Puslapiai: 1
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Del Gain Fast 3100 cukraus kieko
- Zygis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-03-04
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#1 2009-03-04 17:20
Del Gain Fast 3100 cukraus kieko
Taigi http://www.universalnutrition.com/ gamintoju puslapyje radau Weight Gainer'i, man truksta mases, tad iki vasaros reikia priaugti siek tiek kilogramu, ir pasiemiau Gain Fast 3100. Aprasymas labai grazus, uzsikabinau, nuejau ir nusipirkau. Bet neklausiu apie mityba, kaip ji vartot ir t.t, nes viska zinau, viskas veikia, tik va labai didelis klausimas iskilo:
100 sudetyje yra net 72g cukraus!! Skaiciau amerikonu kulturistu forumus, tai sako net 28g labai didelis kiekis. Tai va turiu klausima ar as netapsiu diebetiku nuo tiek cukraus kieko, nes man tik 16 metu, ne 30 kad cukru tokiais kiekiais ryt jaunystei, o kibiras 4.7kg, tai cukraus bus ziauriai didelis perteklius nei turetu but pas zmogu, tai norejau paklaust ar man ji mest velniop, ar gert? Gal nuo tu 72g cukraus 100-e gramu nieko neatsitiks..?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2 2009-03-04 17:42
Re: Del Gain Fast 3100 cukraus kieko
Taigi parduotuvėj cukraus kg 3,5Lt tekainuoja...
Yra berods atskira tema apie GainFast, nemanau, kad lb sveika cukrų kapot...
Paskutinį kartą taisė Robšė (2009-03-04 17:42)
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#3 2009-03-04 17:45
Zygis rašė:
Taigi http://www.universalnutrition.com/ gamintoju puslapyje radau Weight Gainer'i, man truksta mases, tad iki vasaros reikia priaugti siek tiek kilogramu, ir pasiemiau Gain Fast 3100. Aprasymas labai grazus, uzsikabinau, nuejau ir nusipirkau. Bet neklausiu apie mityba, kaip ji vartot ir t.t, nes viska zinau, viskas veikia, tik va labai didelis klausimas iskilo:
100 sudetyje yra net 72g cukraus!! Skaiciau amerikonu kulturistu forumus, tai sako net 28g labai didelis kiekis. Tai va turiu klausima ar as netapsiu diebetiku nuo tiek cukraus kieko, nes man tik 16 metu, ne 30 kad cukru tokiais kiekiais ryt jaunystei, o kibiras 4.7kg, tai cukraus bus ziauriai didelis perteklius nei turetu but pas zmogu, tai norejau paklaust ar man ji mest velniop, ar gert? Gal nuo tu 72g cukraus 100-e gramu nieko neatsitiks..?
jei esi kudokas ir su greita medziagu apykaita tai suvartok ta kibira ir daugiau tokios klaidos nedaryk, bet jei turi nepageidautino riebalo, tai geriau parduok kamnors papigiai ir viskas..
nenutiks sveikatai manau nieko nuo vieno kibiriuko
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#4 2009-03-04 17:48
jeigu nesi debetikas tai nieko tau nenutiks
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#5 2009-03-04 19:25
Zygis rašė:
cia vienas prasciausiu geineriu kokius teko matyt. angliavandeniu kokybe prasta, santykis su baltymais tiesiog graudus.. baltymo kokybe taip pat lieva.
taciau, kad nereiktu mest lauk, gali padaryti toki triuka.
nusiperki gero proteino ir masai su tuo geineriu. 1 porcija proteino + 50-80g geinerio (kieki rinkis priklausomai nuo medziagu apykaitos).
Neprisijungęs
- Trajektorijus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-05
- Žinutės: 3
- Atsiliepimai: 0
#6 2010-04-05 14:14
emexas rašė:
Zygis rašė:
100 sudetyje yra net 72g cukraus!! Skaiciau amerikonu kulturistu forumus, tai sako net 28g labai didelis kiekis. Tai va turiu klausima ar as netapsiu diebetiku nuo tiek cukraus kieko, nes man tik 16 metu, ne 30 kad cukru tokiais kiekiais ryt jaunystei, o kibiras 4.7kg, tai cukraus bus ziauriai didelis perteklius nei turetu but pas zmogu, tai norejau paklaust ar man ji mest velniop, ar gert? Gal nuo tu 72g cukraus 100-e gramu nieko neatsitiks..?cia vienas prasciausiu geineriu kokius teko matyt. angliavandeniu kokybe prasta, santykis su baltymais tiesiog graudus.. baltymo kokybe taip pat lieva.
nusiperki gero proteino ir masai su tuo geineriu. 1 porcija proteino + 50-80g geinerio (kieki rinkis priklausomai nuo medziagu apykaitos).
Sveikas, a taip pat nusipirkau Gain Fast 3100, nes pasitikėjau aklai maistassportui Top 5.. Ką tu laikai geru proteinu ir kokį parekomenduot galėtum?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#7 2010-04-05 14:18
Trajektorijus rašė:
emexas rašė:
Zygis rašė:
100 sudetyje yra net 72g cukraus!! Skaiciau amerikonu kulturistu forumus, tai sako net 28g labai didelis kiekis. Tai va turiu klausima ar as netapsiu diebetiku nuo tiek cukraus kieko, nes man tik 16 metu, ne 30 kad cukru tokiais kiekiais ryt jaunystei, o kibiras 4.7kg, tai cukraus bus ziauriai didelis perteklius nei turetu but pas zmogu, tai norejau paklaust ar man ji mest velniop, ar gert? Gal nuo tu 72g cukraus 100-e gramu nieko neatsitiks..?cia vienas prasciausiu geineriu kokius teko matyt. angliavandeniu kokybe prasta, santykis su baltymais tiesiog graudus.. baltymo kokybe taip pat lieva.
nusiperki gero proteino ir masai su tuo geineriu. 1 porcija proteino + 50-80g geinerio (kieki rinkis priklausomai nuo medziagu apykaitos).Sveikas, a� taip pat nusipirkau Gain Fast 3100, nes pasitikėjau aklai maistassportui Top 5.. Ką tu laikai geru proteinu ir kokį parekomenduot galėtum?
ON gold, dymatize elite whey, reflex instant whey, gaspari myofusion ir panasus variantai..
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Del Gain Fast 3100 cukraus kieko