Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

PRINCAS
Poetas
Vietovė: Renaissance
Registravosi: 2011-02-21
Žinutės: 134
Atsiliepimai: 1

#726 2017-12-03 16:46

Re: Bevalgant 2

Belenkiek draugiu..belenkiek graziu draugiu.
Na kur jau ne...senberni rubizzz:))

Stovi rubizz kambary..
Ko jus ziurite visi..
As toks mazas..ir sulyses:))
Ir visus metus-nepises:))

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2014-05-01
Žinutės: 2831
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 7

#727 2017-12-03 16:55

Prisidedu prie eilėraštukų. Skiriu Rubiui:
http://www.part.lt/img/1a56e4fb58339e8d7a3b32ccaeed2c10937.png

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#728 2017-12-03 17:14

PRINCAS rašė:

Belenkiek draugiu..belenkiek graziu draugiu.
Na kur jau ne...senberni rubizzz:))

Stovi rubizz kambary..
Ko jus ziurite visi..
As toks mazas..ir sulyses:))
Ir visus metus-nepises:))

O kr-w maironis o tu dar gyvas . Nu cia garbe jau temos autorei metus dinges buvo sits. Blll pagalvojus kiek pavaziavusiu sitam forume yra :ddd neveltui kulturizmo tematikos forumas. Niekur kitur tiek savotiskai graziu asmenybiu  nerasi

Paskutinį kartą taisė nesako (2017-12-03 17:16)

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#729 2017-12-03 17:16

Taip, jus visiskai teisus. Prigavot. Esu visiskas utiutiu. Man rupi tik bernai. I mergas neziuriu, nei vienos nenoriu.
Visas pazystamas noriu ispisti ir pykstu kai man tai koks paauglys pasako. Kabinu vos pamates moteriska nicka ir nesvarbu kas uz jo slypi, nes tik taip elgiasi normalus.
Oi.. Pala...

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#730 2017-12-03 17:21

Kažin ką Vytautė apie tave tokį galvoja. Vytaute, nori su juo susitikt dar?

Neprisijungęs

Pries_miega
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2012-11-30
Žinutės: 1738
Įspėjimai: 1

#731 2017-12-03 17:44

Gal koki grazu eilerastuka ir man? smile

Neprisijungęs

nesako
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2012-11-02
Žinutės: 3552
Atsiliepimai: 19

#732 2017-12-03 17:49

Pries_miega rašė:

Gal koki grazu eilerastuka ir man? smile

Gal geriau nereik:ddd

Neprisijungęs

Pries_miega
Dažnas senbūvis

#733 2017-12-03 19:37

Kavioras rašė:

čia aš kaip kokia teisėja gal big_smile man sakė nesusireikšmint, tai ir sėdžiu tykiai big_smile
ir aš nieko negalvoju, nepažįstu gi big_smile

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#734 2017-12-03 19:41

Pries_miega rašė:

Kavioras rašė:

čia aš kaip kokia teisėja gal big_smile man sakė nesusireikšmint, tai ir sėdžiu tykiai big_smile
ir aš nieko negalvoju, nepažįstu gi big_smile

Tai va tame ir klausimas ar nori su Rubiu susipažint, kai dabar jau žinai, kad jis nukrypęs biškeli nuo visuomenės normų?

Neprisijungęs

fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 6497
Atsiliepimai: 23

#735 2017-12-03 20:29

rubizzz rašė:

Taip, jus visiskai teisus. Prigavot. Esu visiskas utiutiu. Man rupi tik bernai. I mergas neziuriu, nei vienos nenoriu.
Visas pazystamas noriu ispisti ir pykstu kai man tai koks paauglys pasako. Kabinu vos pamates moteriska nicka ir nesvarbu kas uz jo slypi, nes tik taip elgiasi normalus.
Oi.. Pala...

Galejai pasakyt "neciesinu" ,uzuot pradejes myzt per visa tema. Gerai nebegulek ant nugaros, patepk pute tepalu ir susiimk, nepaaugly.. smile))

Neprisijungęs

Pries_miega
Dažnas senbūvis

#736 2017-12-03 20:56

O jus jau kokie bijantys nukrypt nuo normu vai vai big_smile daugiau pasitikejimo savim ir po c h u i zmo siuo klausimu!! big_smile

Neprisijungęs

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463

#737 2017-12-03 21:22

fitnesas rašė:

rubizzz rašė:

Oi.. Pala...

Galejai pasakyt "neciesinu" ,uzuot pradejes myzt per visa tema. Gerai nebegulek ant nugaros, patepk pute tepalu ir susiimk, nepaaugly.. smile))

Myzt tai cia kavioras su fitnesu pradejo wink pasakai neciesinu, tai nenormalus, taip negalima, pyderas. Dar kazka parasai, jau pyst pasirodo fitnesas zino is kur kiles esu ir kas augino mane. Nu kur su tokiais genijais pasigincysi big_smile net pavydu pasidare tokiu talentu...

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#738 2017-12-03 21:27

rubizzz rašė:

fitnesas rašė:

rubizzz rašė:

Oi.. Pala...

Myzt tai cia kavioras su fitnesu pradejo wink pasakai neciesinu, tai nenormalus, taip negalima, pyderas. Dar kazka parasai, jau pyst pasirodo fitnesas zino is kur kiles esu ir kas augino mane. Nu kur su tokiais genijais pasigincysi big_smile net pavydu pasidare tokiu talentu...

Tu pažiūrėk čia mūsų daugiau užstūme ant tavo pyderastiškos logikos - čia ir daugiau normalių yra ne tik mes su fitnesu...

Neprisijungęs

igndnp
DNP survivor
Registravosi: 2014-11-18
Žinutės: 2111
Atsiliepimai: 8

#739 2017-12-03 22:27

Bendrai paėmūs utiutiu jūs čia tarp savęs aiškinatės.  Palikit žmogui vietos sau info rašyt ir tiek.  Čia jei ne piktai=)
Pats dabar ne geriau bet utiutiu. Tokiem kaip jum temą pakursiu,  kur galima bus išsiliet

Neprisijungęs

fitnesas
buvęs <3 fitness
Vietovė: Juiceland
Registravosi: 2008-03-01
Žinutės: 6497

#740 2017-12-03 22:45

rubizzz rašė:

fitnesas rašė:

rubizzz rašė:

Oi.. Pala...

Nebeverk, tu eik i sale geriau cia ir dabar,o ne sekanti pitmadieni po nauju. Issiliesi,busi per sventes linksmesnis. Nepavydziu namiskiam su tokiu jautruoliu gyvent

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#741 2017-12-04 09:38

nuuu.... kas trumpa santrauka tryju dienu veiksmo? big_smile

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat
Registravosi: 2011-07-11
Žinutės: 12860

#742 2017-12-04 09:51

Kavioras rašė:

dovjan rašė:

Kavioras rašė:

Nu prieš tavo pyderastišką logiką aš tikrai esu bejėgis smile  Tokias nesamones rašinėdamas parodai, kad čia vienintelis argumentas kurį turi prieš mano nuomonę, o toks argumentas yra vaikiškas, kažką gudriau sugalvok.

pleee, buciau Tavo draugas ir tureciau pana, tai utiutiu.et ziureciau i Tave kada i snuki uzmest, nes jei pakalbintum mano pana, tai man asocijuotusi, kad is.utiutiu nori. Graudu ir skaityt Tavo pezaliones:)

:DDDD Vyras nori moters, čia žinok yra normalu. Jeigu aplinkiniai mato gražią moterį, jie vistiek atkreipia dėmesį į ją ir jos nori, ir visiem p.x tavo moteris ji ar ne :DDD Ant kiek debi.lų nemąstančių priėjo :DDD Jeigu tavo moteris graži, bandyk atkilbasint visus vyrus kurie šalia jos stovi, pažiūrėk kas gausis.

na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x  ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakau smile

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#743 2017-12-04 09:55

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

dovjan rašė:

pleee, buciau Tavo draugas ir tureciau pana, tai utiutiu.et ziureciau i Tave kada i snuki uzmest, nes jei pakalbintum mano pana, tai man asocijuotusi, kad is.utiutiu nori. Graudu ir skaityt Tavo pezaliones:)

:DDDD Vyras nori moters, čia žinok yra normalu. Jeigu aplinkiniai mato gražią moterį, jie vistiek atkreipia dėmesį į ją ir jos nori, ir visiem p.x tavo moteris ji ar ne :DDD Ant kiek debi.lų nemąstančių priėjo :DDD Jeigu tavo moteris graži, bandyk atkilbasint visus vyrus kurie šalia jos stovi, pažiūrėk kas gausis.

na i maniske irgi atkreipia daug kas demesi. Krutine didele ypac traukia vyru akis. Tegu ziuri, ir pavydi. Bet jei kokiam snargliui kaip kavioras susiviestu kad p.x  ar ji mano moteris ar ne. Tai jau uz savo veiksmus neatsakau smile

Ai o tu čia kažkoks nemirtingas ir nenugalimas?

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat

#744 2017-12-04 10:09

Kavioras rašė:

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI.  Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#745 2017-12-04 10:12

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

MrBurbulas rašė:

Ar as. Kazkur taip rasau? Normalus VYRAI.  Nekabintu uzimtu moteru. Bet kadangi tau dar snarglys teka. 18 ka tik imuse. Fantazijos beribes matau.

Nu ar aš kažkur rašiau, kad kabinčiau? Ko čia tiek daug metų man duodi? 14 geriau rašytum, skaičius gražesnis

Neprisijungęs

Pelesis
Šaltibarštinis
Registravosi: 2011-12-15
Žinutės: 12895
Atsiliepimai: 37

#746 2017-12-04 10:21

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

MrBurbulas rašė:

normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces big_smile kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces big_smile nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimta big_smile

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#747 2017-12-04 10:26

Pelesis rašė:

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

normalios uzimtos bapces neduotu preteksto normaliem vyram kabint normalias uzimtas bapces big_smile kur kas ka nukabins is esmes priklauso nuo bapces big_smile nesimato gi is papu vienisa ji ar uzimta big_smile

Nekreipk demesio, pajunge jis savo proto apsukas ir biškeli stringa, nemąsto logiškai

Neprisijungęs

MantasMM
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2017-11-28
Žinutės: 84
Atsiliepimai: 0

#748 2017-12-04 11:02

Pelesis rašė:

nuuu.... kas trumpa santrauka tryju dienu veiksmo? big_smile

Čia turbūt viena plačiausių forumo temų, nuo sporto iki santykių psichologijos + su literatūriniais nukrypimais.

Neprisijungęs

MrBurbulas
Shy Gym Rat

#749 2017-12-04 11:05

Kavioras rašė:

Pelesis rašė:

MrBurbulas rašė:

Nekreipk demesio, pajunge jis savo proto apsukas ir biškeli stringa, nemąsto logiškai

Taip galetum gyvas sulyst i sikna kazkam kad tik butu nuomone pries mane ?big_smile
Pelesiau. Sutinku. O ir be to pats zinai daug ka 😁😁😁 Bet va gi  sitam snargliapuciui  neaisku ir kazin ar bus aisku

Neprisijungęs

Kavioras
Dažnas senbūvis

#750 2017-12-04 11:09

MrBurbulas rašė:

Kavioras rašė:

Pelesis rašė:

Taip galetum gyvas sulyst i sikna kazkam kad tik butu nuomone pries mane ?big_smile
Pelesiau. Sutinku. O ir be to pats zinai daug ka 😁😁😁 Bet va gi  sitam snargliapuciui  neaisku ir kazin ar bus aisku

Gi tau neaišku čia :DDD Pelesis mano nuomonę pagrindė, o ne tavo, po to jau pats sutinki su viskuom :DDD

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net