Puslapiai: 1 … 29 30 31 32 33 … 166
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
- Atsiliepimai: 0
#751 2008-10-12 19:57
Re: Masės didinimas
Mantysas rašė:
o butent koki kokybiski anglevandeniai yra ?
kokybiski ,tai yra koses :grikiai,ryziai,makaronai ir t.t.
Neprisijungęs
- gadycaa
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 189
#752 2008-10-12 22:29
Minetos avizos
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-22
- Žinutės: 112
#753 2008-10-12 22:55
zekit man laiko nera is ryto virt kiausiniam, rytais valgau tik aviziniu dripsniu. ar ne geriau butu jej is vakaro issivirciau kiausiniu o is ryto kartu su aviziniais dripsniais suvalgyciau?ar butu is ju saltu naudos
Neprisijungęs
- gadycaa
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-03
- Žinutės: 189
#754 2008-10-13 14:56
Klausimai tai topiniai
Neprisijungęs
- Degradas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-10-26
- Žinutės: 350
#755 2008-10-13 17:18
nu aisq isivirk nera ten didelio skirtumo salti silti
Neprisijungęs
- Martin
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2008-01-15
- Žinutės: 154
#756 2008-10-13 19:34
Arb atsikelk 15 min anksciau
Neprisijungęs
- bajeristas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-23
- Žinutės: 3
#757 2008-10-13 19:50
sveiki. o koky maista patartumet vartoto pries ir po trefkes? zinau, kad anglevandeniu, baltymu ir pan. bet kokie sakykim patiekalaj tai turetu but, nes juk ne kiek vienas maistas vienodu metu pasisavinimas
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#758 2008-10-13 19:53
bajeristas rašė:
sveiki. o koky maista patartumet vartoto pries ir po trefkes? zinau, kad anglevandeniu, baltymu ir pan. bet kokie sakykim patiekalaj tai turetu but, nes juk ne kiek vienas maistas vienodu metu pasisavinimas
nu as tai darydavau mazdaug taip:
4 val paukstiena arba zuvis..
po gero pusvalandzio kose (dazniausiai grudiniai dribsniai arba ryziai)
dabar virskinam
6 val treniruote..
Neprisijungęs
- bajeristas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-02-23
- Žinutės: 3
#759 2008-10-13 20:52
emexas rašė:
bajeristas rašė:
nu as tai darydavau mazdaug taip:
4 val paukstiena arba zuvis..
po gero pusvalandzio kose (dazniausiai grudiniai dribsniai arba ryziai)
dabar virskinam
6 val treniruote..
taj kokia tuna tiktu pries trefke? o po trefkes? teko skaityt jog kiausinius geraj uzvalgyt po visko..
Neprisijungęs
- ernestaslauz
- Naujas dalyvis
- Vietovė: kupiskis
- Registravosi: 2008-10-05
- Žinutės: 43
#760 2008-10-18 21:09
kiek reik per diena suvalgit keusiniu ir varskes kiek gramu?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#761 2008-10-19 11:32
ernestaslauz rašė:
kiek reik per diena suvalgit keusiniu ir varskes kiek gramu?
Tu čia ir paklausei, žiūrint kiek tau baltymų reikai surinkt per dieną ir juos gali rinkt netik iš kiaušinių ir varškės.
Neprisijungęs
- ernestaslauz
- Naujas dalyvis
#762 2008-10-19 14:14
nu o kiek reik surinkt ?man 14 metu
Neprisijungęs
- ernestaslauz
- Naujas dalyvis
#763 2008-10-19 14:16
svoris 70kg
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
#764 2008-10-19 16:29
ernestaslauz rašė:
svoris 70kg
gali rinkti po 2gr.ant kiekvieno kuno kg ,t.y. ~140gr baltymu
Neprisijungęs
- Kaubejas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-22
- Žinutės: 112
#765 2008-10-20 23:23
sveiki siemet per metus paaugau tik 5cm. amzius 15 . planuoju kai atsidarys baseinas pereit y jy . taciau butu gaila prarasti forma. aisq nesu labai daug pasiekes bet jau negeda nuogam... tai vat kokia mityba turetu buti lankant baseina jej noreciau biski raumenuku.aisq negaleciau siekti kulturisto figuros baseinu bet atrodyti graziai baseinas padetu. ar nekristu mano raumenu mase metus stangas perejus i baseina. gal yra zmoniu kurie pns pasielget? kaip su ugiu ? ;D galit nepasakot apie genus tiesiog pasakykit gal kam pns buvo
Neprisijungęs
- kempo
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-12
- Žinutės: 78
#766 2008-11-02 15:12
Sveiki gyvi
Turiu tokią problemą ir nežinau ką daryti Rašau čia, nes lyg ir norėčiau masę augint, bet nežinau ar reikia Apie šį sportą kiek man reikia išmanau, tačiau, kaikurių dalykų nežinau Man 17m. Ūgis 177cm Svoris 69-70kg Šiaip esu stambaus sudėjimo (Platus liemuo, klubai, didelis plaučių tūris). Svėriau ~74kg, bet tas svoris toks įdomus buvo, na vienu žodžiu sau atrodžiau per "storas" Dabar numečiau svorį, šiek tiek išsiryškinau, tačiau vistiek esu nepatenkintas, nes pas mane trūksta masės viršuje. T.y. trūksta krūtinės, pečių pločio, sparnų. Norėčiau juos užsiauginti, bet auginant reikia masės Tai va mano klausimas būtų ar auginti liesą raumenų masę po truputį į tą viršų (valgant nedaug) ir ar jį augs? Ar susidaryt masės auginimo programą? Bet yra vienas bet Žinau, jog svoris auga visur tolygiai, o va tame esmė, kad man ant kojų svorio nereikia Kojas norėčiau tik ryškinti Nes ir taip jos pas mane panašaus pločio kaip liemuo ir krūtinė neįtempta Na, manau, mano problemą supratote ir kažką gal patarsit
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
#767 2008-11-02 16:57
kempo rašė:
Sveiki gyvi
Turiu tokią problemą ir nežinau ką daryti Rašau čia, nes lyg ir norėčiau masę augint, bet nežinau ar reikia Apie šį sportą kiek man reikia išmanau, tačiau, kaikurių dalykų nežinau Man 17m. Ūgis 177cm Svoris 69-70kg Šiaip esu stambaus sudėjimo (Platus liemuo, klubai, didelis plaučių tūris). Svėriau ~74kg, bet tas svoris toks įdomus buvo, na vienu žodžiu sau atrodžiau per "storas" Dabar numečiau svorį, šiek tiek išsiryškinau, tačiau vistiek esu nepatenkintas, nes pas mane trūksta masės viršuje. T.y. trūksta krūtinės, pečių pločio, sparnų. Norėčiau juos užsiauginti, bet auginant reikia masės Tai va mano klausimas būtų ar auginti liesą raumenų masę po truputį į tą viršų (valgant nedaug) ir ar jį augs? Ar susidaryt masės auginimo programą? Bet yra vienas bet Žinau, jog svoris auga visur tolygiai, o va tame esmė, kad man ant kojų svorio nereikia Kojas norėčiau tik ryškinti Nes ir taip jos pas mane panašaus pločio kaip liemuo ir krūtinė neįtempta Na, manau, mano problemą supratote ir kažką gal patarsit
nieko tu nepakeisi ,koju vien ryskinti neiseina ,cia nereiskia ,kad daug pratimu ir daug pakarotjimu darai ant koju ir jau ryskini ,cia tik raumens varginimas butu.Tu niekaip nepadarysi ,augs ji visur ir beauginant liesa raumenu mase turi tureti jei ideales salygas auginimui
telieka sportuoti ir viskas ,nieko cia nepakeisi
ir telieka mases auginimo programa pasiimt ,jei nori dar augt ,nes nemanau ,kad tau pavyktu tolygiai auginti liesa raumenu mase
Neprisijungęs
- kempo
- Kalbus dalyvis
#768 2008-11-02 23:25
super rašė:
kempo rašė:
Sveiki gyvi
Turiu tokią problemą ir nežinau ką daryti Rašau čia, nes lyg ir norėčiau masę augint, bet nežinau ar reikia Apie šį sportą kiek man reikia išmanau, tačiau, kaikurių dalykų nežinau Man 17m. Ūgis 177cm Svoris 69-70kg Šiaip esu stambaus sudėjimo (Platus liemuo, klubai, didelis plaučių tūris). Svėriau ~74kg, bet tas svoris toks įdomus buvo, na vienu žodžiu sau atrodžiau per "storas" Dabar numečiau svorį, šiek tiek išsiryškinau, tačiau vistiek esu nepatenkintas, nes pas mane trūksta masės viršuje. T.y. trūksta krūtinės, pečių pločio, sparnų. Norėčiau juos užsiauginti, bet auginant reikia masės Tai va mano klausimas būtų ar auginti liesą raumenų masę po truputį į tą viršų (valgant nedaug) ir ar jį augs? Ar susidaryt masės auginimo programą? Bet yra vienas bet Žinau, jog svoris auga visur tolygiai, o va tame esmė, kad man ant kojų svorio nereikia Kojas norėčiau tik ryškinti Nes ir taip jos pas mane panašaus pločio kaip liemuo ir krūtinė neįtempta Na, manau, mano problemą supratote ir kažką gal patarsitnieko tu nepakeisi ,koju vien ryskinti neiseina ,cia nereiskia ,kad daug pratimu ir daug pakarotjimu darai ant koju ir jau ryskini ,cia tik raumens varginimas butu.Tu niekaip nepadarysi ,augs ji visur ir beauginant liesa raumenu mase turi tureti jei ideales salygas auginimui
telieka sportuoti ir viskas ,nieko cia nepakeisi
ir telieka mases auginimo programa pasiimt ,jei nori dar augt ,nes nemanau ,kad tau pavyktu tolygiai auginti liesa raumenu mase
Žinant, tai, kad masė auga tolygiai, tai, manau, galima sportuoti auginant lėtai ir tada daugiau treniruočių skirt viršui, tada gal augimo nelabai matysis ant kojų, o viršuj po truputį gal taip
Neprisijungęs
- scorpioniz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-09
- Žinutės: 14
#769 2008-11-05 10:54
sveiki,
turiu toki viena klausimeli..
ka tokio turi bananas, kad daug labai zmoniu ji per treniruote ar po jos juos valgo? nes kiek pastebiu sporto salej ant palanges visada buna bent keliu zmoniu bananai ;D o kai i rubine ateinu ten dar daugiau juos valgo.. :S
Neprisijungęs
- kempo
- Kalbus dalyvis
#770 2008-11-05 11:34
scorpioniz rašė:
sveiki,
ka tokio turi bananas, kad daug labai zmoniu ji per treniruote ar po jos juos valgo? nes kiek pastebiu sporto salej ant palanges visada buna bent keliu zmoniu bananai ;D o kai i rubine ateinu ten dar daugiau juos valgo.. :S
Gal ir ne viską pasakysiu, bet šitie dalykai tikrai yra : Energija, jauties sotus ir vandens
Neprisijungęs
- Bleach
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-05
- Žinutės: 59
#771 2008-11-05 15:46
scorpioniz rašė:
sveiki,
Bananas turi gan daug angliavandeniu (~23g). Matyt suteikia treniruociu metu energijos.
Neprisijungęs
- sonata1
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-08-11
- Žinutės: 75
#772 2008-11-05 16:08
Bleach rašė:
scorpioniz rašė:
sveiki,
ka tokio turi bananas, kad daug labai zmoniu ji per treniruote ar po jos juos valgo? nes kiek pastebiu sporto salej ant palanges visada buna bent keliu zmoniu bananai ;D o kai i rubine ateinu ten dar daugiau juos valgo.. :SBananas turi gan daug angliavandeniu (~23g). Matyt suteikia treniruociu metu energijos.
Bananuose yra daug kalio -100 mg bananu turi 370mg kalio, reikalingo normaliam sirdies darbui. Per treniruote isprakaituojama nemazai. Dar turi aminorugsties triptofano, is kurios darinys uztikrina normalu impulso perdavima per nervu sistema. O bananu energetine verte- 100 mg -97kcal.
Neprisijungęs
- scorpioniz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-09
- Žinutės: 14
#773 2008-11-05 17:20
aciu visiems uz atsakymus.. )
reikes ir man pradet juos valgyt..
o gal kas zinot kiek mazdaug ju reiktu per diena suvalgyt? ar treniruociu dienomis? jeigu mano ugis 193cm.. o svoris ~78.. nzn ar tiksliai svarstykles rodo
Neprisijungęs
- ArmY00
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-11-04
- Žinutės: 63
#774 2008-11-06 18:23
Sweiki,noriu uzauginti mases,bet turiu problemele... gywenu airioj o ten mokykla 9:00-4:50 tai pavalgau greitus pusrycius,mokykloj suwalgau pora sumustiniu...todel visas valgymas wyxta wakare.gal patartumet ka suwalgyti pusryciam ar gryzus is mokyklos kad gautusi nemazai proteinu ir anglevandeniu pries treniruote?galiu kazka isidet is maiso y mokykla bet juk kiausiniu ar vistienos tai nedesiu... treniruote apie 6:00-7:00 dekui uz patarimus
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#775 2008-11-06 18:32
ArmY00 rašė:
Sweiki,noriu uzauginti mases,bet turiu problemele... gywenu airioj o ten mokykla 9:00-4:50 tai pavalgau greitus pusrycius,mokykloj suwalgau pora sumustiniu...todel visas valgymas wyxta wakare.gal patartumet ka suwalgyti pusryciam ar gryzus is mokyklos kad gautusi nemazai proteinu ir anglevandeniu pries treniruote?galiu kazka isidet is maiso y mokykla bet juk kiausiniu ar vistienos tai nedesiu... treniruote apie 6:00-7:00 dekui uz patarimus
labas as irgi gyvenau airijoje ir dirbau per du darbus, bet kazkaio sugebedavau valgyt 5k per diena ir proteina isgert 3k viskas priklauso nuo noro
ner uz ka
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 29 30 31 32 33 … 166
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas