Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 113
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Riebalų deginimui, raumenų masės ryškinimui
- Big I
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-10
- Žinutės: 47
- Atsiliepimai: 0
#451 2010-01-18 11:01
Re: Riebalų deginimui, raumenų masės ryškinimui
kas tas CLA?
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#452 2010-01-18 13:35
Big I rašė:
kas tas CLA?
CLA reiškia konjuguota linoleino rūgštis. CLA yra esminė neprisotinta riebioji rūgštis, kuri, kaip yra įrodyta moksliniais tyrimais, turi teigiamą efektą baltymų ir riebalų metabolizmui. Įvairios mokslinės studijos pademonstravo, kad CLA papildai gali realiai pagerinti organizmo sudėtį. CLA skatina medžiagų apykaitą ir (kartu su fiziniu aktyvumu ir sveiku gyvenimo būdu), paryškina raumenų kontūrus ir sumažina riebalinius audinius. CLA taip pat yra efektyvus antioksidantas, tiek, kiek įmanoma, padedantis apriboti laisvųjų radikalų, atsirandančių sunkios treniruotės metu, kenksmingus efektus.
Neprisijungęs
- Big I
- Naujas dalyvis
#453 2010-01-18 15:16
gazuotas rašė:
Big I rašė:
kas tas CLA?
CLA reiškia konjuguota linoleino rūgštis. CLA yra esminė neprisotinta riebioji rūgštis, kuri, kaip yra įrodyta moksliniais tyrimais, turi teigiamą efektą baltymų ir riebalų metabolizmui. Įvairios mokslinės studijos pademonstravo, kad CLA papildai gali realiai pagerinti organizmo sudėtį. CLA skatina medžiagų apykaitą ir (kartu su fiziniu aktyvumu ir sveiku gyvenimo būdu), paryškina raumenų kontūrus ir sumažina riebalinius audinius. CLA taip pat yra efektyvus antioksidantas, tiek, kiek įmanoma, padedantis apriboti laisvųjų radikalų, atsirandančių sunkios treniruotės metu, kenksmingus efektus.
ir kokie dozawimaj sito CLA?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#454 2010-01-18 16:49
Big I rašė:
gazuotas rašė:
Big I rašė:
kas tas CLA?
ir kokie dozawimaj sito CLA?
google.com : cla dose
vos 7 simboliai ir paieshka uzhtruko 0.29 secundes.Jau antroje eiluteje dar neatsidarius temos pilnai rasho 2.5-5gr/day.
Esu isitikines jog sugaishus dar 5minutes informacijos bagazhas daugeliui vartotoju padidetu kokius 100-500%
Neprisijungęs
- Big I
- Naujas dalyvis
#455 2010-01-18 18:25
lexusrx rašė:
Big I rašė:
gazuotas rašė:
CLA reiškia konjuguota linoleino rūgštis. CLA yra esminė neprisotinta riebioji rūgštis, kuri, kaip yra įrodyta moksliniais tyrimais, turi teigiamą efektą baltymų ir riebalų metabolizmui. Įvairios mokslinės studijos pademonstravo, kad CLA papildai gali realiai pagerinti organizmo sudėtį. CLA skatina medžiagų apykaitą ir (kartu su fiziniu aktyvumu ir sveiku gyvenimo būdu), paryškina raumenų kontūrus ir sumažina riebalinius audinius. CLA taip pat yra efektyvus antioksidantas, tiek, kiek įmanoma, padedantis apriboti laisvųjų radikalų, atsirandančių sunkios treniruotės metu, kenksmingus efektus.ir kokie dozawimaj sito CLA?
google.com : cla dose
vos 7 simboliai ir paieshka uzhtruko 0.29 secundes.Jau antroje eiluteje dar neatsidarius temos pilnai rasho 2.5-5gr/day.
Esu isitikines jog sugaishus dar 5minutes informacijos bagazhas daugeliui vartotoju padidetu kokius 100-500%
WOW
Neprisijungęs
- Teodoras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-11-11
- Žinutės: 26
#456 2010-01-18 22:01
mano gym treneris sedejo 3 metus, valge prasta maista, sake kai vartojo CLA ir daug kardio dare, per men. numete 10 kg lasinio, o pries tai buvo gerokai nutukes, sake net nesportuodamas ir vartodamas CLA riebalai ejo lauk tik kur kas maziau, jis visada gerai atrodo 6 pakas visada yra, nors kardio net nebedaro, tikrai jokiu steru neima. Nezinau ar cia tas CLA toks geras daikdas ar cia ispustas reikalas, na matysim, butinai parasysiu, kai bus rezultatas
Neprisijungęs
- Armani
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-10-15
- Žinutės: 64
#457 2010-01-18 22:22
FESH rašė:
Aciu uz atsakymus. Siandien buvau uzejas i proteinas.lt parduotuve tai ten man patare imti L-Carnitine sakydami jog man to tikrai uzteks ir pasiule toki varianta http://www.proteinas.lt/?m=1,2,66&p=0,495, kaina prienama, vartojimo laikotarpis man tinka, tai manau isbandysiu
Pas mane ta pati situacija. Pasižiūrėjau to L-Carnitine kaina gan patraukli. Bet dabar iškilo klausimas. Jei mityba nėra labai ideali (sportuojant dėl savęs). Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese?
Neprisijungęs
- Teodoras
- Naujas dalyvis
#458 2010-01-19 00:11
lkarnitina esu bandes, galiu uzdet + tikrai veikia, per menesiuka yra rezultatas
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
- Atsiliepimai: 2
#459 2010-01-19 00:15
Teodoras rašė:
lkarnitina esu bandes, galiu uzdet + tikrai veikia, per menesiuka yra rezultatas
Mazdaug koks?
Neprisijungęs
- Teodoras
- Naujas dalyvis
#460 2010-01-19 00:39
Mr. Dzoshas rašė:
Teodoras rašė:
Mazdaug koks?
nepamenu koks, bet pirkau is HOLLAND & BARRETT parduotuves, seip papildai pas juos brangus ir ne geriausi, bet ten man nuolaida duoda, tai ir pirkau, ir del lkarnitino man atrodo bet kur gali pirkt, visur vienodas tik mg ir kainu skirtuma paziurek
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#461 2010-01-19 00:47
Teodoras rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Teodoras rašė:
Mazdaug koks?
nepamenu koks, bet pirkau is HOLLAND & BARRETT parduotuves, seip papildai pas juos brangus ir ne geriausi, bet ten man nuolaida duoda, tai ir pirkau, ir del lkarnitino man atrodo bet kur gali pirkt, visur vienodas tik mg ir kainu skirtuma paziurek
na as supratau, kad taves klause mazdaug koks rezultatas buvo, o ne carnitinas
Neprisijungęs
- Teodoras
- Naujas dalyvis
#462 2010-01-19 00:49
SenasSportas rašė:
Teodoras rašė:
Mr. Dzoshas rašė:
Mazdaug koks?nepamenu koks, bet pirkau is HOLLAND & BARRETT parduotuves, seip papildai pas juos brangus ir ne geriausi, bet ten man nuolaida duoda, tai ir pirkau, ir del lkarnitino man atrodo bet kur gali pirkt, visur vienodas tik mg ir kainu skirtuma paziurek
na as supratau, kad taves klause mazdaug koks rezultatas buvo, o ne carnitinas
nesusipratimas:) ok rezultatas, lasekas tikrai krenta nuo jo, kilu neskaiciavau, bet kek pamenu veidrodis rode rezultata
Neprisijungęs
- jovial
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-02
- Žinutės: 690
#463 2010-01-19 08:06
Teodoras rašė:
SenasSportas rašė:
Teodoras rašė:
nepamenu koks, bet pirkau is HOLLAND & BARRETT parduotuves, seip papildai pas juos brangus ir ne geriausi, bet ten man nuolaida duoda, tai ir pirkau, ir del lkarnitino man atrodo bet kur gali pirkt, visur vienodas tik mg ir kainu skirtuma paziurekna as supratau, kad taves klause mazdaug koks rezultatas buvo, o ne carnitinas
nesusipratimas:) ok rezultatas, lasekas tikrai krenta nuo jo, kilu neskaiciavau, bet kek pamenu veidrodis rode rezultata
taip iseina kad lasiniai gryzo atgal? jeigu rode?
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#464 2010-01-19 09:31
Teodoras rašė:
mano gym treneris sedejo 3 metus, valge prasta maista, sake kai vartojo CLA ir daug kardio dare, per men. numete 10 kg lasinio, o pries tai buvo gerokai nutukes, sake net nesportuodamas ir vartodamas CLA riebalai ejo lauk tik kur kas maziau, jis visada gerai atrodo 6 pakas visada yra, nors kardio net nebedaro, tikrai jokiu steru neima. Nezinau ar cia tas CLA toks geras daikdas ar cia ispustas reikalas, na matysim, butinai parasysiu, kai bus rezultatas
Bobutei papasakok apie savo trenerį. Sedi, kiešaro neturi, blogai maitinas, bet CLA vartoja.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#465 2010-01-19 11:32
Armani rašė:
FESH rašė:
Aciu uz atsakymus. Siandien buvau uzejas i proteinas.lt parduotuve tai ten man patare imti L-Carnitine sakydami jog man to tikrai uzteks ir pasiule toki varianta http://www.proteinas.lt/?m=1,2,66&p=0,495, kaina prienama, vartojimo laikotarpis man tinka, tai manau isbandysiu
Pas mane ta pati situacija. Pasižiūrėjau to L-Carnitine kaina gan patraukli. Bet dabar iškilo klausimas. Jei mityba nėra labai ideali (sportuojant dėl savęs). Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese?
Nelabai logishkai suformuotas klausimas.
Cia mazhdaug klausimas butu kas geriau ar vandens daugiau gerti kurio geriu vos 1ltr ar jautienos dar 100gr daimest prie prastos mitybos ?....
Abu reikalingi ir atlieka skirtingas funkcijas.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#466 2010-01-19 11:34
Teodoras rašė:
Uzhsienyje CLA labai populiarus, o kiek tame tiesios ziuresim. Kita savaitele atvaziuoja mano CLA miltukais ir kaina bus tikrai daugiau nei patraukli, tad manau bus norinciu ir patestuoti, nes pavasaris jau neuzhkalnu, o riebalo metimas ilgas procesas.
Tarp testuojanciu ir as busiu. Bandysiu BF nuo 14.2% kazhkaip link 10% kas man linkusiam i Meshkejima yra begalo sunku....
Neprisijungęs
- Mr. Dzoshas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-05-25
- Žinutės: 487
- Atsiliepimai: 2
#467 2010-01-19 13:12
Manau patestinsiu ir as kaip tas CLA, prie l-carnitine veiks, dar ir GABA skatina fat deginima, gal iki vasaros pavyks perdaug svorio neprarandant parysket.
Neprisijungęs
- Armani
- Kalbus dalyvis
#468 2010-01-19 19:53
lexusrx rašė:
Armani rašė:
FESH rašė:
Cia mazhdaug klausimas butu kas geriau ar vandens daugiau gerti kurio geriu vos 1ltr ar jautienos dar 100gr daimest prie prastos mitybos ?....
Abu reikalingi ir atlieka skirtingas funkcijas.
Kuriame gale nelogiška? Žinau, kad jums tik užsipult ir įrodinėti savo tiesą. Bet klausiu : "Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese? " O ne abu reikalingi ir t.t. Vistiek visada būna iš dviejų variantų vienas geresnis.
Sakai: "prie prastos mitybos" taip ji nėra visiškai tobula, bet kad prasta tai nepasakyčiau. Nesiruošiu varžyboms,didelio progreso nesitikiu, sportuoju be papildų.
Neprisijungęs
- geraltas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-08-11
- Žinutės: 115
#469 2010-01-19 19:55
Būtinai parašykit kaip seksis CLA vartoti. Dabar vartoju carnitiną, bet galvoju kokį kovo mėnesį imti rimtesnį fat burnerį.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#470 2010-01-19 20:14
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Armani rašė:
Abu reikalingi ir atlieka skirtingas funkcijas.Kuriame gale nelogiška? Žinau, kad jums tik užsipult ir įrodinėti savo tiesą. Bet klausiu : "Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese? " O ne abu reikalingi ir t.t. Vistiek visada būna iš dviejų variantų vienas geresnis.
Sakai: "prie prastos mitybos" taip ji nėra visiškai tobula, bet kad prasta tai nepasakyčiau. Nesiruošiu varžyboms,didelio progreso nesitikiu, sportuoju be papildų.
Dar karta mano posta IDEMIAI paskaityk ir ISIGILINK placiu poziuriu.
jei as paklausciau kaip geriau vaziuoti automobiliu kur nera ne lasho tepalo ar ne lasho benzino ?...
Cia mastyk kaip nori placiai daug neprimastysi, arne ?
Utopinis klausimas.
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2010-01-19 20:15)
Neprisijungęs
- Armani
- Kalbus dalyvis
#471 2010-01-19 20:24
lexusrx rašė:
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Abu reikalingi ir atlieka skirtingas funkcijas.Kuriame gale nelogiška? Žinau, kad jums tik užsipult ir įrodinėti savo tiesą. Bet klausiu : "Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese? " O ne abu reikalingi ir t.t. Vistiek visada būna iš dviejų variantų vienas geresnis.
Sakai: "prie prastos mitybos" taip ji nėra visiškai tobula, bet kad prasta tai nepasakyčiau. Nesiruošiu varžyboms,didelio progreso nesitikiu, sportuoju be papildų.Dar karta mano posta IDEMIAI paskaityk ir ISIGILINK placiu poziuriu.
jei as paklausciau kaip geriau vaziuoti automobiliu kur nera ne lasho tepalo ar ne lasho benzino ?...
Utopinis klausimas.
Užspaudė smegenėles tau tie "vaistai".
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#472 2010-01-19 20:31
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Armani rašė:
Kuriame gale nelogiška? Žinau, kad jums tik užsipult ir įrodinėti savo tiesą. Bet klausiu : "Kas būtų vertingiau ar l-karnitinas ar proteinas (plačiu požiūriu) svorio metimo procese? " O ne abu reikalingi ir t.t. Vistiek visada būna iš dviejų variantų vienas geresnis.
Sakai: "prie prastos mitybos" taip ji nėra visiškai tobula, bet kad prasta tai nepasakyčiau. Nesiruošiu varžyboms,didelio progreso nesitikiu, sportuoju be papildų.Dar karta mano posta IDEMIAI paskaityk ir ISIGILINK placiu poziuriu.
Utopinis klausimas.Užspaudė smegenėles tau tie "vaistai".
Kaip jau pasakysite ... Savo klausimeli mestelk i www.bb.com jei bano negausi ir kandziu repliku as busiu labai nustebes.
Antra jau vien uz tamstos pastaba Banas turetu eiti, ne kiemo smelio dezhej randates turiu pastebeti
Neprisijungęs
- Armani
- Kalbus dalyvis
#473 2010-01-19 20:34
lexusrx rašė:
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Dar karta mano posta IDEMIAI paskaityk ir ISIGILINK placiu poziuriu.
Utopinis klausimas.Užspaudė smegenėles tau tie "vaistai".
Kaip jau pasakysite ... Savo klausimeli mestelk i www.bb.com jei bano negausi ir kandziu repliku as busiu labai nustebes.
Antra jau vien uz tamstos pastaba Banas turetu eiti, ne kiemo smelio dezhej randates turiu pastebeti
Gal jau nebekomentuok. Atsiras normalių, kurie pasakys tiesą, o ne iš tuščio į kiaurą.
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#474 2010-01-19 20:38
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Armani rašė:
Užspaudė smegenėles tau tie "vaistai".Kaip jau pasakysite ... Savo klausimeli mestelk i www.bb.com jei bano negausi ir kandziu repliku as busiu labai nustebes.
Antra jau vien uz tamstos pastaba Banas turetu eiti, ne kiemo smelio dezhej randates turiu pastebetiGal jau nebekomentuok. Atsiras normalių, kurie pasakys tiesą, o ne iš tuščio į kiaurą.
lexus durnas ir nera, paklausyk ka jis sneka
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#475 2010-01-19 20:41
Armani rašė:
lexusrx rašė:
Armani rašė:
Užspaudė smegenėles tau tie "vaistai".
Antra jau vien uz tamstos pastaba Banas turetu eiti, ne kiemo smelio dezhej randates turiu pastebetiGal jau nebekomentuok. Atsiras normalių, kurie pasakys tiesą, o ne iš tuščio į kiaurą.
I toki kaip tavo klausima sunka atsakyti.
TAU AMENISHKAI nepades nei tas nei tas.
Jei turetum nors truputeli diplomatishkumo butum daugiau klausesis negu tildes, manau butum siek tiek ir naudingo ishgirdes.
As galeciau gana konkreciai ishdestyti abieju privalumus ir minusus vartojant.
Nes tiek pats vartoju tiek keli shimtai naudojusiu atsiliepimu buvo, na bet ... Nebekomentuosiu ...
Paskutinį kartą taisė lexusrx (2010-01-19 20:41)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 113
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Riebalų deginimui, raumenų masės ryškinimui