Puslapiai: 1 … 107 108 109 110 111 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- nematomas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-06
- Žinutės: 117
- Atsiliepimai: 0
#2701 2011-03-16 17:40
Re: Bendro pobūdžio pagalba
Sveiki , jau antra diena skauda sita vieta , net nezinau kaip cia pavadinti, Apvalusis nugręžiamasis raumuo ( pronator teres), http://www.teretana.co.ba/download/anatomija.jpg (pirmas pic;rankos). Siandien skauda dar labiau nei vakar , skauda net rankas sulenkt. Manau,persidirbau pirmoje treniruoteje ^^ Patarki ka padaryti kad sumazinti skausma ? Gal reikia gerti kokius papildus , kad neskaudetu raumenys taip ?
Neprisijungęs
- wtp
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-01-05
- Žinutės: 313
- Atsiliepimai: 2
#2702 2011-03-16 19:03
nematomas rašė:
Sveiki , jau antra diena skauda sita vieta , net nezinau kaip cia pavadinti, Apvalusis nugręžiamasis raumuo ( pronator teres), http://www.teretana.co.ba/download/anatomija.jpg (pirmas pic;rankos). Siandien skauda dar labiau nei vakar , skauda net rankas sulenkt. Manau,persidirbau pirmoje treniruoteje ^^ Patarki ka padaryti kad sumazinti skausma ? Gal reikia gerti kokius papildus , kad neskaudetu raumenys taip ?
Skauda, nes neseniai pradejai sportuot ir raumuo neprisitaikes tokiems kruviams. Susikaupe pieno rugsties. Sumazinti jei nori, tai ta raumeni mankstink. O papildu tai beta alaninas blokuoja pieno rugsti, bcaa apsaugo, hmb.
Neprisijungęs
- nematomas
- Atkaklus dalyvis
#2703 2011-03-16 19:27
wtp rašė:
nematomas rašė:
Skauda, nes neseniai pradejai sportuot ir raumuo neprisitaikes tokiems kruviams. Susikaupe pieno rugsties. Sumazinti jei nori, tai ta raumeni mankstink. O papildu tai beta alaninas blokuoja pieno rugsti, bcaa apsaugo, hmb.
Tas beta alaninas "zalos" jokios nepridaro ? Dar tik 16 metu , tai nesinori daug "hemijos" vartoti. Beje , kiek laiko mazdaug organizmui reikia priprasti prie tu kruviu? Geriau namuose pasedeti palaukti kol "apsiramins raumenys" , ar eiti i sale ?
ps. Salei dariau pagal dvieju dienu programa pradedantiesiems , tai pasilikti su ja koki menesiuka ir eiti du kartus i savaite ar pakeisti ja ?
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#2704 2011-03-16 19:41
nematomas rašė:
wtp rašė:
nematomas rašė:
Tas beta alaninas "zalos" jokios nepridaro ? Dar tik 16 metu , tai nesinori daug "hemijos" vartoti. Beje , kiek laiko mazdaug organizmui reikia priprasti prie tu kruviu? Geriau namuose pasedeti palaukti kol "apsiramins raumenys" , ar eiti i sale ?
ps. Salei dariau pagal dvieju dienu programa pradedantiesiems , tai pasilikti su ja koki menesiuka ir eiti du kartus i savaite ar pakeisti ja ?
beta alanainas ne chemija...sportuok pora menesiu su sita programa paskui pakeisi skausmai baigsis kai isjudinsi visus raumenis, bent jau taip turetu but...
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#2705 2011-03-16 20:17
nematomas rašė:
atsimenu kai po pertraukos 2menesiu pradejau vel sportuot ir 4 x MAX prisitraukimu treniruotej padariau, tai savaitej kaip surakinta ranka per ta vieta buvo, nei istiest nei sulenkt=)
Paskutinį kartą taisė lorenzo (2011-03-16 20:17)
Neprisijungęs
- nematomas
- Atkaklus dalyvis
#2706 2011-03-16 20:37
Tai neatsaket i klausima , ar geriau namuose sedeti ir laukti kol praeis , ar varyti i sale ir dirbti "nekreipiant" demesi i skausma. Ir dar del treniruociu : eiti du kartus i savaite pagal ta programa ?
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
#2707 2011-03-16 22:24
nematomas rašė:
Tai neatsaket i klausima , ar geriau namuose sedeti ir laukti kol praeis , ar varyti i sale ir dirbti "nekreipiant" demesi i skausma. Ir dar del treniruociu : eiti du kartus i savaite pagal ta programa ?
jei jau karta pradejei sportuot tai jokiu sedejimu namie, eini ir sportuoji, skaumsmai praeis laikui begant o sportuok pagal ta savopredinuku programa pora menesiu o paskui imk kita manau bent jau 3 dienu per savaite.
Neprisijungęs
- nematomas
- Atkaklus dalyvis
#2708 2011-03-16 22:29
Nu as irgi taip manau , kad reikia eiti , bet kad net negaliu ranku istiesti normaliai ...
Neprisijungęs
- scorpas
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2011-03-16
- Žinutės: 10
#2709 2011-03-16 23:41
Tai nereikejo taip pradzioj skubet i prieki viskas po truputi
Neprisijungęs
- Dariusz
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: akmenes r.
- Registravosi: 2009-08-26
- Žinutės: 154
#2710 2011-03-17 20:07
kodel kulturizmo zvaigzdes sportuoja be pirstiniu ? gal kvailas klausimas bet rimtai nesu mates ju su pirstinem..gal skirias paemims ar kas ?
Neprisijungęs
- MK
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2011-03-03
- Žinutės: 152
#2711 2011-03-17 20:24
Dariusz rašė:
kodel kulturizmo zvaigzdes sportuoja be pirstiniu ? gal kvailas klausimas bet rimtai nesu mates ju su pirstinem..gal skirias paemims ar kas ?
As irgi be ju sportuoju , niekad oda nenusitrina , gal ivaldyta paemimo technika ar dar koks besas.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2712 2011-03-17 20:24
o gal tik fotografuojasi ir filmuojasi be pirstiniu?
Neprisijungęs
- pull-ups
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Lazdijai
- Registravosi: 2010-12-26
- Žinutės: 138
#2713 2011-03-17 20:35
na va,grizau po ligos 2 sav. sirgaugrupu jega nukrito ir istverme biski svoris:D tai va,kaip man sugrizt?
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 1788
- Atsiliepimai: 12
#2714 2011-03-17 20:44
pull-ups rašė:
na va,grizau po ligos 2 sav. sirgaugrupu jega nukrito ir istverme biski svoris:D tai va,kaip man sugrizt?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2715 2011-03-17 20:52
pull-ups rašė:
Kur sugryzt?
Neprisijungęs
- pull-ups
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Lazdijai
- Registravosi: 2010-12-26
#2716 2011-03-17 21:01
Robšė rašė:
pull-ups rašė:
Kur sugryzt?
i sporta?
Neprisijungęs
- LarisVaris
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-07-04
- Žinutės: 1788
- Atsiliepimai: 12
#2717 2011-03-17 21:05
pull-ups rašė:
Robšė rašė:
pull-ups rašė:
Kur sugryzt?
i sporta?
o kaip tu manai..?
Neprisijungęs
- MK
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2011-03-03
- Žinutės: 152
#2718 2011-03-17 21:53
pull-ups rašė:
Pamirsai kelia ar kas yra?
Neprisijungęs
- Dziudorius
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-19
- Žinutės: 45
#2719 2011-03-20 18:14
Sveiki,
Dabar sportuoju pagal Full-body programa. Nevartoju papildu, biski derinu mityba, kad mases igauciau. Po kiek laiko jau galesiu tiketis isvysti rezultatus?
Paskutinį kartą taisė Dziudorius (2011-03-20 18:20)
Neprisijungęs
- crank
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Uk
- Registravosi: 2011-01-14
- Žinutės: 554
#2720 2011-03-20 18:52
Dziudorius rašė:
Sveiki,
Dabar sportuoju pagal Full-body programa. Nevartoju papildu, biski derinu mityba, kad mases igauciau. Po kiek laiko jau galesiu tiketis isvysti rezultatus?
Kai mityba derinsi ne ''biski'' ir greit niekas nevyksta. Rezultatai priklauso nuo to kiek idesi darbo.
Neprisijungęs
- nezinaukodel
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-03-21
- Žinutės: 1
#2721 2011-03-21 02:10
sveiki:) kaip manote apie toki kursiuka (anavar,testosteron propionate,tren acetate) gal kas bus bandes butu idomu daugiau apie tai suzinoti.is anksto aciu:)
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
#2722 2011-03-21 07:00
nezinaukodel rašė:
sveiki:) kaip manote apie toki kursiuka (anavar,testosteron propionate,tren acetate) gal kas bus bandes butu idomu daugiau apie tai suzinoti.is anksto aciu:)
eini y farmakologijos skilty ir klausi.
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-14
#2723 2011-03-21 09:45
deividas rašė:
sveiki visi gal kas galetu pakonsultuoti?
buciau baisiai dekingas
mano ugis 173cm., svoris 69kg. man 29metai.
1) ar tai normalus mano kuno sudejimas?
2) mano treniruotes:prisitraukimai, atsispaudimai, presas. nera galimybiu rimciau sportuoti. teko garbe puse metu sporto kluba palankyt tom i baiges viskas. kaip paprastom salygom rimciau sportuoti?
3)ar mano metu galima akivaizdziai pagerinti figura?
4)mano labai greita medziagu apykaita, nepriaugu svorio. Tad kaip padidint raumenu apimti? krutines raumuo dingsta pakelus rankas aukstyn?
5) silpnoki ranku riesai. pakilojus stanga, juos daznai skauda nors ir nesunkiai keliu. traumu neturejau?
labai aciu.
sveikas,,daryk taip,,,pirma diena krutine ir bicas,,,antra diena peciai tricas ir trecia diena nugara kojas,,,viena diena pailsek ir vel is naujo
Neprisijungęs
- Spikeee
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-03-14
#2724 2011-03-21 09:47
Spikeee rašė:
deividas rašė:
buciau baisiai dekingas
2) mano treniruotes:prisitraukimai, atsispaudimai, presas. nera galimybiu rimciau sportuoti. teko garbe puse metu sporto kluba palankyt tom i baiges viskas. kaip paprastom salygom rimciau sportuoti?
4)mano labai greita medziagu apykaita, nepriaugu svorio. Tad kaip padidint raumenu apimti? krutines raumuo dingsta pakelus rankas aukstyn?
5) silpnoki ranku riesai. pakilojus stanga, juos daznai skauda nors ir nesunkiai keliu. traumu neturejau?
labai aciu.sveikas,,daryk taip,,,pirma diena krutine ir bicas,,,antra diena peciai tricas ir trecia diena nugara kojas,,,viena diena pailsek ir vel is naujo
jei nori rezultatu,,daryk pratimus su maximaliais svoriais,,tavo atzvilgiu
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
#2725 2011-03-21 15:42
Spikeee rašė:
Spikeee rašė:
deividas rašė:
buciau baisiai dekingas
labai aciu.sveikas,,daryk taip,,,pirma diena krutine ir bicas,,,antra diena peciai tricas ir trecia diena nugara kojas,,,viena diena pailsek ir vel is naujo
jei nori rezultatu,,daryk pratimus su maximaliais svoriais,,tavo atzvilgiu
ysiskaityk ka zmogus raso, kokie max svoriai? jam pirma valgyt reik pradet du kartus duagiau nei db suvalgo tada prades svoris augt o kad tik sua tsispaudimais ir prisitraukimais tai cia labai geru rezultatu nepasieksi..kad neskaudetu riesu yra tokie gumai ant riesu keliant stanga galima naudot, beje as pats siek tiek uz tave vyresnis ir visai neblogai sekasi dailint figura... bet dar karta pabreziu tau reiktu eit geriau y sporto sale...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 107 108 109 110 111 … 242
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba