čia turbūt viena plačiausių forumo temų, nuo sporto iki santykių psichologijos + su literatūriniais nukrypimais.
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
#749 2017-12-04 11:05
Kavioras rašė:
Pelesis rašė:
MrBurbulas rašė:
Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI. Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimta
Nekreipk demesio, pajunge jis savo proto apsukas ir biškeli stringa, nemąsto logiškai
Taip galetum gyvas sulyst i sikna kazkam kad tik butu nuomone pries mane ?
Pelesiau. Sutinku. O ir be to pats zinai daug ka 😁😁😁 Bet va gi sitam snargliapuciui neaisku ir kazin ar bus aisku
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
#750 2017-12-04 11:09
MrBurbulas rašė:
Kavioras rašė:
Pelesis rašė:
normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimtaNekreipk demesio, pajunge jis savo proto apsukas ir biškeli stringa, nemąsto logiškai
Taip galetum gyvas sulyst i sikna kazkam kad tik butu nuomone pries mane ?
Pelesiau. Sutinku. O ir be to pats zinai daug ka 😁😁😁 Bet va gi sitam snargliapuciui neaisku ir kazin ar bus aisku
Gi tau neaišku čia :DDD Pelesis mano nuomonę pagrindė, o ne tavo, po to jau pats sutinki su viskuom :DDD
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 28 29 30 31 32 … 74
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bevalgant 2