Puslapiai: 1 … 21 22 23 24 25 … 60
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip priaugti svorio?
- martiss
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-24
- Žinutės: 53
- Atsiliepimai: 0
#551 2010-02-06 21:21
Re: Kaip priaugti svorio?
makarovas rašė:
CrowMan rašė:
martiss rašė:
cia toks mazas klausimelis kas geriau kepti kiausiniai ar virti, nes man asmeniskai skaniau virti iskart kokiu 6galiu iwaryt o su keptais sunkiai. Ar jokio skirtumo, isisavinimas baltimu tas pats?
virti kur kas geriau
o kuo taip geriau, jei kepi ne ant riebalu?
as kiek skaiciau ir dirdejau tai isisavinimas tas pats
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-07
- Žinutės: 14
#552 2010-02-07 21:55
Sveiki. Atleiskit jei jau buvo toks klausimas, nepastebėjau, bet ar apdoroti vaisiai, uogos (tarkim džiovinti vaisias, uogienės ir pan.) jau turi mažiau gerųjų medžiagų skatinančių svorio augimą? Aš pats kiek žinau tai švieži yra labiau maistingi. Iš anksto ačiū.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#553 2010-02-08 10:49
Fiva rašė:
Sveiki. Atleiskit jei jau buvo toks klausimas, nepastebėjau, bet ar apdoroti vaisiai, uogos (tarkim džiovinti vaisias, uogienės ir pan.) jau turi mažiau gerųjų medžiagų skatinančių svorio augimą? Aš pats kiek žinau tai švieži yra labiau maistingi. Iš anksto ačiū.
Nepainiok vitaminų ir maistingųjų medžiagų (energetinė vertė: angliavandeniai, riebalai, baltymai) uogienėje visada daugiau angliavandenių, nei braškėse, bet jei kalbant apie vitaminus tai šviežia uoga geriau.
Neprisijungęs
- ishp3ra
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-09-24
- Žinutės: 1953
- Atsiliepimai: 7
#554 2010-02-08 11:20
Fiva rašė:
Dziovinti ir saldyti turi daugiau vitaminu nei termiskai apdoroti (uogiene). Uogiene turiu daugiau cukraus mazdaug tiek daugiau, kiek bobute jo ideda. Parduotuvines uogienes turi visko, ishskyrus naturalius produktus. Netintys gali sudeti pasiskaityt...visokie koncentratai ir milteliai...
Is tikruju esu skaites straipsniu ne viena, kuriuose teigiama, kad nera moksliskai irodyta, kad zmogaus organizmas sugeba pasisavinti susintetintus vitaminus. Todel del visa ko verta valgyt kuo daugiau naturaliu vitaminu. Labai juokiausi, kad pirmas vitaminu saltinis kaip ir oficialiai zinomas - rauginti kopustai. Viduramziais buvo pastebeta, kad valgant raugintus kopustus jureiviams daug reciau pasireiskia skorbutas - liga sukeliama vitamino c trukumo. Todel budavo du dalykai, privalomi laivuose - statines su romu ir statines su raugintais kopustais
O maistingumas vaisiu - fruktoze ir lasteliena. Fruktoze kiek zinau nei i lasinius nei i raumenis eina, bet yra geras energijos saltinis, lasteliena eina tiesiai i tualeta. Uztat fruktozes privalumas - tiek pat kaloriju, kaip gliukozeje, bet beveik dvigubai saldesne, todel reikia daug mazesniu kiekiu tam paciam skoniui gauti. Is vaisiu gauname ir mineralines medziagas.
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#555 2010-02-08 15:18
Dėkui. Pradėsiu po truputį didinti porcijas, tikriausiai iš kart negalima užsigriebt ženkliai daugiau valgyti.
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-29
- Žinutės: 2585
- Atsiliepimai: 6
#556 2010-02-08 15:48
Fiva rašė:
Dėkui. Pradėsiu po truputį didinti porcijas, tikriausiai iš kart negalima užsigriebt ženkliai daugiau valgyti.
Didink po truputi, bus geriau.
Neprisijungęs
- Edg
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-08
- Žinutės: 6
#557 2010-02-08 15:58
Sveiki,
Noreciau pradeti sportuoti, kacelintis. Nezinau net nuo ko pradeti Mano ugis 186cm, sveriu 75kg. Noreciau uzsivaryti sausai;D tai gal turite ka patarti? Gal gerti kokiu papildu ar ko ? ;] Butu idomu kad pasidalintumet ziniom
Neprisijungęs
- One_by_One
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-06-29
- Žinutės: 258
- Atsiliepimai: 1
#558 2010-02-08 16:13
Edg rašė:
Sveiki,
Noreciau pradeti sportuoti, kacelintis. Nezinau net nuo ko pradeti Mano ugis 186cm, sveriu 75kg. Noreciau uzsivaryti sausai;D tai gal turite ka patarti? Gal gerti kokiu papildu ar ko ? ;] Butu idomu kad pasidalintumet ziniom
Jopapa kas jums su tais papildais darosi ?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#559 2010-02-08 16:16
Edg rašė:
Sveiki,
Pirma sportuot pradėk o ne apie papildus galvok
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#560 2010-02-08 16:25
Robšė rašė:
Edg rašė:
Sveiki,
Noreciau pradeti sportuoti, kacelintis. Nezinau net nuo ko pradeti Mano ugis 186cm, sveriu 75kg. Noreciau uzsivaryti sausai;D tai gal turite ka patarti? Gal gerti kokiu papildu ar ko ? ;] Butu idomu kad pasidalintumet ziniomPirma sportuot pradėk o ne apie papildus galvok
Aš manau pirma mitybą susireguliuot reikia, o tik tada sportuot.
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
#561 2010-02-08 16:27
Fiva rašė:
Robšė rašė:
Edg rašė:
Sveiki,
Noreciau pradeti sportuoti, kacelintis. Nezinau net nuo ko pradeti Mano ugis 186cm, sveriu 75kg. Noreciau uzsivaryti sausai;D tai gal turite ka patarti? Gal gerti kokiu papildu ar ko ? ;] Butu idomu kad pasidalintumet ziniomPirma sportuot pradėk o ne apie papildus galvok
Aš manau pirma mitybą susireguliuot reikia, o tik tada sportuot.
Papildai, tai ne mityba.
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#562 2010-02-08 16:38
gazuotas rašė:
Fiva rašė:
Robšė rašė:
Pirma sportuot pradėk o ne apie papildus galvokAš manau pirma mitybą susireguliuot reikia, o tik tada sportuot.
Papildai, tai ne mityba.
Aš ne apie papildus kalbu. Esu kategoriškai prieš. Sakau kad pirma normaliai, ritmingai valgyt reikia, o tada sportuot.
Neprisijungęs
- Edg
- Naujas dalyvis
#563 2010-02-08 18:16
Tai as sportuoju vos ne visa gyvenima siaip ;D Lankiau 7 metus plaukima, poto perejau i krepsini,ji lankiau nuo 6 klases iki siu kaledu, kol supratau,kad nera man tai prespektyvu ir nereikia bereikalo gadinti sau sweikatos ;]]] I kacialka eidavom,bet tik shiaip dura pastumdyti, o dbr nusprendziau normaliai eiti i stangine.
Fiva, sakai "sureguliuoti mityba",bet as nesuprantu ka tai reiskia vissiskai....
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#564 2010-02-08 18:23
Maitintis taip, kad nekenktum pats sau. Sporte tai labai svarbu manau. Maždaug turiu susidaręs vaizdą, kaip ir ką reiktų valgyt, bet vis gi nesu ekspertas, tai gal galėtumėt patart, pakoreguot, jei aš čia jums surašyčiau tai ką valgau maždaug kasdien?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#565 2010-02-08 18:31
nerandat temu apie mityba?
nerandat temu apie treniruotes?
Neprisijungęs
- Edg
- Naujas dalyvis
#566 2010-02-08 18:34
Fiva rašė:
Maitintis taip, kad nekenktum pats sau. Sporte tai labai svarbu manau. Maždaug turiu susidaręs vaizdą, kaip ir ką reiktų valgyt, bet vis gi nesu ekspertas, tai gal galėtumėt patart, pakoreguot, jei aš čia jums surašyčiau tai ką valgau maždaug kasdien?
Davaiiii ;D As paskaitysiu bent ;]]
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#567 2010-02-08 18:38
Edg rašė:
Fiva rašė:
Davaiiii ;D As paskaitysiu bent ;]]
Pilna temu: http://www.kulturizmas.net/forumas/t259 … -auginimas
http://www.kulturizmas.net/forumas/t679 … s-auginima
http://www.kulturizmas.net/forumas/t3191-mitybos-planai
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#568 2010-02-08 18:46
Robšė rašė:
nerandat temu apie treniruotes?
O tai čia tema ne apie mitybą? Ne apie tai, ką reiktų valgyti kad sportuojant būtų įmanoma priaugti masės, kas man yra aktualu?
Mano valgiaraštis:
1. 7h pusryčiauju, tai būna kokia nors košė, ar kiaušinienė, ar virtas kiaušinis, sumuštiniai keli arba tai kas liko nuo vakar. ;D
2. apie 10-11h priešpiečiauju mokykloj, tai būna koks nor kotletas, ar kepsnys ar apkepas, bei bliūdas sriubos.
3. 3h pietauju - labai įvairus maistas, bet dažniausiai mėsa arba vištiena, bei sriuba. dar plius suvalgau kokį vaisių.
4. 6h pavakariai, ką nors lengvai užkandu, stengiuosi sveiko maisto, neapkraut skrandžio.
6. 8h vakarienė - dažniausiai varškė, pienas ir pieno produktai (stengiuosi labai neapkraut skrandžio nakčiai)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
#569 2010-02-08 19:03
reiktu dar bent pora bliudu sriubos damest ir butu gera mityba svorio auginimui
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#570 2010-02-08 19:12
Fiva rašė:
Robšė rašė:
nerandat temu apie treniruotes?O tai čia tema ne apie mitybą? Ne apie tai, ką reiktų valgyti kad sportuojant būtų įmanoma priaugti masės, kas man yra aktualu?
Mano valgiaraštis:
1. 7h pusryčiauju, tai būna kokia nors košė, ar kiaušinienė, ar virtas kiaušinis, sumuštiniai keli arba tai kas liko nuo vakar. ;D
2. apie 10-11h priešpiečiauju mokykloj, tai būna koks nor kotletas, ar kepsnys ar apkepas, bei bliūdas sriubos.
3. 3h pietauju - labai įvairus maistas, bet dažniausiai mėsa arba vištiena, bei sriuba. dar plius suvalgau kokį vaisių.
4. 6h pavakariai, ką nors lengvai užkandu, stengiuosi sveiko maisto, neapkraut skrandžio.
6. 8h vakarienė - dažniausiai varškė, pienas ir pieno produktai (stengiuosi labai neapkraut skrandžio nakčiai)
Ziauru ;DD
Neprisijungęs
- jomajo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-04
- Žinutės: 42
#571 2010-02-08 19:18
kenis rašė:
Fiva rašė:
Robšė rašė:
nerandat temu apie treniruotes?O tai čia tema ne apie mitybą? Ne apie tai, ką reiktų valgyti kad sportuojant būtų įmanoma priaugti masės, kas man yra aktualu?
Mano valgiaraštis:
6. 8h vakarienė - dažniausiai varškė, pienas ir pieno produktai (stengiuosi labai neapkraut skrandžio nakčiai)Ziauru ;DD
savo imesk pries tai rasydamas
Neprisijungęs
- kenis
- Dažnas senbūvis
#572 2010-02-08 19:31
jomajo rašė:
kenis rašė:
Fiva rašė:
O tai čia tema ne apie mitybą? Ne apie tai, ką reiktų valgyti kad sportuojant būtų įmanoma priaugti masės, kas man yra aktualu?
Mano valgiaraštis:
6. 8h vakarienė - dažniausiai varškė, pienas ir pieno produktai (stengiuosi labai neapkraut skrandžio nakčiai)Ziauru ;DD
savo imesk pries tai rasydamas
Ka gi tu cia? ;D Man nereikia patarimu, tai kam savo metyt?
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#573 2010-02-08 19:51
Ta prasme, "žiauru"? Mažai? Svoris 55, ūgis 1.77.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#574 2010-02-08 19:56
Fiva rašė:
Ta prasme, "žiauru"? Mažai? Svoris 55, ūgis 1.77.
Daugiau valgyk, nuo šaukšto košės ar varškės skrandžio neaprkausi.
Neprisijungęs
- Fiva
- Naujas dalyvis
#575 2010-02-08 20:09
O maistas tinkamas? Tiesiog didint porcijas/dažnumą?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 21 22 23 24 25 … 60
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kaip priaugti svorio?