Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Gimine
Dažnas senbūvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-03-19
Žinutės: 986
Atsiliepimai: 10

#1401 2010-06-16 15:12

Re: Masės didinimo produktai

Why? rašė:

Diskas rašė:

Forumas darosi apgailėtinai juokingas - kas antras postas reklamuojasi koks nors "dyleris". Manau Moderatoriai turėtu atsijoti tokius reklamerius ir nukreipti ten kur jiems vieta - į skelbimu skiltį. Nes dabar tai vaizdelis nekoks, tik kas nors ko nors paklausia, tuo atsiranda koks "dyleris" ir naglai bruką savo papildus. Ne forumas o turgelis kažkoks po biški patampa...

+1

-1
Jei ne dyleriai, tai dauguma cia esanciu uz papildus bent dvigubai permoketumeme.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#1402 2010-06-16 15:18

Gimine rašė:

Why? rašė:

Diskas rašė:

Forumas darosi apgailėtinai juokingas - kas antras postas reklamuojasi koks nors "dyleris". Manau Moderatoriai turėtu atsijoti tokius reklamerius ir nukreipti ten kur jiems vieta - į skelbimu skiltį. Nes dabar tai vaizdelis nekoks, tik kas nors ko nors paklausia, tuo atsiranda koks "dyleris" ir naglai bruką savo papildus. Ne forumas o turgelis kažkoks po biški patampa...

+1

-1
Jei ne dyleriai, tai dauguma cia esanciu uz papildus bent dvigubai permoketumeme.

ir kogero zinomiausias brand'as butu Universal'as big_smile

Neprisijungęs

ROBIS 26
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-12-27
Žinutės: 147
Atsiliepimai: 0

#1403 2010-06-16 15:24

O kaip jum sitas geineriukas http://www.titaniummuscleusa.com/store/ … .php?id=22
Tam klube kur sportuoju, pardavineje toki. Pagal mane tai neblogas geineris. O ka manote jus?

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#1404 2010-06-16 16:04

ROBIS 26 rašė:

O kaip jum sitas geineriukas http://www.titaniummuscleusa.com/store/ … .php?id=22
Tam klube kur sportuoju, pardavineje toki. Pagal mane tai neblogas geineris. O ka manote jus?

pagal baltymu/angliu santyki, pagal baltymu rusi (kazeinas, whey hidrolizatas), pagal zemesnio GI anglis galima daryt isvada kad gaineris neblogas.

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#1405 2010-06-16 18:05

Why? rašė:

lexusrx rašė:

Why? rašė:

+1

Ka cia pliusuoji ?
Taigi PATS klausi klausimo, o gaves atsakyma dar nepatenkintas.
Zhalio juk supratimo neturi ka perki ir dar jis pliusuoja.Taigi jus aklus ant kelio uzhvedam, nes nusiperkat velniai zino ka ir veliau sakot kad NEVEIKIA!

Galima cia visishkai nekalbet apie produktu kokybe, tai ir turesim STUBURU prisipirkusiu UNIVERSAL 2700 aminkiu ir UNIVERSAL GAIN FAST.
Jei viska zinai, tai nera reikalo klausti, ojei jau klausi, buk malonus pagarbiai ishklausyk, nes tikrai pasiulyta kelis kart geresni variantai nei ishsirinkes.
Beje Paminetos ir parduotuves ir konkrecios jei PARANOJA DEALERIAIS.

O ar aš ką nors sakiau, kad jie neveikia ?! Aš pasirinkęs pačius paprasčiausius, pradedančiajam papildus. Tikrai nežadu iškart naudoti stiprių proteino kokteilių ar dar ko. Gal siūlai ir gerus papildus, bet manau jie tikrai neskirti pradedančiajam hmm Jei klystu pataisyk.

Kiekvienas papildas turi savo verte.kai kuriu kaina yra uzhkelta ir jie gerokai ta verte aplenkia.
Tavo pasirnkti varintai nera verti tu pinigu.ta prasme uz tuos pinigus proporcigai galima isigyti tikrai vertesniu variantu.
Todel pagalvok kita kart priesh duodamas komentarus.
kaip jau minejau, jei viska zinai tai kam klausi.
o jei paklausei, tai gerbk kitu nuomone, juk tau atsakom ir manau patarimai ne bet ka ikisht o tikrai bent jau finansishkai TAU vertingesni produkta tai tikrai.
Todel gerai pagalvok kita kart kur pliusuoji.
sekmes

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#1406 2010-06-16 18:08

ROBIS 26 rašė:

pagal sudeti jis geras, klausimas kiek jis kainuoja, jei tiek pat kiek toks kiekis proteino tai jis nevertas pinigu, nes geineris visas kainuos maziau uz ta pati kieki nei proteinas, vien delto kad anglys yra pigesnes nei baltymas
Tiesa zhemo GI anglys (ne cukrus) nera super pigios ir tie geineriai pakankamai brangus, o va kur cukraus prikrauta, tai jie kapeikas kainuoja, mat cukraus savikaina tikrai nedidele, jei jum to truksta visad juk galima dasimesti gliukozes is Maximos 0.5kg - 5lt

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585
Atsiliepimai: 6

#1407 2010-06-16 20:31

Why? rašė:

lexusrx rašė:

Why? rašė:

+1

Ka cia pliusuoji ?
Zhalio juk supratimo neturi ka perki ir dar jis pliusuoja.Taigi jus aklus ant kelio uzhvedam, nes nusiperkat velniai zino ka ir veliau sakot kad NEVEIKIA!

Galima cia visishkai nekalbet apie produktu kokybe, tai ir turesim STUBURU prisipirkusiu UNIVERSAL 2700 aminkiu ir UNIVERSAL GAIN FAST.
Jei viska zinai, tai nera reikalo klausti, ojei jau klausi, buk malonus pagarbiai ishklausyk, nes tikrai pasiulyta kelis kart geresni variantai nei ishsirinkes.

O ar aš ką nors sakiau, kad jie neveikia ?! Aš pasirinkęs pačius paprasčiausius, pradedančiajam papildus. Tikrai nežadu iškart naudoti stiprių proteino kokteilių ar dar ko. Gal siūlai ir gerus papildus, bet manau jie tikrai neskirti pradedančiajam hmm Jei klystu pataisyk.

lol

Neprisijungęs

marius79
Dažnas senbūvis
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 993
Atsiliepimai: 31

#1408 2010-06-16 22:18

kenis rašė:

Why? rašė:

lexusrx rašė:

Ka cia pliusuoji ?

lol

stiprus tai cia po 2-3 kausus ant karto ar cia kaip? hmm

Neprisijungęs

Kovalskis
Dažnas dalyvis
Vietovė: Europa
Registravosi: 2010-05-18
Žinutės: 449
Atsiliepimai: 1

#1409 2010-06-16 23:39

marius79 rašė:

kenis rašė:

Why? rašė:

lol

Kai buvau nuėjęs į sporto klubą pirkti papildų, man pasakė, kad iš pradžių neduos stiprių maisto papildų, todėl pasiūlė papildą skirtą mažiau sportuojantiems atletams.

Neprisijungęs

ROBIS 26
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2008-12-27
Žinutės: 147

#1410 2010-06-16 23:58

lexusrx rašė:

ROBIS 26 rašė:

pagal sudeti jis geras, klausimas kiek jis kainuoja, jei tiek pat kiek toks kiekis proteino tai jis nevertas pinigu, nes geineris visas kainuos maziau uz ta pati kieki nei proteinas, vien delto kad anglys yra pigesnes nei baltymas
Tiesa zhemo GI anglys (ne cukrus) nera super pigios ir tie geineriai pakankamai brangus, o va kur cukraus prikrauta, tai jie kapeikas kainuoja, mat cukraus savikaina tikrai nedidele, jei jum to truksta visad juk galima dasimesti gliukozes is Maximos 0.5kg - 5lt

Na jisai nera jau labai pigus, bet nepasakyciau kad ir brangus.
4kg-45eurai(154litai)

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis

#1411 2010-06-17 00:19

Why? rašė:

marius79 rašė:

kenis rašė:

lol

Kai buvau nuėjęs į sporto klubą pirkti papildų, man pasakė, kad iš pradžių neduos stiprių maisto papildų, todėl pasiūlė papildą skirtą mažiau sportuojantiems atletams.

nera tokio dalyko kaip stiprus proetinas ar silpnas.
pasakyk man ar yra stiprus ir siplnas KARBONADAS
Kas yra proteinas ? = BALTYMAS
kas yra baltymas manau daug mazh supranti.
Paishkimnk kaip jis gali buti pradedanciam ar pazhengusiam, cia juk ne koks NO ir net ne creatinas
O clube tai faktas kad pasirinkimas papildu yra silpnas ir kainos nelogishkos.
Tik va mane stebina kai su NULINEM zhiniom jaunuolis pradeda TYLDITI DELARIUS kurie JAM patarimus duoda.
juk niekas taves nevercia nieko pirkti, o kad clube mausto tave kaip obuoli tai cia jau pasakys tau visas forumas jei manim netiki.

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Norge
Registravosi: 2010-05-22
Žinutės: 192

#1412 2010-06-17 19:15

radau ir as cia visokiu papildu tik neina ikelt visus iskart kazkaip

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1413 2010-06-17 19:17

lince rašė:

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1414 2010-06-17 19:17

lince rašė:

lince rašė:

Tiksliau tai isvis nesigauna

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#1415 2010-06-17 19:20

Lince, ka tu cia dirbies?

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#1416 2010-06-17 19:22

Robšė rašė:

Lince, ka tu cia dirbies?

Jis sakė man atrodo kad nufotkins papildų lentyną kad padėtume išsirinkt.
http://imageshack.us/ per cia bandyk

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1417 2010-06-17 19:27

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#1418 2010-06-17 19:30

lince rašė:

http://img138.imageshack.us/g/maistopapildai008.jpg/
Nu bandau

Tau dabar ko reikia? geinerio? kreatino? proteino?
Didesnių pakuočių nėra? Nes tie 450gr už 170pinigų kažkaip nepigiai atrodo big_smile
http://www.proteinfabrikken.no/ va čia lyg tos firmos svetainė

Paskutinį kartą taisė Bardo (2010-06-17 19:31)

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1419 2010-06-17 19:33

Cia viskas norvegiskom kronom tai gal ir nera baisu,no krona apie 42 cnt . o reikia man nu net nezinau,reiktu kazkokiu papildu nes manau kad gal tiek nesuvalgau kiek reiktu,nes 2 kg jau numeciau

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1420 2010-06-17 19:35

Bardo rašė:

lince rašė:

Nu bandau

Didesnių pakuočių nėra? Nes tie 450gr už 170pinigų kažkaip nepigiai atrodo big_smile

Gerai tu cia suradai,o as knisuosi po pardavyklas

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#1421 2010-06-17 19:38

lince rašė:

Bardo rašė:

lince rašė:

Nu bandau

Gerai tu cia suradai,o as knisuosi po pardavyklas

Nutrisport mačiau yra baltymas, visai neblogas. Jei e shope yra tai turėtų ir ten parduotuvei būt
Jei svorį augini ar meti tai pagridnas kaip ir baltymas.
Geinerio nemanau kad reikia, gal kokį kreatiną gali pasiimt jei nori
http://www.proteinfabrikken.no/Avdeling … 14764.aspx

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1422 2010-06-17 19:44

Bandau augyt svory,tai reiks pabandyt tada to kreatino tik pradziai paziuresiu mazesny kieky nes sitas 5kg tai ir kaina nemenka gaunasi

Neprisijungęs

drutas_kunas
Tinginio pantis
Registravosi: 2010-02-18
Žinutės: 80

#1423 2010-06-17 19:45

lince rašė:

Bandau augyt svory,tai reiks pabandyt tada to kreatino tik pradziai paziuresiu mazesny kieky nes sitas 5kg tai ir kaina nemenka gaunasi

nykstys ten proteinas buvo kiek supratau big_smile

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010

#1424 2010-06-17 19:47

lince rašė:

Jo ten baltymai ne kreatinas smile
Nu jo didelė, tai ten ištikro išrugų rinkis kokį ir viskas (whey)
http://www.proteinfabrikken.no/Avdeling … 10040.aspx va sita kreatina gali imt, paprastas monohydratas, ir pigesnis už kitus

Paskutinį kartą taisė Bardo (2010-06-17 19:47)

Neprisijungęs

lince
Atkaklus dalyvis

#1425 2010-06-17 19:49

nu jo ir dar pigiau cia kaip pardej o naudot reik tris kart per diena taip raso

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis