Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Tema uždaryta

GediminasJ
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK, Manchester
Registravosi: 2011-05-21
Žinutės: 2263
Atsiliepimai: 2

#23701 2012-03-30 00:32

Re: Blevyzgos™

Na bet vis tiek, teisus liks teismo nuosprendis. Galime mes cia gincytis be galo, bet ar nuo to kam mus geriau?
As paprasciausiai tik daviau pavyzį, p.s. nenorėjau nieko cia izeisti, negalvojau, kad taip rimtai uzvirst istatymu ir valdymo sistemos teorijos žiniu ismanymo dialogai... smile Peace
Čia nusiraminimui big_smile

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 00:34)

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#23702 2012-03-30 09:36

GediminasJ rašė:

jutas rašė:

GediminasJ rašė:

Ar aš blogai išdėsčiau savo tekstą, kad taip sunku skaityti.
Tai duoti pavyždžiai kurie buvo, pateikti destytojo, buvusio prokuroro, dabar jei neklystu  jis yra advokatas. Kas dar čia neaišku?

tai tik atsakiau i tavo klausima.
o tas destytojas labai abstrakciai kalbejo.

Vienam daslo, laukiam kito kario nuosprendio.

Tu ne nuosprendzio lauk, o parasyk kuriais metais buvo pateiktas pavizdys,ok?  Nes pagal tavo logika, prabegus 50 metu, tu man pateiksi ta pavizdi ir kaip argumenta sausi kad cia buvo PACIO PROKURORO KABA, kuri turi kazkokia tai magic galia. Tam tikri pavizdziai gali but tam tikru laikotarpiu, esant tam tikriems istatymams. Kad ir kalbant abstrakciai, nors vienas pavizdys turi but konkretus, kitaip visas tas netenka prasmes.

Daugelyje straipsniu, siuo atveju ir vagystes straipsnyje, atskiruose punktuose, po pakeitimo nelike zodzio-NUO!!! Tai yra bausme skiriama NUO kazkiek iki kazkiek metu, tik uz sunkius nusikaltimus.SUNKIUS!!!! o ne batono vagims, tas pavizdys sukurtas fantazijos ir realybej nera terpes jam  pritaikyt.

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23703 2012-03-30 10:15

olegaskimanas rašė:

GediminasJ rašė:

jutas rašė:

tai tik atsakiau i tavo klausima.
o tas destytojas labai abstrakciai kalbejo.

Vienam daslo, laukiam kito kario nuosprendio.

Tu ne nuosprendzio lauk, o parasyk kuriais metais buvo pateiktas pavizdys,ok?  Nes pagal tavo logika, prabegus 50 metu, tu man pateiksi ta pavizdi ir kaip argumenta sausi kad cia buvo PACIO PROKURORO KABA, kuri turi kazkokia tai magic galia. Tam tikri pavizdziai gali but tam tikru laikotarpiu, esant tam tikriems istatymams. Kad ir kalbant abstrakciai, nors vienas pavizdys turi but konkretus, kitaip visas tas netenka prasmes.

Daugelyje straipsniu, siuo atveju ir vagystes straipsnyje, atskiruose punktuose, po pakeitimo nelike zodzio-NUO!!! Tai yra bausme skiriama NUO kazkiek iki kazkiek metu, tik uz sunkius nusikaltimus.SUNKIUS!!!! o ne batono vagims, tas pavizdys sukurtas fantazijos ir realybej nera terpes jam  pritaikyt.

Ne nu... tu nebesuprantu as jau, tai pavyzdziai, kodel pavyzdziai turi tureti butent nustatyti metiniais laikotarpiais ar dar kuom? Nori kito pavyzdzio?
Is prokuroro kalbos dar vienas prasau.
Tikslios datos nezinau bet tai buvo pries 7 metus~
Policininkai kaime ieskodami pavogtu telefonu, pas 82metu mociute ir senuka rado maza aguonu maiseli.
Policininkai tai pranese ir buvo sulaikyti senyvo amziaus pora.
Teisme iskelti kaltinimai, kaip narkotiniu medziagu laikymas, turbut ir platinimas ir vartojimas.
Grese bausme vel gi imu +- nuo 5metu iki 10m. Geriausiu atveju lengvinanciom aplinkybem jie gaus 5metus!
Teismas issiaiskino, kad tos aguonos buvo laikomos, pagal zemaitytoje kakzokios bulviu kosei daryti recepta...
Prokurorai, klausia pareiguno kuris surado tas aguonas Destytojo zodziai: "Kokio velnio nerades ten telefono, pagriebiai ta aguonu maiseli? Ar tu aklas buvai?"
Kiek zinau neoficialeis duomenimis, tai buvo vienintelis atvejis, kada prokurorai nusizenge sau ir skyre tik administracine bauda, nusizengdami LR istatymams.(Kiek supratau is pasakojimo: AUKSTESNI PAREIGUNAI to nesuzinojo)
Senoliai liko vis tiek nepatenktinti nes buvo nubausti 2000lt bauda, jie vargsai net nesuprato, kad jiems uz toki "jiems nerieksminga dalyka"  grese ikalinimas iki 10 metu.
Jeigu ir dabar kazko nesuprasi taij padek Dieve: Tu Chuck Norris.

Ka tik perskaiciau straipsni:

Anot L.Meškauskaitės, Garliavos paveikslas mums parodė, kad teisinė sistema privalo persitvarkyti: „Patinka tai mums ar ne – teisėjai nebepajėgia vieni prisiimti atsakomybės prieš visuomenę. Jie turi į teisinę sistemą įsileisti visuomenę – tarėjus ir prisiekusiuosius.“

Ai tiesa pamiršau tu aukščiau nei bet koks prokuroras ar teisininkas. Tau tas neaktualu smile

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 10:28)

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23704 2012-03-30 10:15

Gryztam is kedziu ir teises gyvenimo i realybe. Kazkas idomensio....
http://www.itnaujienos.lt/go.php/lit/Th … gti_ne/524

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 10:31)

Neprisijungęs

dovjan
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-18
Žinutės: 985

#23705 2012-03-30 10:37

GediminasJ rašė:

Gryztam is kedziu ir teises gyvenimo i realybe. Kazkas idomensio....
http://www.itnaujienos.lt/go.php/lit/Th … gti_ne/524

Kažkas įdomesnio roll

Neprisijungęs

olegaskimanas

#23706 2012-03-30 10:47

eik tu na..... alah

Is kur tokie kaip tu lenda?! lol alah Tu man dabar parasyk, tu rimtai studijuoji teise???? big_smile

veliau jei netingesiu atsakysiu i tavo posta. smile

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23707 2012-03-30 10:53

olegaskimanas rašė:

eik tu na..... alah

Is kur tokie kaip tu lenda?! lol alah Tu man dabar parasyk, tu rimtai studijuoji teise???? big_smile

Ne, as teises nestudijuoju, studijuoju  Informatikos Inzinerija, tiesiog, buvo 4 kreditai 3 kurse 2 pusmeti.
Tiesiog lyginom teisines sistemas, zmoniu galia ir teises. pateikiau kelius pavyzdzius kurie buvo duoti kaip pretekstai kazkokiai teises rusiai. Nesuprantu ko tu mane uzsipuolei, trubut menukas busi, eik ketureiliu parasysi gal geriau liks.
Man neriekia, kad tu man atsakinetum, juk tai ne mano zodziai smile
Ir p.s. noriu baigti sias nesmaones, tai nukeliavo per daug. Jei turi nors viena vingi smegenyse tai suprasi. Jei nori ka nors parasyti brukstelk AP. Pasidalinsiu informacija kuri buvo suteikta.

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 10:55)

Neprisijungęs

beprotis
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-04-12
Žinutės: 763
Atsiliepimai: 0

#23708 2012-03-30 11:49

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23709 2012-03-30 11:59

Ziauru...

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 12:10)

Neprisijungęs

olegaskimanas

#23710 2012-03-30 12:01

GediminasJ rašė:

olegaskimanas rašė:

eik tu na..... alah

Ne, as teises nestudijuoju, studijuoju  Informatikos Inzinerija, tiesiog, buvo 4 kreditai 3 kurse 2 pusmeti.
Tiesiog lyginom teisines sistemas, zmoniu galia ir teises. pateikiau kelius pavyzdzius kurie buvo duoti kaip pretekstai kazkokiai teises rusiai. Nesuprantu ko tu mane uzsipuolei, trubut menukas busi, eik ketureiliu parasysi gal geriau liks.
Man neriekia, kad tu man atsakinetum, juk tai ne mano zodziai smile
Ir p.s. noriu baigti sias nesmaones, tai nukeliavo per daug. Jei turi nors viena vingi smegenyse tai suprasi. Jei nori ka nors parasyti brukstelk AP. Pasidalinsiu informacija kuri buvo suteikta.

Aisku. smile

Neprisijungęs

olegaskimanas

#23711 2012-03-30 12:03

prateskit samokslo teorijas alah : http://tv.lrytas.lt/?id=13330292011331318849

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23712 2012-03-30 12:07

smile graziai bendrauja dukra, bet jau motinos dirbtinumas, man realiai susidaro toks ispudis, kad cia daugiau Stankunaite bando parodyti ir paviestinti  kaip ji graziai moka bendrauti pries kameras.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#23713 2012-03-30 12:43

Ok, sutinku jin mano galva tikrai nera pati geriausia mama pasaulyje. Bet vel tai tik mano susidariusi nuomone is purvasklaidos, bet tai nera argumentas. Beje Kedzio sesuo moka pries kameras elgtis, jos vyras taip pat, bet teta su mociute, tai irgi ziauriai vaidina ir lb nenaturalios. Man irgi cia kzks nevisai kvepia, bet tai teisme 0. Is Olego nuorodos matosi, kad per diena buvo gerai su vaiku padirbeta. Kas gali paneikti, kad buvo ikalta, jog per ja jos tevas nuzudytas, visa Kedziu seima susilauks nemalonumu jei ji vaziuos su mama ir pan? Cia tokia pati samokslo teorija kaip ir kitos, bet taip pat visai reali. P.s. pamirskim batona, nes man jau graudziai juokinga del jo big_smile

Paskutinį kartą taisė ?uess (2012-03-30 12:45)

Neprisijungęs

fanis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Danija
Registravosi: 2009-09-03
Žinutės: 2413
Atsiliepimai: 1

#23714 2012-03-30 12:46

yra zmogus yra problema nera zmogaus nera problemos , stankunaite uzvertei ir vsio

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23715 2012-03-30 12:51

?uess rašė:

Ok, sutinku jin mano galva tikrai nera pati geriausia mama pasaulyje. Bet vel tai tik mano susidariusi nuomone is purvasklaidos, bet tai nera argumentas. Beje Kedzio sesuo moka pries kameras elgtis, jos vyras taip pat, bet teta su mociute, tai irgi ziauriai vaidina ir lb nenaturalios. Man irgi cia kzks nevisai kvepia, bet tai teisme 0. Is Olego nuorodos matosi, kad per diena buvo gerai su vaiku padirbeta. Kas gali paneikti, kad buvo ikalta, jog per ja jos tevas nuzudytas, visa Kedziu seima susilauks nemalonumu jei ji vaziuos su mama ir pan? Cia tokia pati samokslo teorija kaip ir kitos, bet taip pat visai reali. P.s. pamirskim batona, nes man jau graudziai juokinga del jo big_smile

Visai auditorijai buvo juokinga...smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#23716 2012-03-30 12:52

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

Jei man atrodytu, kad bent kzkiek tai imanoma, paklausciau destytoju, bet paskui uz debila laikytu.

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23717 2012-03-30 12:57

?uess rašė:

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

Jei man atrodytu, kad bent kzkiek tai imanoma, paklausciau destytoju, bet paskui uz debila laikytu.

Paklausk, juk tam ir yra destytojai, kad viska detaliai isdestytu. P.S. Klausk toje specialybeje nusimanancio, o ne elektriko...
P.S.S. gertuve jau nusipirkai?

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 12:57)

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#23718 2012-03-30 13:03

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

GediminasJ rašė:

Paklausk, juk tam ir yra destytojai, kad viska detaliai isdestytu. P.S. Klausk toje specialybeje nusimanancio, o ne elektriko...

big_smile kokia atmintis big_smile Tu man ziaurus big_smile Tavo pvz apie batona arba netikslus, arba destytojas lochas kokiu reta.  Ko klausti? Pasakyk man bylos nr. Dar karta big_smile Gertuve prisimine lol utiutiu snd paskaita buvo grazios destytojos, db tu praskaidrinai nuotaika, kad visos tokios dienos butu nykstys

Paskutinį kartą taisė ?uess (2012-03-30 13:03)

Neprisijungęs

159159
Rusų ambasados apmokamas komentatorius
Registravosi: 2010-11-18
Žinutės: 10805
Įspėjimai: 3
Atsiliepimai: 24

#23719 2012-03-30 13:08

eina utiutiu, dar jūs apie tai? big_smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#23720 2012-03-30 13:11

Jo big_smile Bet db prisidejo mano gertuve big_smile Gali vel grazinti tema prie papu ir siknu, nes maciau tu idealu varianta pasirinkai, bet pvz butu tusas ir viena pana su gerais papais, o kita su gera sikna. Prie kurios eitum?

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23721 2012-03-30 13:12

?uess rašė:

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

big_smile kokia atmintis big_smile Tu man ziaurus big_smile Tavo pvz apie batona arba netikslus, arba destytojas lochas kokiu reta.  Ko klausti? Pasakyk man bylos nr. Dar karta big_smile Gertuve prisimine lol utiutiu snd paskaita buvo grazios destytojos, db tu praskaidrinai nuotaika, kad visos tokios dienos butu nykstys

Susimasciau, ar tu Univere mokaisi ar dar mokykloje... Bylos numeri? Kadrais nebevaiksciok. Leisk prisiminti, kazkur 8~ kartus braukiau teksta ir rasiau, kad tai buvo PAVYZDZIAI del rasytines teises! tai buvo lyginami du pavyzdziai, jei pervzelgsi ankstesnes zinutes ir isiskaitysi, turetum surpasti.
Turiu 0.5l slonikeli, gal reikia? uz 5lt atsiusciau free shipingas wink

Neprisijungęs

Ptycka
Dažnas senbūvis
Vietovė: Honolulu
Registravosi: 2008-12-04
Žinutės: 6275
Atsiliepimai: 9

#23722 2012-03-30 13:13

Gal kas zinot papildu parduotuviu Lenkijoi Augustave adresu kokiu?

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23723 2012-03-30 13:15

?uess rašė:

Jo big_smile Bet db prisidejo mano gertuve big_smile Gali vel grazinti tema prie papu ir siknu, nes maciau tu idealu varianta pasirinkai, (1). bet pvz butu tusas ir (2) viena pana su gerais papais, o kita su gera sikna. (3)Prie kurios eitum?

1.Kazin ar apkamai esi buves tokiam dalyke
2. Kazin ar esi tokia mates.
3. Tai parodo, kad dar neturi ir neturejas panikes big_smile
alah

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#23724 2012-03-30 13:18

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

Jo big_smile Bet db prisidejo mano gertuve big_smile Gali vel grazinti tema prie papu ir siknu, nes maciau tu idealu varianta pasirinkai, (1). bet pvz butu tusas ir (2) viena pana su gerais papais, o kita su gera sikna. (3)Prie kurios eitum?

alah

Ko tu prie manes prikibai? big_smile fuckyou Normalus juoko formos kls, manai as cia rimtai. Turiu as pana ir su papais ir su sikna. Bet aisku tau geriau zinoti. Nestumsiu ant taves siuo kls, nes nzn taves, tai butu nelogiska kzka sakyti.

Neprisijungęs

GediminasJ
Dažnas senbūvis

#23725 2012-03-30 13:21

?uess rašė:

GediminasJ rašė:

?uess rašė:

alah

Ko tu prie manes prikibai? big_smile fuckyou Normalus juoko formos kls, manai as cia rimtai. Turiu as pana ir su papais ir su sikna. Bet aisku tau geriau zinoti. Nestumsiu ant taves siuo kls, nes nzn taves, tai butu nelogiska kzka sakyti.

Zaidziam kara nepastebejai?big_smile Kolkas tik bartukais metais.
Visos panos turi siknas ir papus, nemanau, kad be ju aplamai zmogus galetu egzistuoti.
Na o jei jau turi pana tai atsakyk, jei tarkim tavo panos liemeneles dydis butu a o ne issvajotasis c ar paliktum ja?smile Ir ar aplamai, jeigu matytum kad nei subine ispudinga nei papu neturi, bet veidukas grazus ir maloniai bendraujasi, tai nesinoretu tokios tureti ar kaip?smile

Paskutinį kartą taisė GediminasJ (2012-03-30 13:22)

Neprisijungęs

Tema uždaryta

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net