Puslapiai: 1 … 16 17 18 19 20 … 86
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Vartojimas ir pasekmės
- Taboo
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-15
- Žinutės: 2587
- Atsiliepimai: 10
#426 2009-08-20 19:26
Re: Vartojimas ir pasekmės
nenormalus rašė:
Cipsas rašė:
Kas esat dare atsistatyma trumpesni nei reikejo, pvz. kursas 12sav o poilsi tarkim 7sav. (provironas dvi dezutes, tamoxifenas, pregnylis 3x2500) daret antra kursa? ar uztenka tiek laiko, ar butina 12sav.? jei neuztenka, gal kas zino pasekmes ir galetu papasakot?
as esu
emiau treno + testas + clenas 7 ar 8sav tada 7sav pertrauka
tada deca + test prop 10sav ir po to 4sav 0ff ir vel masteris + winis
nemiriau sveikas
kiausai irgi sveiki
bet jau po to ilgas atsistatymas buvo...ir jauciau, kad testas visiskai nulyje sedi kokius 2men..2pct normalius dariau
rezultatuose didelis minusas buna..
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#427 2009-08-20 19:41
Taboo rašė:
nenormalus rašė:
Cipsas rašė:
Kas esat dare atsistatyma trumpesni nei reikejo, pvz. kursas 12sav o poilsi tarkim 7sav. (provironas dvi dezutes, tamoxifenas, pregnylis 3x2500) daret antra kursa? ar uztenka tiek laiko, ar butina 12sav.? jei neuztenka, gal kas zino pasekmes ir galetu papasakot?
as esu
nemiriau sveikas
kiausai irgi sveiki
bet jau po to ilgas atsistatymas buvo...ir jauciau, kad testas visiskai nulyje sedi kokius 2men..2pct normalius dariaurezultatuose didelis minusas buna..
visiskai sutinku, kad daug geriau 6-8sav kursas, 8-10sav pertrauka ir tada vel..
Neprisijungęs
- Cipsas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Siaures Airija
- Registravosi: 2008-04-02
- Žinutės: 31
- Atsiliepimai: 0
#428 2009-08-20 23:46
nenormalus rašė:
Cipsas rašė:
as esu
nemiriau sveikas
kiausai irgi sveiki
bet jau po to ilgas atsistatymas buvo...ir jauciau, kad testas visiskai nulyje sedi kokius 2men..2pct normalius dariau
kiausai atsistato i sena busena ar lieka kazkiek pakenkti, sumazeja?
koki kursa tada imti? planavau greito veikimo 6sav arba 12sav, jei 12sav tai butu paskutinis (jei ne tai tada tik po metu, manau 12sav uztektu iki 105kg).
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Londonas
- Registravosi: 2008-11-10
- Žinutės: 1141
- Atsiliepimai: 3
#429 2009-08-21 05:14
O pregnyli laikysi per kursa ar ne?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#430 2009-08-21 09:50
Cipsas rašė:
nenormalus rašė:
Cipsas rašė:
as esu
nemiriau sveikas
kiausai irgi sveiki
bet jau po to ilgas atsistatymas buvo...ir jauciau, kad testas visiskai nulyje sedi kokius 2men..2pct normalius dariaukiausai atsistato i sena busena ar lieka kazkiek pakenkti, sumazeja?
koki kursa tada imti? planavau greito veikimo 6sav arba 12sav, jei 12sav tai butu paskutinis (jei ne tai tada tik po metu, manau 12sav uztektu iki 105kg).
Jai kurso ir pct metu istisai gersi tribulusa testo gamyba nesustos ir atsistatymas bus lengvesnis. Trenas zaloja kiausus, is seip visi prepai kenke tam reikalui bet viska darant protingai dideliu problemu galima isvenkt
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#431 2009-08-21 10:38
Kauciukas rašė:
Cipsas rašė:
nenormalus rašė:
as esu
nemiriau sveikas
kiausai irgi sveiki
bet jau po to ilgas atsistatymas buvo...ir jauciau, kad testas visiskai nulyje sedi kokius 2men..2pct normalius dariaukiausai atsistato i sena busena ar lieka kazkiek pakenkti, sumazeja?
koki kursa tada imti? planavau greito veikimo 6sav arba 12sav, jei 12sav tai butu paskutinis (jei ne tai tada tik po metu, manau 12sav uztektu iki 105kg).Jai kurso ir pct metu istisai gersi tribulusa testo gamyba nesustos ir atsistatymas bus lengvesnis. Trenas zaloja kiausus, is seip visi prepai kenke tam reikalui bet viska darant protingai dideliu problemu galima isvenkt
Tu rimtai? Ne pirmoj vietoj matau tu su tribulsu... Jei tribulsas kurso metu palaikytu test gamyba naturalia tai hcg jau butu isnykes ir senai pamirstas. Netikiu, kad zoleles gali tiesiogiai stimuliuoti GnRH ar LH gamyba iki tokio lygio, kad apeiti organizmo negative feedback mechanizma. HCG jau kitas reikalas, jis pats veikia kaip LH stimuliuodamas seklides.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#432 2009-08-21 11:38
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Cipsas rašė:
kiausai atsistato i sena busena ar lieka kazkiek pakenkti, sumazeja?
koki kursa tada imti? planavau greito veikimo 6sav arba 12sav, jei 12sav tai butu paskutinis (jei ne tai tada tik po metu, manau 12sav uztektu iki 105kg).Jai kurso ir pct metu istisai gersi tribulusa testo gamyba nesustos ir atsistatymas bus lengvesnis. Trenas zaloja kiausus, is seip visi prepai kenke tam reikalui bet viska darant protingai dideliu problemu galima isvenkt
Tu rimtai? Ne pirmoj vietoj matau tu su tribulsu... Jei tribulsas kurso metu palaikytu test gamyba naturalia tai hcg jau butu isnykes ir senai pamirstas. Netikiu, kad zoleles gali tiesiogiai stimuliuoti GnRH ar LH gamyba iki tokio lygio, kad apeiti organizmo negative feedback mechanizma. HCG jau kitas reikalas, jis pats veikia kaip LH stimuliuodamas seklides.
bet kazkiek apsaugo tikrai, man tai tribulusas pakankamai gerai gydo seklides po kursu. Hcg realei baisus dalykas, kelis kartus per daug susileisi vapse be 'daikto' gali likt. Nesigincysiu, zoleles neatstos chemijos stiprumo bet jau kaip susitraukia pautai tai kelios savaites ant tribuluso rimtom dozem patikek macina.
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#433 2009-08-21 11:42
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Jai kurso ir pct metu istisai gersi tribulusa testo gamyba nesustos ir atsistatymas bus lengvesnis. Trenas zaloja kiausus, is seip visi prepai kenke tam reikalui bet viska darant protingai dideliu problemu galima isvenktTu rimtai? Ne pirmoj vietoj matau tu su tribulsu... Jei tribulsas kurso metu palaikytu test gamyba naturalia tai hcg jau butu isnykes ir senai pamirstas. Netikiu, kad zoleles gali tiesiogiai stimuliuoti GnRH ar LH gamyba iki tokio lygio, kad apeiti organizmo negative feedback mechanizma. HCG jau kitas reikalas, jis pats veikia kaip LH stimuliuodamas seklides.
bet kazkiek apsaugo tikrai, man tai tribulusas pakankamai gerai gydo seklides po kursu. Hcg realei baisus dalykas, kelis kartus per daug susileisi vapse be 'daikto' gali likt. Nesigincysiu, zoleles neatstos chemijos stiprumo bet jau kaip susitraukia pautai tai kelios savaites ant tribuluso rimtom dozem patikek macina.
Kokias dozes laikai rimtom dozem? Siaip tribulus + zma pramusa, bet kad sedint ant chemijos kad jie veiktu nemanau...
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#434 2009-08-21 11:57
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Tu rimtai? Ne pirmoj vietoj matau tu su tribulsu... Jei tribulsas kurso metu palaikytu test gamyba naturalia tai hcg jau butu isnykes ir senai pamirstas. Netikiu, kad zoleles gali tiesiogiai stimuliuoti GnRH ar LH gamyba iki tokio lygio, kad apeiti organizmo negative feedback mechanizma. HCG jau kitas reikalas, jis pats veikia kaip LH stimuliuodamas seklides.bet kazkiek apsaugo tikrai, man tai tribulusas pakankamai gerai gydo seklides po kursu. Hcg realei baisus dalykas, kelis kartus per daug susileisi vapse be 'daikto' gali likt. Nesigincysiu, zoleles neatstos chemijos stiprumo bet jau kaip susitraukia pautai tai kelios savaites ant tribuluso rimtom dozem patikek macina.
Kokias dozes laikai rimtom dozem? Siaip tribulus + zma pramusa, bet kad sedint ant chemijos kad jie veiktu nemanau...
apie 2gr 75% saponinu, ce mano standartas.. Nu kaip tai neveike, veike tik tu to nejausi nes chemija veike stipriau jei neveiktu tai rinkoi jo nebutu tribuluso poveikis jaucesi neiskarto, keles sav pakapot reike (+jis veike gydomai, chemija zalojancei) krc bet kokiu atweju lieku prie savo nuomones, man tribulus padeda
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#435 2009-08-21 12:14
Kauciukas rašė:
Phobos rašė:
Kauciukas rašė:
bet kazkiek apsaugo tikrai, man tai tribulusas pakankamai gerai gydo seklides po kursu. Hcg realei baisus dalykas, kelis kartus per daug susileisi vapse be 'daikto' gali likt. Nesigincysiu, zoleles neatstos chemijos stiprumo bet jau kaip susitraukia pautai tai kelios savaites ant tribuluso rimtom dozem patikek macina.Kokias dozes laikai rimtom dozem? Siaip tribulus + zma pramusa, bet kad sedint ant chemijos kad jie veiktu nemanau...
apie 2gr 75% saponinu, ce mano standartas.. Nu kaip tai neveike, veike tik tu to nejausi nes chemija veike stipriau jei neveiktu tai rinkoi jo nebutu tribuluso poveikis jaucesi neiskarto, keles sav pakapot reike (+jis veike gydomai, chemija zalojancei) krc bet kokiu atweju lieku prie savo nuomones, man tribulus padeda
Apie tribulusa yra labai labai daug nuomoniu kurios begalo skirtingos.
Visgi as ishreikshiu savaja.Cia tik mano nuomone.
Tribulusas veikia, taciau !!! Salyga nr 1 jis turi buti ne maziau 40% saponinu
Toliau, jis pakelia testosterono lygi tik naturaliose organizmo ribose .Tay yra jei ji vartoja visishkai sveikas jaunuolis kuriam 18-23m tai jis is jo naudos negaus arba nauda bus labai minimali.
nuo 25m galima ji vartot pradet, o nuo 30m sakyciau netgi reiketu.
Jis labai gerai PCT nes jis pades atstatyti ta naturaliai nukritusi Testa.
Taigi susumuojant Tribulusas vartojamas nuo 25m arba jei del tam tikru priezhasciu naturalaus Tribuluso kiekis yra salyginai zhemas.
Zhinoma jo net arti chemijos nereikia statyti, taciua jis veikia gydanciai, efektas letas,silpnas bet i virshu.
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#436 2009-08-22 00:21
Cipsas rašė:
Esu be pertraukos puse metu vares, bet po kokiu triju menesiu rezultastas krenta, kurkas sunkiau prisiauginti svori arba turi kelti kiekius ir tam yra riba. Pavarysi per daug testos ir rezultatai kris o ne augs. Reikia daugiau ilsetis. Bet visada jei baigi kursa ir padarai kokia puse metu pertrauka, kurkas geresni rezultatai. Atgauni ka praradai ir nrmazai virsaus gauni, be dideliu pastangu.
Paskutinį kartą taisė TNT (2009-08-22 00:22)
Neprisijungęs
- Stipras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-09
- Žinutės: 391
#437 2009-08-22 01:39
TNT rašė:
Cipsas rašė:
Esu be pertraukos puse metu vares, bet po kokiu triju menesiu rezultastas krenta, kurkas sunkiau prisiauginti svori arba turi kelti kiekius ir tam yra riba. Pavarysi per daug testos ir rezultatai kris o ne augs. Reikia daugiau ilsetis. Bet visada jei baigi kursa ir padarai kokia puse metu pertrauka, kurkas geresni rezultatai. Atgauni ka praradai ir nrmazai virsaus gauni, be dideliu pastangu.
+1
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#438 2009-08-22 11:36
Stipras rašė:
TNT rašė:
Cipsas rašė:
+1
Ta prasme?
Neprisijungęs
- Stipras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-09
- Žinutės: 391
#439 2009-08-22 11:51
TNT rašė:
Stipras rašė:
TNT rašė:
Esu be pertraukos puse metu vares, bet po kokiu triju menesiu rezultastas krenta, kurkas sunkiau prisiauginti svori arba turi kelti kiekius ir tam yra riba. Pavarysi per daug testos ir rezultatai kris o ne augs. Reikia daugiau ilsetis. Bet visada jei baigi kursa ir padarai kokia puse metu pertrauka, kurkas geresni rezultatai. Atgauni ka praradai ir nrmazai virsaus gauni, be dideliu pastangu.+1
Ta prasme?
pritariu tavo nuomonei visu 100%
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#440 2009-08-22 11:57
Stipras rašė:
TNT rašė:
Stipras rašė:
+1Ta prasme?
pritariu tavo nuomonei visu 100%
Vat man ir patina sis sportas del to, kad niekada nieko neprarasi jeigu net ir pertrauka padarysi, kas labai aktualu man. Pvz pakliuvai i avarija, gi ligonineje numesi abile kiek kilu. Bet atsistojes ant koju viska atgausi, zinoma jeigu sportuosi:D
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#441 2009-08-23 19:53
TNT rašė:
Stipras rašė:
TNT rašė:
Ta prasme?pritariu tavo nuomonei visu 100%
Vat man ir patina sis sportas del to, kad niekada nieko neprarasi jeigu net ir pertrauka padarysi, kas labai aktualu man. Pvz pakliuvai i avarija, gi ligonineje numesi abile kiek kilu. Bet atsistojes ant koju viska atgausi, zinoma jeigu sportuosi:D
pamirsai paminet visa tai vyksta su AAS pagalba, kazin ar be ju taip greit viska atgautum
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#442 2009-08-23 20:21
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Stipras rašė:
pritariu tavo nuomonei visu 100%Vat man ir patina sis sportas del to, kad niekada nieko neprarasi jeigu net ir pertrauka padarysi, kas labai aktualu man. Pvz pakliuvai i avarija, gi ligonineje numesi abile kiek kilu. Bet atsistojes ant koju viska atgausi, zinoma jeigu sportuosi:D
pamirsai paminet visa tai vyksta su AAS pagalba, kazin ar be ju taip greit viska atgautum
As puse metu nebuvau forume tad praleidau daugybe idomiu temu. Bet gal galetum paaiskinti/issifruoti. Kas tas AAS? Jei sneka apie steroidus eina tai tu teisus. be ju ir sportas toks idomus nebutu.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#443 2009-08-23 21:21
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Vat man ir patina sis sportas del to, kad niekada nieko neprarasi jeigu net ir pertrauka padarysi, kas labai aktualu man. Pvz pakliuvai i avarija, gi ligonineje numesi abile kiek kilu. Bet atsistojes ant koju viska atgausi, zinoma jeigu sportuosi:Dpamirsai paminet visa tai vyksta su AAS pagalba, kazin ar be ju taip greit viska atgautum
As puse metu nebuvau forume tad praleidau daugybe idomiu temu. Bet gal galetum paaiskinti/issifruoti. Kas tas AAS? Jei sneka apie steroidus eina tai tu teisus. be ju ir sportas toks idomus nebutu.
Ilgas srokas Anaboliniai Androgeniniai Steroidai
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#444 2009-08-23 23:04
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
TNT rašė:
Vat man ir patina sis sportas del to, kad niekada nieko neprarasi jeigu net ir pertrauka padarysi, kas labai aktualu man. Pvz pakliuvai i avarija, gi ligonineje numesi abile kiek kilu. Bet atsistojes ant koju viska atgausi, zinoma jeigu sportuosi:Dpamirsai paminet visa tai vyksta su AAS pagalba, kazin ar be ju taip greit viska atgautum
siaip as retokai uzsuku tik paskaitineju tyngiu ka rasyt,o tu ziuriu gyvas:)reiskiasi viskas ok,kai darysi kursus galesim padiskutuot gal jau nebusi toks apsestas beprotisku doziu,ir prisiminsi ka senoliai sake:))))anyway smagu matyt:)
Neprisijungęs
- Cipsas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Siaures Airija
- Registravosi: 2008-04-02
- Žinutės: 31
#445 2009-08-24 17:33
Phobos rašė:
bus taip kaip reikes
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#446 2009-08-24 19:00
Cipsas rašė:
Phobos rašė:
bus taip kaip reikes
Tai kam tada klausi jei taip viska zinai ne p.sk ce proto ciudake
Neprisijungęs
- ro_mka
- Dažnas senbūvis
#447 2009-08-24 20:02
Kauciukas rašė:
Cipsas rašė:
Phobos rašė:
bus taip kaip reikes
Tai kam tada klausi jei taip viska zinai ne p.sk ce proto ciudake
Nesiparink, kauciukas, cia tarp musu vyko privatus dialogas tai jis man ir atsake
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#448 2009-08-24 20:09
vinstrolis rašė:
TNT rašė:
Kauciukas rašė:
pamirsai paminet visa tai vyksta su AAS pagalba, kazin ar be ju taip greit viska atgautumAs puse metu nebuvau forume tad praleidau daugybe idomiu temu. Bet gal galetum paaiskinti/issifruoti. Kas tas AAS? Jei sneka apie steroidus eina tai tu teisus. be ju ir sportas toks idomus nebutu.
siaip as retokai uzsuku tik paskaitineju tyngiu ka rasyt,o tu ziuriu gyvas:)reiskiasi viskas ok,kai darysi kursus galesim padiskutuot gal jau nebusi toks apsestas beprotisku doziu,ir prisiminsi ka senoliai sake:))))anyway smagu matyt:)
Atsimenu tavo patarimus ir galiu pasakyti ne is pirsto lauzti buvo. Dabar nekeliu testos daugiau kaip 500mg i savaite. Nes kiekis nereiskia rezultato. Perdaug ivarius blogesni rezultatai nei, kad per mazai butu. Ir tave labai smagu girdeti... Tikiuosi cia daznai pasirodysi.
Neprisijungęs
- vinstrolis
- Lietuvos Čempionas (IFBB)
- Registravosi: 2007-10-03
- Žinutės: 693
- Atsiliepimai: 5
#449 2009-08-24 20:49
TNT rašė:
vinstrolis rašė:
TNT rašė:
As puse metu nebuvau forume tad praleidau daugybe idomiu temu. Bet gal galetum paaiskinti/issifruoti. Kas tas AAS? Jei sneka apie steroidus eina tai tu teisus. be ju ir sportas toks idomus nebutu.siaip as retokai uzsuku tik paskaitineju tyngiu ka rasyt,o tu ziuriu gyvas:)reiskiasi viskas ok,kai darysi kursus galesim padiskutuot gal jau nebusi toks apsestas beprotisku doziu,ir prisiminsi ka senoliai sake:))))anyway smagu matyt:)
Atsimenu tavo patarimus ir galiu pasakyti ne is pirsto lauzti buvo. Dabar nekeliu testos daugiau kaip 500mg i savaite. Nes kiekis nereiskia rezultato. Perdaug ivarius blogesni rezultatai nei, kad per mazai butu. Ir tave labai smagu girdeti... Tikiuosi cia daznai pasirodysi.
na as dar pateisinu kokius 750 testo,bet turi but ilgas nes jei trumpas tai nereikia jo tiek,siaip as pats dbr tuputi lesu tai testo 300,nesa jobtararai,aisku nera lygint su deka ir susta,bet turejau ilga pertraukele tai veikia ir nedidelis kiekis,siaip suda maliau nevisad pasportinu,dbr lyg stabiliau:)
jei koki kursa desi parasyk papliurpsim:)ai tiesa galesim apie slin pakalbet:))
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#450 2009-08-24 21:07
vinstrolis rašė:
TNT rašė:
vinstrolis rašė:
siaip as retokai uzsuku tik paskaitineju tyngiu ka rasyt,o tu ziuriu gyvas:)reiskiasi viskas ok,kai darysi kursus galesim padiskutuot gal jau nebusi toks apsestas beprotisku doziu,ir prisiminsi ka senoliai sake:))))anyway smagu matyt:)Atsimenu tavo patarimus ir galiu pasakyti ne is pirsto lauzti buvo. Dabar nekeliu testos daugiau kaip 500mg i savaite. Nes kiekis nereiskia rezultato. Perdaug ivarius blogesni rezultatai nei, kad per mazai butu. Ir tave labai smagu girdeti... Tikiuosi cia daznai pasirodysi.
na as dar pateisinu kokius 750 testo,bet turi but ilgas nes jei trumpas tai nereikia jo tiek,siaip as pats dbr tuputi lesu tai testo 300,nesa jobtararai,aisku nera lygint su deka ir susta,bet turejau ilga pertraukele tai veikia ir nedidelis kiekis,siaip suda maliau nevisad pasportinu,dbr lyg stabiliau:)
jei koki kursa desi parasyk papliurpsim:)ai tiesa galesim apie slin pakalbet:))
Dabar varysiu trena su susta ir su metanke. reikia po traumos atsigauti. Apie slino vartojima, as bet kada pasiruoses padiskutuoti ir isklausyti naujoves, bei ivairius vartojimo budus. Nes tai gal vienas is sudetingiausiu mases augintoju. O man aktualu. Esu vel pasirenges sauti, bet planas gruodzio menesiui.
Beje dziugu girdeti, kad dar yra zmoniu, kuriuos kabina 300mg testo. Tikriausiai tikrai nemaza pertraukele turejai. Atsimenu tavo rysku raumenyna. Ar vis dar islaikes ar jau po biskeli patala uzsidejes? Apie varzybas galvoji ar kolkas tik del saves uzsiimi?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 16 17 18 19 20 … 86
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Vartojimas ir pasekmės