Puslapiai: 1 … 41 42 43 44 45 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- Skyrma
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-14
- Žinutės: 124
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#1051 2008-05-26 18:47
Re: Bendro pobūdžio pagalba
Genius rašė:
Skyrma rašė:
Genius rašė:
Sveiki, pradejau sportuoti pries pora-trejeta menesiu, priaugau gal 7 kg, tai turbut ne taip jau ir blogai, bet man kilo toks vienas klausimas. Nezinau, ar man peciai progresuoja, ar nelabai, nes jega padidejo, o vizualiai skirtumas nelabai matosi. O nezinau butent todel, kad man ju niekad neskauda. Visu kitu grupiu (treniruojamu) raumenis po to paskauda, o peciu niekad. Darau pecius karta per savaite, deltoms karini spaudima, hanteliu spaudima sedint ir stangos trauka prie smakro po 6 serijas nu ir plius ten dar trapecijai, bet su ja viskas gerai. Atrodo lyg ir stengiuosi is paskutiniuju, paskutinius pakartojimus tenka pastenet kaip reikalas, bet raumenis suskausta (gal teisingiau butu sakyti, kad jie pavargsta) tik butent tada. O kita diena ar tuo labiau dar kita - nieko. Atrodo, kad kasdien galeciau peciu treniruote daryt. Nusimanantys papasakokit, kaip cia su tais peciais? Jeigu kazka negerai darau, tada patarimai nepakenktu. O gal taip ir turi buti? Nepeikit labai, kad sukuriau tema, bet as cia dar naujokas, tad paciam rasti informacijos nepavyko. Aciu visiems is anksto
siaip priaugai lb daug nes as 8-9 menesi kacelinuos ir tik +5kg priaugta o del tu peciu siaip ir man ju neskauda ir nk nera skaudeja tai turbut cia normalnu o apie skausmus tai skauda bica kojas na ir truputi krutine o kiti raumenis nera skaudeja tad manau cia normalu
o ar atsirastu cia tokiu, kuriems skauda deltas? gal tik mes cia tokie issigimem o kitiems normalu
manau kad tai normalu tad nekreip demesi o kacelinkis toliau
kai kuriems gali skaudet kai kuriems ne cia daug kas nuo zmogaus priklauso
Paskutinį kartą taisė Skyrma (2008-05-26 18:48)
Neprisijungęs
- Genius
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-25
- Žinutės: 23
#1052 2008-05-26 19:12
ir man taip atrodo, tik klausiau del to, kad bijau, jog nepradetu man peciai atsilikinet, galvojau gal dar labiau reiks pastenet na nieko, aciu
P.S. paskaiciavau, kad po 2 men buvau priauges 6 kg, o po triju - 7. buvau girdejes, kad praejus siek tiek laiko nuo pradzios progresas ryskiai sumazeja, bet del ko butent taip yra? ar galima kaip nors vel ji padaryti toki, kaip buvo? gal dar daugiau valgyti, gal pirkti papildu, o gal keisti programa? jei neimanoma tai ka padarysi
Paskutinį kartą taisė Genius (2008-05-26 20:44)
Neprisijungęs
- Tomcikas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kavarskas
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 136
#1053 2008-05-27 13:58
Progresuot kūnas juk visą laiką negali maksimaliu tempu. Bet po kiek laiko atsigaus tas progresas
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#1054 2008-05-27 14:21
Adaptuojas kunas prie visko, todel jam reikalingi pasikeitimai, turi po biski visur viska keitinet ir ziuret
Neprisijungęs
- Luv
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-27
- Žinutės: 6
#1055 2008-05-27 17:37
Tai va, situacija tokia
1.Kojų tiesimas staklėse, tai reikia raumeniui duot dirbti atpalaidavus pėdą ar ištempus? Ir ar paleisti ant laisvo ar ant įtempimo visada laikyt kojas?
2.Pritupimai su štanga, tai reikia pritūpt išviso kiek gali ar kad būtų leška horizantaliam pakrypime? Ir kai tūpi reikia įtempus raumenis ar atleidus tūpt?
3.Kojų lenkimas staklėsę, tai kiek reikia lenkti? Kol į šikną sau įsispiri? Ir vėl ar reikia įtempus šiuo atveju kulnus laikyt ar tik ant pačio pačio raumens dirbt.
4.Ar tai normalu, kad man skauda ant ten kur dedu štangą darydamas pritupimus?
Grįžęs dar pateiksiu klausimų, labai dėkingas būčiau jei kas atsakytų
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#1056 2008-05-27 19:27
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
1.Kojų tiesimas staklėse, tai reikia raumeniui duot dirbti atpalaidavus pėdą ar ištempus? Ir ar paleisti ant laisvo ar ant įtempimo visada laikyt kojas?
2.Pritupimai su štanga, tai reikia pritūpt išviso kiek gali ar kad būtų leška horizantaliam pakrypime? Ir kai tūpi reikia įtempus raumenis ar atleidus tūpt?
3.Kojų lenkimas staklėsę, tai kiek reikia lenkti? Kol į šikną sau įsispiri? Ir vėl ar reikia įtempus šiuo atveju kulnus laikyt ar tik ant pačio pačio raumens dirbt.
eina utiutiu kiek kartu buvai stanginej? atsakysiu vien del to, kad tikiuosi, jog tu eini trecia karta, nes klausimai beviltiski
1. nematau skirtumo del pedos, daryk, kaip patogiau, nekreipk i ja demesio, gi ne peda kocioji. Paleist negalima jokiam pratime. Pratimas bet kuris yra is dvieju daliu - pirmyn ir atgal.
2. pritupimus nedaryk iki galo. Gal ir geriau jegos atzvilgiu butu, bet nebutina. beje, kai svoriai pakils, iki galo nebepadarysi
3. lenk kiek gali ir neatleisk, o po truputi nuleisk
4. normalu tam skirti paralonai buna specialus
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#1057 2008-05-27 19:34
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
1. geriau neleist atsipalaiduot raumeniui, bet paivairinimui galima ir visaip daryt
2. tupk kiek eina, tik ziurek nugara, raumenis visi itempti, pries tupiant giliai ikvepk, kad susidarytu spaudimas pilve, apsaugos stubura.
3. daryk pilna amplitude
4. taip neturetu but, gal per aukstai dedi, pries paimant stanga sutrauk pecius ir dek stanga ant raumens trapecinio.
Neprisijungęs
- Skyrma
- Atkaklus dalyvis
#1058 2008-05-27 22:52
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
na pagrinde tau wiska isdeste gerai bet del tavo 3. irgi wiska gerai pasake tik wa kai as ta pratima dariau treneris priejas sako peda laikyk tiesiai ir sulenkes ta prasme neatpalaidaves sake jog tai daro didele itaka
Neprisijungęs
- Luv
- Naujas dalyvis
#1059 2008-05-27 22:52
nenormalus rašė:
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
Grįžęs dar pateiksiu klausimų, labai dėkingas būčiau jei kas atsakytųeina utiutiu kiek kartu buvai stanginej? atsakysiu vien del to, kad tikiuosi, jog tu eini trecia karta, nes klausimai beviltiski
1. nematau skirtumo del pedos, daryk, kaip patogiau, nekreipk i ja demesio, gi ne peda kocioji. Paleist negalima jokiam pratime. Pratimas bet kuris yra is dvieju daliu - pirmyn ir atgal.
2. pritupimus nedaryk iki galo. Gal ir geriau jegos atzvilgiu butu, bet nebutina. beje, kai svoriai pakils, iki galo nebepadarysi
4. normalu tam skirti paralonai buna specialus
dėl šito pasisakymo tu beviltiškas kaip tik esi, man tiesiog įdomu kaip žmonės daro, nes pėdą atpalaidavus tau reikės 3x mažiau svorio, nes nepakelsi vien blauzdom. Aš va trečia savaitė sportuoju, o dėl visų kitų klausimų tai aš viską ką jūs man pasakėt žinojau, tik pažiūrėjau ar mano žinios neprasilenkė su kitų.
O dėl to kad skauda, tai esu labai kūdas ir galima sakyt ant kaulų dedu Na tai tada su laiku turėtų praeit, jeigu neskauda jums
Paskutinį kartą taisė Luv (2008-05-27 22:53)
Neprisijungęs
- Luv
- Naujas dalyvis
#1060 2008-05-27 22:55
Skyrma rašė:
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
Grįžęs dar pateiksiu klausimų, labai dėkingas būčiau jei kas atsakytųna pagrinde tau wiska isdeste gerai bet del tavo 3. irgi wiska gerai pasake tik wa kai as ta pratima dariau treneris priejas sako peda laikyk tiesiai ir sulenkes ta prasme neatpalaidaves sake jog tai daro didele itaka
tai aš pats pabandžiau ir kilo klausimas, nes ten štanginėj vieni vienaip kiti kitiap daro ir dar kiekvienas savaip, tai žinai o trenerio nebuvo, todėl čia paklausiau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#1061 2008-05-28 13:06
Luv rašė:
nenormalus rašė:
Luv rašė:
Tai va, situacija tokia
Grįžęs dar pateiksiu klausimų, labai dėkingas būčiau jei kas atsakytųeina utiutiu kiek kartu buvai stanginej? atsakysiu vien del to, kad tikiuosi, jog tu eini trecia karta, nes klausimai beviltiski
4. normalu tam skirti paralonai buna specialusdėl šito pasisakymo tu beviltiškas kaip tik esi, man tiesiog įdomu kaip žmonės daro, nes pėdą atpalaidavus tau reikės 3x mažiau svorio, nes nepakelsi vien blauzdom. Aš va trečia savaitė sportuoju, o dėl visų kitų klausimų tai aš viską ką jūs man pasakėt žinojau, tik pažiūrėjau ar mano žinios neprasilenkė su kitų.
O dėl to kad skauda, tai esu labai kūdas ir galima sakyt ant kaulų dedu Na tai tada su laiku turėtų praeit, jeigu neskauda jums
avine, dziaukis, kad atsake zmones i klausimus. nes taip ir liktum kausas su durnais klausimais
Neprisijungęs
- mažvydas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-01-21
- Žinutės: 189
#1062 2008-05-28 14:39
Dabar sportuoji i savaite 3 kartus kiek laiko pasportavus reiktu pereiti ant 4 dienu?
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1063 2008-05-28 14:46
Pritupimus daryk iki galo kiek gali tupk zemiau.
Koju lenkimas staklese - sikna turi stengtis spausti prie suolo ir lenkti is dvigalvio.
Visi pratimai turi buti koncentruoti, negalima metyt nieko, turi but atliekami letai.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#1064 2008-05-28 15:01
mažvydas rašė:
Dabar sportuoji i savaite 3 kartus kiek laiko pasportavus reiktu pereiti ant 4 dienu?
Nėra jokios ribos, tada kai jausi, jog reikia didesnės apimties, kad apkrautum raumenis, tada imi keturių dienų, kad ilgai nesėdėt salėj.
Neprisijungęs
- Skyrma
- Atkaklus dalyvis
#1065 2008-05-28 15:51
mažvydas rašė:
tas nebutina tiesiog wisa laika gali aiti i savaite 3 kartus tik kas 8 savaites padaryk nors po 1 savaite pertrauka ir padares pertrauka pakeisk programa ir fsio o kiek kartu aisi i savaite 3,4 ar 5 tas nelabai ka sako
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#1066 2008-05-28 16:00
Sako. Jei gali atsigaut, apsirupini, kad atsigautum 4 dienu savaites programoj, tada prasom. Efektyviau bus tikrai 4 dienu nei 3, bet su salyga, kad raumenys spes atsigaut.
Neprisijungęs
- luks1514
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-28
- Žinutės: 1
#1067 2008-05-28 17:22
Man 15 metu ir as sportuoju jau 0.5 metu sporto klube ir treniruojuosi pirmadieni treciadieni penktadieni noriejau paklaust ar man pasiteisins treniruociu programa 4 kartus i savaite 1ieni 2ieni 4ieni 5ieni?
Neprisijungęs
- Tomcikas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kavarskas
- Registravosi: 2008-02-29
- Žinutės: 136
#1068 2008-05-28 18:01
Priklauso nuo programos Šiaip dar su 3 dienų pasitreniruok
Neprisijungęs
- Skyrma
- Atkaklus dalyvis
#1069 2008-05-28 18:08
luks1514 rašė:
Man 15 metu ir as sportuoju jau 0.5 metu sporto klube ir treniruojuosi pirmadieni treciadieni penktadieni noriejau paklaust ar man pasiteisins treniruociu programa 4 kartus i savaite 1ieni 2ieni 4ieni 5ieni?
truputeli auksciau paskaityk katik apie tai kalbeta yra netgi tam paciam puslapi
Neprisijungęs
- Basketball
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-29
- Žinutės: 2
#1070 2008-05-29 20:49
Kaip man treniruotis,kokius pratimus daryt jei turiu tik hantelius ir gyvenu miestely kur nera sporto klubo?Jeigu as pasidaryciau stanga kokius man pratimus daryti.man 15 metu ir turiu nugaros iskrypima.
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#1071 2008-05-29 20:54
Basketball rašė:
Kaip man treniruotis,kokius pratimus daryt jei turiu tik hantelius ir gyvenu miestely kur nera sporto klubo?Jeigu as pasidaryciau stanga kokius man pratimus daryti.man 15 metu ir turiu nugaros iskrypima.
tokiais dalykais nejuokauk ,pirma susitvarkyk nugara ,tada galvok apie si sporta ,juk nedarysi vien prieki reik ir nugara dirbt ,tai tik eik i mankstas i masazus ir negalvok dar apie si sporta.
Neprisijungęs
- Basketball
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-29
- Žinutės: 2
#1072 2008-05-29 21:01
gerai aciu.
Neprisijungęs
- Luv
- Naujas dalyvis
#1073 2008-05-29 22:59
nenormalus rašė:
Luv rašė:
nenormalus rašė:
eina utiutiu kiek kartu buvai stanginej? atsakysiu vien del to, kad tikiuosi, jog tu eini trecia karta, nes klausimai beviltiski
4. normalu tam skirti paralonai buna specialusdėl šito pasisakymo tu beviltiškas kaip tik esi, man tiesiog įdomu kaip žmonės daro, nes pėdą atpalaidavus tau reikės 3x mažiau svorio, nes nepakelsi vien blauzdom. Aš va trečia savaitė sportuoju, o dėl visų kitų klausimų tai aš viską ką jūs man pasakėt žinojau, tik pažiūrėjau ar mano žinios neprasilenkė su kitų.
O dėl to kad skauda, tai esu labai kūdas ir galima sakyt ant kaulų dedu Na tai tada su laiku turėtų praeit, jeigu neskauda jumsavine, dziaukis, kad atsake zmones i klausimus. nes taip ir liktum kausas su durnais klausimais
tu ir esi kaušas toks kad nėra žodžių, tam ir yra forumai kad klaust, neesmė koks klausimas, ačiū tiem kas padėjo, bet kad tu čia avinienies ir stumi kaip koks daunas tia aš nesuprantu, nepatinka kas nros nerašyk, negi tave verčia? Išvis kartais išmok patylėt, nes pievas šaudai.
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#1074 2008-05-29 23:41
Luv rašė:
nenormalus rašė:
Luv rašė:
dėl šito pasisakymo tu beviltiškas kaip tik esi, man tiesiog įdomu kaip žmonės daro, nes pėdą atpalaidavus tau reikės 3x mažiau svorio, nes nepakelsi vien blauzdom. Aš va trečia savaitė sportuoju, o dėl visų kitų klausimų tai aš viską ką jūs man pasakėt žinojau, tik pažiūrėjau ar mano žinios neprasilenkė su kitų.
O dėl to kad skauda, tai esu labai kūdas ir galima sakyt ant kaulų dedu Na tai tada su laiku turėtų praeit, jeigu neskauda jumsavine, dziaukis, kad atsake zmones i klausimus. nes taip ir liktum kausas su durnais klausimais
tu ir esi kaušas toks kad nėra žodžių, tam ir yra forumai kad klaust, neesmė koks klausimas, ačiū tiem kas padėjo, bet kad tu čia avinienies ir stumi kaip koks daunas tia aš nesuprantu, nepatinka kas nros nerašyk, negi tave verčia? Išvis kartais išmok patylėt, nes pievas šaudai.
isgerk 50g, atsipalaiduok biski, nebuk isitempes
Neprisijungęs
- FFttRR
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-30
- Žinutės: 286
#1075 2008-05-30 20:20
Sveiki, noreciau paklausti del kokiu priezasciu gali sustoti augti svoris?pradejus sportuoti 3 menesius akivaizdziai matesi svorio augimas ,bet kiek priaugau to svorio tiek ir liko nors viska ta pati darau.Jau 4 menesiai be normaliu rezultatu.Nezinau ko imtis todel prasau jusu pagalbos
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 41 42 43 44 45 … 242
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba