Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bevalgant 2
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-11-30
- Žinutės: 1738
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#1 2017-11-12 13:49
Bevalgant 2
Laba diena. Esu tinginė amžina naujokė.
Man 27, sveriu apie 64, ūgis apie 171, nuo 2017-11-11 lankau dabartinį Fitclub 24/7 - čia prisistatymui.
Paskutinį kartą normaliai klube buvau sausį arba vasarį, neprisimenu.
Esmė, kad užsidarė Pasimatymas Gym remontams, pabandžiau palankyt Orioną, bet nepatinka man ten administratorės, mašinos nevairuoju, todėl nusprendžiau neit niekur.
Vasarą biškį pavažinėjau riedučiais ir dviračiu, o daugiau auginau masę.
Kai Pasimatymas pagaliau atsidarė, vis ruošiaus grįžt sportuot vėl. Na ruošiaus ir prisiruošiau, vakar buvau pirmą kartą. Iš pradžių pratrepsėjau 15 min prie įėjimo, kol supratau, kad nesusimokėjus per internetą manęs ten niekas neįleis. Tai grįžau namo, sumokėjau, nes banko kodų generatoriaus su savim nesinešioju, ir atėjau vėl, nes man netoli.
Salėj treneriuko nei vieno nebuvo, nes ten kaip suprantu savitarna. Tai nieks man įvadinės programos nepravedė. O aš viską pamiršus, vaikščiojau ten ir nežinojau kaip kas veikia. Aš nuoširdžiai viską buvau pamiršus, neprisiminiau, kokius pratimus krūtinei be štangos galima daryt, o štangos stumdyt nenorėjau, nes gal man pirmam kartui bus per sunku. Treniruolių pristatyta pilna. bet kaip jie veikia nežinau ir nebandžiau. Šiaip įrangos visokios mačiau, įdomu būtų pabandyt, tik gal reik žinot kaip kas naudojama arba kad kas bent pirmą kartą parodytų. Jau ko nemėgstu sporte tai rutinos, kas yra negerai, ją reikia mėgti sporte.
Čia tai, ką dariau vakar: (nereikia p*zdavotis, aš ir pati žinau, kad nesąmonė, tiesiog dariau, ką prisiminiau. Norėjau padaryt full body nuo viršaus į apačią, bet nesugalvojau ką daryt arba treniruoklis koks buvo užimtas, o kito neradau, tai va)
20 min kardio ant slidžių
3x12 plasnojimas į šalis su svareliais po 2 kg
3x12 tricepsui rankos lenkimas sėdint ant suoliuko po vieną svarelį po 2 kg
4x12 įtūpstai - 1 x smite, 3x su hanteliais po 4 kg
4x12 presui kojų tiesimas ant suoliuko
3x12 rankos lenkimas bicepsui su svareliais po 2 kg
4x12 plankai tiesiai po 30 sek.
3x12 plankai šonais po 20 sek. (daugiau neišėjo)
4x12 'atsispaudimai'- 1x ant kilimėlio ant kelienių, 3x stovint nuo kopėtėlių, nes nuo kelienių per sunkiai!!
4x12 troso traukimas už galvos nugarai (atsilaisvino treniruoklis)
4x12 pritūpimai su štangute 10 kg
+tempimai, 5 min ėjimas takeliu
Šiandien man viską skauda. Bet labai smagu grįžt į salę, eisiu gal kokį kardio padaryt. Vis tiek turiu nueit šiandien, nes pamiršau dušo želę ir kempinę duše, gal niekas nepasiėmė ir neišmetė, tai tikiuosi rast.
Kol kas tikslas sugrįžt į sportą, prisimint ką veikti su treniruokliais ir gal biškį numest svorio, nes preso nebesimato visai. Mityba kol kas chaotiška, tai su šituo pažadu tvarkytis.
Paskutinį kartą taisė Pries_miega (2017-11-17 23:28)
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: World Wide
- Registravosi: 2012-04-13
- Žinutės: 3514
- Atsiliepimai: 48
#2 2017-11-12 15:22
Re: Bevalgant 2
Pries_miega rašė:
Man 27, sveriu apie 64, ūgis apie 171, krūtinės dydis D, nuo 2017-11-11 lankau dabartinį Fitclub 24/7 - čia prisistatymui.
Esmė, kad užsidarė Pasimatymas Gym remontams, pabandžiau palankyt Orioną, bet nepatinka man ten administratorės, mašinos nevairuoju, todėl nusprendžiau neit niekur.
Kai Pasimatymas pagaliau atsidarė, vis ruošiaus grįžt sportuot vėl. Na ruošiaus ir prisiruošiau, vakar buvau pirmą kartą. Iš pradžių pratrepsėjau 15 min prie įėjimo, kol supratau, kad nesusimokėjus per internetą manęs ten niekas neįleis. Tai grįžau namo, sumokėjau, nes banko kodų generatoriaus su savim nesinešioju, ir atėjau vėl, nes man netoli.
Salėj treneriuko nei vieno nebuvo, nes ten kaip suprantu savitarna. Tai nieks man įvadinės programos nepravedė. O aš viską pamiršus, vaikščiojau ten ir nežinojau kaip kas veikia. Aš nuoširdžiai viską buvau pamiršus, neprisiminiau, kokius pratimus krūtinei be štangos galima daryt, o štangos stumdyt nenorėjau, nes gal man pirmam kartui bus per sunku. Treniruolių pristatyta pilna. bet kaip jie veikia nežinau ir nebandžiau. Šiaip įrangos visokios mačiau, įdomu būtų pabandyt, tik gal reik žinot kaip kas naudojama arba kad kas bent pirmą kartą parodytų. Jau ko nemėgstu sporte tai rutinos, kas yra negerai, ją reikia mėgti sporte.
Čia tai, ką dariau vakar: (nereikia p*zdavotis, aš ir pati žinau, kad nesąmonė, tiesiog dariau, ką prisiminiau. Norėjau padaryt full body nuo viršaus į apačią, bet nesugalvojau ką daryt arba treniruoklis koks buvo užimtas, o kito neradau, tai va)
4x12 'atsispaudimai'- 1x ant kilimėlio ant kelienių, 3x stovint nuo kopėtėlių, nes nuo kelienių per sunkiai!!
Šiandien man viską skauda. Bet labai smagu grįžt į salę, eisiu gal kokį kardio padaryt. Vis tiek turiu nueit šiandien, nes pamiršau dušo želę ir kempinę duše, gal niekas nepasiėmė ir neišmetė, tai tikiuosi rast.
Kol kas tikslas sugrįžt į sportą, prisimint ką veikti su treniruokliais ir gal biškį numest svorio, nes preso nebesimato visai. Mityba kol kas chaotiška, tai su šituo pažadu tvarkytis.
niekas?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#3 2017-11-12 15:24
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Atsiliepimai: 39
#4 2017-11-12 15:37
Pries_miega rašė:
Man 27, sveriu apie 64, ūgis apie 171, krūtinės dydis D, nuo 2017-11-11 lankau dabartinį Fitclub 24/7 - čia prisistatymui.
toki,kai avatare?nu nebuciau cia offtopic rases,bet kadangi jau pati pabrezei dydi,tai pati kalta
Neprisijungęs
- Submission
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-01-07
- Žinutės: 648
- Atsiliepimai: 3
#5 2017-11-12 15:39
Nelabai suprantu kaip tu ten vakar įėjai, juk reikia pirmą kartą nueiti, kai dirba administracija, kad tavo piršto antspaudą nuskaitytų, o ji dirba tik darbo dienomis
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#6 2017-11-12 15:49
Aciu kazkam uz avatara, geresnio nebuciau sugalvojus.
Vakar iejau nes kai registruojies per savitarna vietoj nuskaito pirsta ir iskart esi registruotas. Idomu ar administracija zino.
Siandien:
40 min kardio ant slidziu
Tempimo pratimai
P.s. zele ir kempine radau, tikiuos nieks nenaudojo.
Kas lankot, kuri treneri/e rekomenduotumet, kad pravestu programa? Tik ne Mariu.
Neprisijungęs
- Submission
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2015-01-07
- Žinutės: 648
#7 2017-11-12 16:06
Greičiausiai patobulino sistemą, nes kai aš ėjau reikėjo pirma jiems prisistatyti
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2831
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#8 2017-11-12 16:33
Pries_miega rašė:
Aciu kazkam uz avatara, geresnio nebuciau sugalvojus.
Vakar iejau nes kai registruojies per savitarna vietoj nuskaito pirsta ir iskart esi registruotas. Idomu ar administracija zino.
Siandien:
40 min kardio ant slidziu
Tempimo pratimai
P.s. zele ir kempine radau, tikiuos nieks nenaudojo.
Kas lankot, kuri treneri/e rekomenduotumet, kad pravestu programa? Tik ne Mariu.
Kuo tau Marius netinka?
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
- Vietovė: Kaunas/Visaginas
- Registravosi: 2013-03-24
- Žinutės: 6429
- Atsiliepimai: 15
#9 2017-11-12 16:42
Arba gali vietiniu kas Kaune paprasyt padet...
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#10 2017-11-12 16:46
Ne jis man, o as jam
Per daug matytas veidas, geda ivadines programos prasyt.
Neprisijungęs
- Aizen
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: World Wide
- Registravosi: 2012-04-13
- Žinutės: 3514
- Atsiliepimai: 48
#11 2017-11-12 16:47
Pries_miega rašė:
Ne jis man, o as jam
Per daug matytas veidas, geda ivadines programos prasyt.
Buvęs?
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
- Registravosi: 2011-07-23
- Žinutės: 6562
- Atsiliepimai: 6
#12 2017-11-12 16:47
As fite sportuoju prieik paklausk padesiu
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#13 2017-11-12 16:52
Neprisijungęs
- Pries_miega
- Dažnas senbūvis
#14 2017-11-12 16:53
Aizen, ne, sportavau as Pasimatyme ilga laika po kelis kartus. Ateidavau vis pametus sena kortele.
Building, kabi ant sienos prie treneriu? As labai blogai atsimenu veidus, tai tikrai nepazinsiu.
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
#15 2017-11-12 16:59
Pries_miega rašė:
Aizen, ne, sportavau as Pasimatyme ilga laika po kelis kartus. Ateidavau vis pametus sena kortele.
Building, kabi ant sienos prie treneriu? As labai blogai atsimenu veidus, tai tikrai nepazinsiu.
Nekabesiu as ten, dirbu individualiai:)
Neprisijungęs
- Kavioras
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-05-01
- Žinutės: 2831
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#16 2017-11-12 17:00
Pries_miega rašė:
Šiaip, jeigu krūtinės dydis D, tai manau ir bloodyzero apsiimtų tave pamokyt
Neprisijungęs
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
#17 2017-11-12 17:49
Kavioras rašė:
Pries_miega rašė:
Building, kabi ant sienos prie treneriu? As labai blogai atsimenu veidus, tai tikrai nepazinsiu.Šiaip, jeigu krūtinės dydis D, tai manau ir bloodyzero apsiimtų tave pamokyt
Daug kas padetu. Kazkaip kokiam no name naujokui biciukui nelabai kas skuba padet ir i trenerius siulytis, o cia ziurek jau kiek asmenines treniruotas besiulanciu jau ir bildingas pasiruoses ir bloodis uzuominas meto. Dar pora dienu, dar kas atsiras
Ps, pries miega, atsimenu kad lankydavais cia anksciau, sveika sugryzus
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#18 2017-11-12 17:55
rubizzz rašė:
Kavioras rašė:
Pries_miega rašė:
Building, kabi ant sienos prie treneriu? As labai blogai atsimenu veidus, tai tikrai nepazinsiu.Šiaip, jeigu krūtinės dydis D, tai manau ir bloodyzero apsiimtų tave pamokyt
Daug kas padetu. Kazkaip kokiam no name naujokui biciukui nelabai kas skuba padet ir i trenerius siulytis, o cia ziurek jau kiek asmenines treniruotas besiulanciu jau ir bildingas pasiruoses ir bloodis uzuominas meto. Dar pora dienu, dar kas atsiras
Ps, pries miega, atsimenu kad lankydavais cia anksciau, sveika sugryzus
Ka zinau. Kas papraso visiems normaliai padedu.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#19 2017-11-12 19:03
Aizen rašė:
Pries_miega rašė:
Ne jis man, o as jam
Per daug matytas veidas, geda ivadines programos prasyt.Buvęs?
Uz DD ima per treniruotes tai jau uzkniso
Neprisijungęs
- Building
- Varžybų dalyvis
#20 2017-11-12 20:07
As salei kai sportuoju visad visiem padedu nesvarbu vaikinas mergina mazas didelis nera skirtumo matai grybauja pataisau pamokini, man nesunku
Neprisijungęs
- Savage
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2014-01-04
- Žinutės: 3145
- Atsiliepimai: 39
#21 2017-11-12 20:31
Building rašė:
As salei kai sportuoju visad visiem padedu nesvarbu vaikinas mergina mazas didelis nera skirtumo matai grybauja pataisau pamokini, man nesunku
tikras robinas hoodas
Neprisijungęs
- BloodyZero
- Visagino fenomenas
#22 2017-11-12 20:35
Garmus rašė:
Building rašė:
tikras robinas hoodas
HooDDas
Paskutinį kartą taisė BloodyZero (2017-11-12 20:35)
Neprisijungęs
- Jūsų Didenybė
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: IRL
- Registravosi: 2014-01-09
- Žinutės: 820
#23 2017-11-12 21:41
Imesk pora trenkiu logu, kada jau sportuosi pagal rimtu trenerio [gal net is cia] sudaryta programa - labai smalsu.
Neprisijungęs
- igndnp
- DNP survivor
- Registravosi: 2014-11-18
- Žinutės: 2111
- Atsiliepimai: 8
#24 2017-11-12 21:53
Aš ir galiu programą sudaryt.. Jei reiks parašyk. Pjrma nemokamai
Neprisijungęs
- As_niekas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2016-12-07
- Žinutės: 209
- Atsiliepimai: 0
#25 2017-11-12 22:10
ten yra kitas plikas toks fitclube, neblogas treneriukas, ne Marius, tai rekomenduočiau
Paskutinį kartą taisė As_niekas (2017-11-12 22:11)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Bevalgant 2